luni, 26 ianuarie 2015

Magnetismul: Forta atractiei





 
Paramhansa Yogananda

  Ceea ce este impur poate corupe ceea ce este pur
 
Magnetismul este forta prin care atragem diverse lucruri in viata noastra: sotul sau sotia potrivit(a), ocupatia potrivita, prietenii potriviti, etc. Magnetismul de orice fel isi are originea in Spiritul Infinit.

Un manunchi de magneti
 


Fiecare fiinta umana este un mediu prin care curge fluxul magnetic al lui Dumnezeu. Toate partile corpului care sunt perechi – ochii, urechile, mainile, picioarele, etc – formeaza magneti mai puternici sau mai slabi.
 
Magnetismul sufletului este exprimat prin ochi, cu putere sau fara, in functie de dezvoltarea spirituala individuala. Unii oameni extrem de avansati sunt capabili sa-i spiritualizeze sau sa-i vindece pe altii doar prin magnetismul ochilor.

Mai intai dezvoltati magnetismul spiritual

Daca magnetismul vostru nu este bun, veti atrage oamenii si lucrurile nepotrivite. De exemplu, frica creeaza un magnetism foarte puternic prin care o persoana atrage insusi obiectul fricii sale. Magnetismul smereniei, pe de alta parte, atrage prezenta protectoare a prietenilor, sfintilor si a lui Dumnezeu.

Trebuie sa invatati sa dezvoltati acea calitate fina a magnetismului prin care sa atrageti acele lucruri care sunt bune pentru voi. Daca va folositi intregul magnetism pentru a dobandi bunuri materiale, mai devreme sau mai tarziu veti fi deziluzionati.

Dar daca mai intai va dezvoltati magnetismul spiritual, el va va ghida in mod adecvat pentru a va implini nevoile materiale.
 
Magnetism puternic si magnetism slab

Toti oamenii au puterea magnetismului, insa foarte putini sunt cu adevarat magnetici. Defecte precum dorintele materiale, pasivitatea, razbunarea, ura si complexele de inferioritate obstructioneaza acea forta magnetica.
Daca sunteti absenti, gandindu-va la ceva in timp ce faceti altceva, energia voastra este impartita si aveti prea putin magnetism. A face totul cu vointa si concentrare mareste foarte mult magnetismul personal.
 
Daca sunteti inrobiti oricaruia din simturi, pierdeti magnetism. Daca le puteti controla, va dezvoltati magnetismul. Emotivitatea este foarte de-magnetizatoare, in vreme ce calmul in fata dificultatilor conduce la o viata incarcata de magnetism.

Pentru a avea magnetism este necesar sa mentineti corpul neintinat de otravuri care obstructioneaza fluxul de energie. Intreaga voastra energie va fi vizibila emanand prin ochii vostri, chipul si intregul corp numai prin curatenie interioara.
Facem schimb de magnetism cu asociatii nostri
 


Trebuie sa avem grija cu cine ne asociem pentru ca noi facem schimb in mod continuu de magnetism cu oamenii, prin ganduri, prin ochi si prin dat mana. Devenim asemenea oamenilor cu care ne petrecem timpul, nu prin conversatie ci prin vibratiile magnetice tacute care emana din corpul lor. Persoana mai puternica da vibratiile sale celei mai slabe.
 

De exemplu, daca un reformator cu un caracter slab incearca sa influenteze un raufacator incapatanat/inflexibil, este foarte probabil ca reformatorul sa atraga defectele celuilalt. Raufacatorul va absorbi calitati numai intr-o masura foarte limitata.

Tipul corect de magnetism

Tipul corect de magnetism are calitati spirituale, expansive, inaltatoare. Unii oameni sunt atat de magnetici incat ei emana bunatate si sunt indragiti imediat. Aceste vibratii sunt eterne si lasa un impact permanent. Acesta este genul de putere magnetica pe care ar trebui sa incercam sa ne-o dezvoltam.

Incercati intotdeauna sa va invaluiti cu calitati magnetice precum calm, corectitudine, fermitate, intelepciune si intelegere. Imprastiati bunatate pretutindeni pe unde mergeti; lasati-va ochii si inima sa fie incarcate de Dumnezeu. Asta a vrut Iisus sa spuna cand a zis: “Fiti voi pescari de oameni.”

Putem dezvolta magnetism spiritual prin puterea vointei, prin meditatie regulata si gandindu-ne la Dumnezeu si la oameni sfinti. Vizualizand si meditand asupra sfintilor, atragem magnetismul lor spiritual. Daca ne gandim la cineva cu intreaga inima, atragem calitatile acelei persoane.

Folositi-va timpul pentru a va dezvolta magnetismul spiritual pentru a atrage in voi ceea ce este Nemuritor. Atunci cand v-ati dezvoltat puterea de a atrage lucrurile cele mai inalte, veti putea atrage cu usurinta toate celelalte lucruri inferioare.
 
Din articole si lectii, 1934-1938

Articol preluat de pe http://www.anandaclaritymagazine.com/

 
Metode ajutatoare de incarcare magnetica

Bratara din cupru cu magneti

Folosirea bratarilor din cupru in cazul durerilor de artrita reumatoida este un remediu popular stravechi. Cuprul este absorbit prin piele si astfel indeparteaza durerile de incheieturi si ajuta la refacerea cartilagiilor.



Unul din motivele pentru care bratarile de cupru sunt de un real folos in artrita este acela ca multi oameni nu pot metaboliza cuprul din hrana si le este mai usor sa-l absoarba prin piele. Purtand bratara de cupru, acesta se combina cu transpiratia si rezulta compusi numiti chelati. O parte din ei sunt absorbiti prin piele. Atunci cand rata de absorbtie este mai mica decat cea de formare apar depozite de culoare verde care se depun pe piele si care se indeparteaza cu usurinta cu apa si sapun. Este un fenomen absolut natural care nu trebuie sa ne ingrijoreze.



Bratara de cupru trebuie sa fie purtata la incheietura mainii astfel incat sa existe un contact cat mai mare cu pielea si cuprul sa poata fi absorbit cu usurinta.



Tratatul antic de alchimie indiana Rasa Ratna Samuccaia spune ca din cele 9 metale cu valoare medicinala (lohas), cuprul (Tamra) este asociat cu Soarele. De aceea, conform cu traditia indiana, purtarea unei bratari de Cupru faciliteaza incarcarea organismului cu magnetismul Soarelui, care reprezinta Sufletul, forta vietii, vitalitatea, increderea in sine.



Astrologia indiana (hindusa) recomanda bratarile de Cupru ca remediu pentru persoanele care au probleme din cauza unui Soare prost pozitionat sau slab in harta natala (care da probleme cu stomacul, oasele, ochiul drept etc la nivel fizic, probleme cu tatal sau autoritatile la nivel relational, si lipsa de incredere in sine, inabilitate decizionala la nivel psihic).



Bratara are efectul subtil al unui paratraznet care permite gestionarea optima a fluxului energiei solare in viata posesorului ei. Ea fereste persoana de diferite incercari sau probleme ce pot aparea la anumite momente de timp, conform cu karma acumulata anterior.
Branţurile magnetice 
CONSTATAREA INFORENERGETICĂ
     

      Din punct de vedere al influenţei asupra aurei umane, branţurile magnetice (B.I. 108758) ridică nivelul energetic cu 40% prin purtare sistematică 10 zile, minim 30min./zi, maxim 60min./zi. * pacienţii nu au mai făcut viroze
* au dispărut insomniile
* s-a constatat îmbunătăţirea tonusului psihic
* s-a constatat dispariţia unor dureri

 

      MOD DE FOLOSIRE



      Pantoful sau branţul cu magneţi se poartă în reprize de câte 10 zile, cu pauză de 5 zile.
      Având o încărcare uşoară, pantofii şi branţurile antistres, pot fi purtate 15-30 de minute în cadrul unei zile şi în afara curei.
      Polul sud (textura de bumbac)- antistres, beneficitate 140%.
      Polul nord (poliuretan expandat) – anti-crampe musculare, reumatism.
 

      ATENŢIE :



      Persoanele cu proteze cardiace necesită îndrumare şi supraveghere medicale.
      SCURT ISTORIC



      Caldeenii, indienii, grecii, chinezii si egiptenii foloseau coliere din magnetită pentru prelungirea vieţii şi tămăduirea bolilor.
Se spune că frumuseţea reginei Cleopatra se datora purtării în permanenţă a acelor coliere magnetice şi chiar a unor magneţi lipiţi de frunte.



      Avicena din Buhara recomanda bolnavilor, în jurul anului 1000 era noastră, să bea vinul cu nişte particule de magnetită.

     
CERCETĂRI MODERNE - CONCLUZII



      Magnetoterapia modernă foloseşte magneţi speciali din generaţia a III-a. Cercetări asupra utilizării magneţilor în domeniul cancerelor, în Franţa, au condus la apariţia unor comunicări interesante şi promiţătoare privind efectele. China, Japonia, SUA, Rusia, Germania etc. descoperă noi efecte benefice ale magnetoterapiei. Prin măsurători moderne s-a constatat că intensitatea câmpului magnetic terestru s-a redus la jumătate în ultimul secol, din cauza poluării şi a distrugerii stratului de ozon. S-a constatat că o serie de boli precum reducerea capacităţii sistemului imunitar, migrene etc. se datorează acestui fapt.
      Confirmări de ultimă oră în această privinţă sunt aduse de cercetările asupra stării de sănătate a cosmonauţilor, despre care s-a crezut că sunt influenţaţi de lipsa gravitaţiei. S-a dovedit că lipsa câmpului magnetic este vinovat de alterarea sănătăţii cosmonauţilor.
     
Doctorii din Australia, în 1996, spun că prin tratamentul cu magneţi se obţin rezultate în afecţiuni şi boli ca: oboseala, astmul bronhic, cancere, boli de inimă, depresii, psoriazis în peste 85% din cazuri. Magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, netraumatizantă  provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric provoacă o stare bună activează circulaţia sanguină.
      SUA: pantofii magnetici pot asigura longevitate la 100 ani.



Masca energizanta magnetizata –



Din cele 720 de puncte de acupunctură cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupunctură se află pe faţă.



Faţa – această oglindă a Spiritului şi Corpului Energetic – este locul unde se găsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor şi meridianul strategic.



Faţa este singurul loc unde este la suprafaţă şi poate fi stimulat meridianul strategic, meridian care controlează circulaţia sângelui şi a energiei prin corp, numit şi „marea sângelui şi energiei” cu legătură directă în „Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior – Cinabru.

MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ este realizată în scopul stimulării acestor puncte şi meridiane cu efect de creştere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieţii (Chakre) cât şi al întregului corp. În mai puţin de 5 minute de utilizare se dublează câmpul energetic.

MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ conţine o peliculă din polivinil expandat cu inserţie de cristale din elemente bivalente, cu proprietăţi magnetice superioare şi încărcare magnetică uşoară (1-4 Gauss). Valorile de dozare a elementelor active şi de inducţie magnetică s-au stabilit de iniţiaţi în stare de supraconştiinţă, inforenergeticieni şi medici iniţiaţi în domeniu, iar verificările s-au efectuat în laboratoare cu aparatura adecvată.


MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ – efecte constatate:
* relaxează faţa
* relaxează sistemul vegetativ
* relaxează inima
* îmbunătăţeşte respiraţia, creşte capacitatea pulmonară
* reglează digestia
* revitalizează funcţiile rinichilor
* îmbunătăţeşte funcţiile sexuale
* echilibrează pulsurile energetice
* generează o stare de beatitudine şi uşurare
* se poate aplica pe orice zonă dureroasă, cu efect benefic.

Alte boli cu corespondenţă pe zona feţei prin puncte de acupunctură şi meridiane, în ameliorarea cărora se poate folosi masca cosmetică energetică: rinita, epitaxis, obstrucţie nazală, insolaţie, pareză facială, epilepsie, stomatită, dureri gingivale, cefalee, ameţeli, migrene, oftalmopatie, sinuzite, căi biliare, artrită, nevralgii, hipersomnie, atrofie musculară.

MOD DE UTILIZARE
Se aplică 5-10 minute cu polaritatea Sud către faţă sau către alte zone de pe corp. Se degresează înainte şi după aplicare prin ştergere cu vată îmbibată în spirt medicinal.

Coliere, bratari , cercei cu magneti sau

Centura Magnetica –



La nivelul bustului, trupul omului are un meridian central, dispus pe un traiect orizontal si este in legatura cu toate meridianele corpului iar in apropierea lui exista peste 40 puncte de acupunctura pe care se lucreaza prin masaj, acupunctura, moxibustie, electropunctura, stimulare magnetica si emisie bioenergetica in cabinete de acupunctura si bionergie.



Datorita importantei deosebite a acestui meridian majoritatea exercitiilor si tratamentelor energetice incep cu stimularea meridianului centura.



Pe traiectul meridianului centura, in zona abdomenului inferior se afla chakra 2, unde este centrul energiei primordiale si acumulate pe parcursul vietii. Aici se colecteaza, cultiva, condenseaza si rafineaza energia omului, rasptndindu-se in tot corpul prin meridiane, alimenttnd celulele ATP, detinatoare de energie.



CENTURA MAGNETICA‚ este realizata in scopul stimularii acestui meridian cat si a punctelor de acupunctura din zona lui, prin microctmp magnetic.



Materialul micromagnetic din care este realizata centura, conform inventiei, a fost medaliat cu Medalia de aur la Targul de Inventii de la Geneva in anul 2005. Noutatea inventiei consta in folosirea unor cristale cu proprietati magnetice superioare, inseriate in materialul polivinilic expandat, inventatorul prin masuratori infoenergetice stabilind o concentratie optima de rezonanta a particulelor magnetice si campului magnetic care este de 4 GS si actioneaza bland si eficient asupra microcampurilor, bioelectrice din punctele de acupunctura si din corpul energetic al omului, generate de cele peste 400 mil particule cosmice si telurice care trec prin corpul uman in fiecare ora [ctt si prin fiecare vietate si vegetatie] fata de magnetii metalici cu valori de 400-3500 GS clasici, folositi pana in prezent.

CENTURA MAGNETICA‚ este un potentor magnetic cu efect de crestere a Quantumului Energetic al omului.

Se stie ca in ultimul secol campul magnetic terestru s-a redus la jumatate din cauza poluarii si deteriorarii stratului de ozon iar o buna parte din bolile omului modern se datoreaza si acestui fapt. Este o concluzie recenta a oamenilor de stiinta ca rezultat a supravegherii sanatatii astronautilor.



La ora actuala un procent majoritar din populatie are un camp energetic de 20-25 cm, fapt ce genereaza o oboseala cronica si slabirea sistemului imunitar. Un camp energetic optim trebuie sa fie de minim 40-50 cm. La un camp de acest nivel omul simte starea de beatitudine si are un tonus fizic si psihic ridicat.

Centura magnetica rezolva acest lucru stimultnd microportile energetice din punctele de acupunctura si meridianul centura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu