luni, 26 ianuarie 2015

Ma pot schimba, pentru a-mi fi bine !



"Cand un calugar, care in decursul a zece ani incheiati s-a rugat la Dumnezeu sa-i dea darul vindecarii, primindu-l, s-a dus sa-i comunice staretului vestea. Acesta i-a poruncit sa se intoarca in chilie si sa se roage la Dumnezeu sa-i ia acest dar si sa i-l dea pe acela de a-si vedea propriile pacate"

S.N. Lazarev (Karma, sau armonia dintre fizic, psihic si destin)



Omul care-si incepe ziua cu rugaciunea Doamne, da rudelor si cunoscutilor mei sanatate iar mie rabdare se va asigura impotriva multor pacate.

In fiecare om exista un suflet, inceputul sacru, ceva omenesc si ceva animalic. In stare normala trupul trebuie sa primeasca hrana de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricarei din aceste verigi este inadmisibila iar viata bazata doar pe principiul primitiv al imbuibarii trupului fara a da atentie si celorlalte verigi reprezinta calea cea mai sigura spre regres.
S. N. Lazarev ne da un raspuns convingator la o serie de intrebari care framanta de multa vreme omenirea:
1.Ne putem oare vindeca fara sa inghitim medicamente si fara sa ne operam?
2. Poate fi prelungita viata omului? Cat si mai ales cum?
3. Sunt raspunzatoare numai genele de transmiterea informatiei ereditare?
4. Ce trebuie sa facem pentru a aduce pe lume copii sanatosi feriti de boli si nenorociri?
5. Care este regimul alimentar si comportamentul gravidei in timpul sarcinii?- raspuns-sanatatea copilului depinde de comportamentul mamei din ultimii cativa ani inainte de nasterea copilului. O ura puternica nutrita de mama in timpul sarcinii sau mai bine spus cele opt perechi de parinti spirituali ai copilului (considerati si bunicii, strabunicii, pana la a patra spita) isi pun influenta in timpul sarcinii, constituie traumatism sau imbolnavirea organelor dispuse in regiunea capului, tulburari ale vederii sau ale auzului. O suparare puternica a mamei, sau a stramosilor , chiar daca sunt decedati find vorba de bunici sau strabunici ,il face pe copil suparacios. Enurezia la copil poate fi un rezultat al intreruperii unei sarcini, uciderea iubirii, sau tot asa tulburarile cardio-vasculare sunt determinate de intreruperea sarcinii pe linie parentala, pana la al 4 -lea neam.
6. Care sunt cauzele sterilitatii si cum pot fi eliminate acestea?
7. Cum pot deveni copii nostri mai cuminti si mai silitori la invatatura?
8. Ne paste intr-adevar sfarsitul lumii?
9. Exista vrajitori si blesteme? Cum ne putem apara impotriva lor?
10.Cum ne putem schimba soarta in bine?
11. Stim sa ne hranim?
In viata nostra are mare importanta nu numai regimul alimentar ci si modul in care ingurgitam alimentele, gandurile care ne trec prin minte in timp ce stam la masa,.Acestea ne influenteaza in bine sau rau organismul si totodata pe cei din jurul nostru, sau pe cei asupra carora le proiectam.
Trebuie acordata atentie deosebita igienei si profilaxiei spiritului, conditie primordiala in prevenire nu numai a celor mai grozave boli, dar si a celor mai cumplite nenorociri, pe care mai totdeauna suntem tentati sa le punem pe seama fatalitatii si a destinului, nebanuind ca acestea se afla in noi insine si ca este la indemana nostra sa le influentam in bine sau rau.
Karma sau destinul in viziunea lui Lazarev inseamna"un mecanism de rasplatire a faptelor pamantesti" Cunoscand acest mecanism omul isi poate imbunatati soarta si sanatatea.
Boala prin tratament bioenergetic migreaza de la un organ la altul, de la medic la pacient si invers. Trebuie tratata cauza, nu efectul!
Omenirea se afla in fata unei primejdii cu mult mai mari decat cea nucleara. Este primejdia dezintegrarii spirituale. Cele mai cumplite pierderi sunt cele care noi nu le sesizam, deoarece moartea survine mai intai la nivelul energetic si dupa aceea la nivelul corpului. Acum acest proces se afla foarte aproape de punctul critic pentru ca ce se gaseste azi la nivelul spiritului nostru, maine se afla in corpul copiilor si nepotilor nostrii. Prin urmare, cu cat este mai deterioratata spiritualitatea noastra azi, cu atat va fi mai deteriorat corpul si spiritul urmasilor nostrii. (Dumnezeu ne avertizeaza ca pedepseste pacatele parintilor in copii pana la al patrulea neam, dar tot El ne spune ca daca fiul nu face faptele parintilor ci se corecteaza va fi iertat de pacat)
Potentialul spiritual acumulat de sfinti, prooroci, intemeietori ai religiilor este in prezent aproape in totalitate epuizat. Omenirea a ajuns in faza dilemei -sau renastere spirituala sau pieire-
In tratamentul energetic trebuie renuntat total la utilizare mainilor. Si Sf. Ap. Pavel spune in una din Epistole"nu-ti pune mainile tale degraba pe oricine" Mai intai trebuie gasita cauza tulburarii karmice, trebuie studiata informatia si remediul trebuie orientat spre constientizarea acestor dezechilibre, catre schimbarea conceptiei individului. Boala reprezinta unul din mecanismele dezvoltarii spiritului. Acest adevar este expus in Cartile Sfinte. Principalul este sa constientizam propriile greseli prin spovedanie si sa le corectam. Actul terapeutic trebuie sa vizeze sufletul si trupul in aceeasi masura. Boala este un "bec rosu" care ne avertizeaza ca ne aflam pe un drum gresit. Intotdeauna am privit boala ca pe o catastrofa si am incercat s-o eliminam, in timp ce ea constituie un avertisment al spiritului in legatura cu niste erori si actioneaza pentru a ne salva. Omul bolind si chinuind trebuie sa constientizeze greselile si sa sa perfectioneze spiritual.
Structurile campului se transmit de la parinti la copii. Corectand deformatiile campului parintilor, copii se insanatosesc pe loc.
Exista un pacat foarte grav: uciderea iubirii din noi insine. In cele mai variate forme. Toate celelalte sunt secundare si sunt o urmare fireasca a lipsei de iubire, fata de Dumnezeu, de Univers, de apropiati, de copii, natura, oameni, etc. Urmarea acestui fapt, interventia campului de autoreglare. Auzim tot mereu ca faptele bune sunt rasplatite, iar cele rele se pedepsesc, insa cu toate acestea, faptele bune nu se inmultesc, iar cele rele nu scad. Una din explicatii am gasit-o in Biblie "Dumnezeu pedepseste intotdeauna faptele rele, dar cum acest lucru se intampla cu intarziere, omul pana la primirea pedepsei mai are suficient ragaz pentru a pacatui". Acest lucru explica functionarea structurii campului. Boala, deformarea, nenorocirea apare intai la nivel energetic. Tot in Scriptura am gasit si raspunsul la acest fapt, amanarea pedepsei, "sa o luam ca un ragaz pentru mantuire", nu pentru a mai pacatui. Deci putem indrepta ce este deformat, prin constientizare si evitarea pe viitor a savarsirii raului. De la varsta de opt ani si jumatate, gandurile, vorbele si faptele incep sa influenteze starea campului. Cu 2-3 mii de ani inainte acest proces incepea la 13-14 ani.
Cand te ocupi de purificarea karmei incetezi sa fi bolnav, dar apar alte probleme. "Mi-a crescut brusc bioenergia si forta de influentare si mi-a fost extrem de greu sa ma echilibrez .Cea mai mica suparare pe cineva aducea prejudicii sanatatii si destinului persoanei pe care ma suparam.Speram ca voi rezolva aceasta problema si totul va fi in regula. Printr-o permanenta stare de autoeducare am reusit sa ma debarasez de ranchiuna, de ura,de trairi negative insa a aparut o problema mult mai grava. Acum trebuia sa-i controlez pe cei ce ma inconjurau fiindca orice suparare a acestora pe mine, oricat de mica ar fi fost constituia un pericol fizic pentru cei ce se suparau. Acest fapt m-a condus la intelegerea unuia din motivele tragediei tarii noastre. Omul cu karma purificata sau inchisa este strans legat de divinitate, de aceea agresiunea indreptata impotriva sa este o agresiune impotriva Universului"
Daca omul ataca individul, plateste individual, daca ataca in calitate de reprezentant al societatii plateste intreaga societate. De aceea exterminarea bisericilor, clerului, demolarea manastirilori in timpul dictaturilor socialiste a fost un atentat asupra Universului. Dupa aceea trebuie sa urmeze in mod inevitabil explozia de violente si crime. Societatea va plati cu milioane de vieti pentru incalcarea legilor supreme ale eticii.
Disciplinarea constiintei trebuie sa devina un mod de existenta.A nu face rau nici macar cu gandul este cel mai bun mijloc de aparare. Noi cautam mereu primejdia in jurul nostru, cand cel mai mare pericol se afla chiar in noi si ne macina pe nesimtite. Radacinile primejdiei se gasesc in lipsa de intelegere a lumii, in lipsa de intelegere a tot ce se intampla, in comportamentul nostru gresit care duce la ruinarea noastra interioara. catastrofele, cosmarurile cu care ne luptam sunt consecintele imperfectiunii noastre spirituale. Eforturile indreptate catre lupta cu umbra, cu efectul, nu pot elimina cauza pricipala, decaderea spirituala.
Poate fi omul salvat? Legile civile nu corespund cu legile Universului. In cazul loviturii bioenergetice, intrucat omul este in conexiune cu toate rudele sale, cu toti copii sai, lovitura traverseaza intregul lant al rudeniei. Ridicarea puterii de influentare bioenergetica a omului ii cere o atentie mai mare fata de actiunile si starile emotionale. Nu trebuie rostita nici o fraza categorica la manie, deoarece reprezinta un act de influentare. Acum intelegem de ce se spune in Biblie despre blajinitate, smerenie, este vorba de tinerea in frau a propriilor posibilitati energetice. Parintele Arsenie Boca spune ca si atunci cand ai ajuns la desavarsire nu ai iesit din imparatia ispitei. Da, omul poate fi salvat! prin comportament moral adecvat , cerand, iertare lui Dumnezeu si celui pagubit, prin spovedanie constientizand pacatul. Spovedania poate fi facuta seara in rugaciune. Obisnuiti-va ca in ruga voastra sa insirati faptele considerate "rele" atat ale voastre cat si a celor cu care ati venit in contact peste zi si cereti iertare. Inaintasii nostrii obisnuiau sa se spovedeasca zilnic. Alocati-va cateva minute zilnic pentru rememorarea faptelor de peste zi.


Puteti sa nu credeti in Dumnezeu, credinta este problema dumneavoastra personala, insa sunteti obligati sa iubiti Universul cu sufletul acestuia.

Vrajitorii, magicienii, influenteaza prin violenta, pentru ca ei nu vad intregul, vad doar o parte si nu fac decat sa amane lucrurile. Ei vad intr-o anume nisa ce le-a fost permisa, au o specializare ingusta, pe cand sfiintii vad intregul, intreaga conexiune a legilor vietii. Vrajitorii scot energia negativa din pacient si o dirijeaza in apa, plante, animale, figuri de ceara, asupra unor oameni sanatosi, etc, dar aceasta energie agresiva se intoarce automat in corpul magicianului, a persoanelor apropiate acestuia, sau in corpul celui care a cerut sau pltit ritualul, sau a rudelor lui. Indepartarea unor simptome nu inseamna rezolvarea problemei.
Meditatiile si exercitiile de vizualizare prin care te incarci cu un suvoi de flacari albe, albastre, sfere, etc inseamna furt premeditat de energie. Cand nutrim dragoste pentru Dumnezeu, Univers si toata Creatia LUI primim o cantitate uriasa de energie. Prin bunatate, dragoste pentru aproape, noblete sufleteasca primim suficienta energie pentru a vindeca si a fi trupul sufletul si mintea in armonie. Cand incepem sa gandim la energie separat, fara nimic spiritual, doar incarcam corpul fizic cu energie, (pe care de altfel o pierdem la fel de repede cum am primit-o), fara a vindeca sufletul. Tratarea mecanica a problemei duce la deformari ale biocampului si la degradare.
Vindecatorul , medicul, preotul, psihologul, trebuie sa actioneze cu karma blocata. Metoda este atat de stransa de etica, moralitate, parametrii spirituali incat impune omului niste privatiuni uriase, pe care doar putini sunt in stare sa le suporte. In contactul cu structurile karmice ale pacientului, daca prezinti tulburari asemanatoare cu ale pacientului trebuie mai intai eliminate de la tine. De aceea trebuie sa te verifici daca ai dreptul sa intervi. Inchiderea karmei se face prin rugaciune si post sever, nu prin diplome. (Multi preoti,sau rudele lor, in urma slujbelor cu caracter personal, maslu, sfestanie, spovedanie etc, s-au imbolnavit sau chiar au murit in acea zi sau dupa cateva zile in acidente bizare, sau in somn). Nu-i chiar atat de simplu sa aduni un grup de oameni si sa lucrezi pe energiile lor, indiferent de profesia care o ai si sa te consideri iertator de pacate, pentru ca o faci pe riscul tau sau iti pui rudele in pericol. Aceasta se poate realiza numai in conditiile unei moralitati indiscutabile si presupune multa rugaciune, post si sfintenie. Calugarii, sihastrii adevarati poate ca au karma blocata si ne pot ajuta (parere personala)
Karma omenirii o constituie indepartarea de DIVIN! , prin urmare, afaceristul, politicianul si savantul trebuie sa devina sfinti!
Porunca iubirii chiar si a dusmanilor blocheaza programul de distrugere a unui alt om si implicit al autodistrugerii.Psihanalistii au inceput sa asalteze subconstientul omului intr-o maniera grosolana, urmarind efectele imediate, fara a intelege notiunea de karma, destin si celelalte procese care determina sanatatea mintala a omului si rudelor sale. Acum acest asalt din intamplator a devenit intentionat prin vrajitori, hipnotisti, psihiatrii.
Ceea ce numim imunitate este un intreg, un nivel calitattiv al bicampului. Pasionatii de magie in detrimentul eticii, iubirii si cunoasterii lumii, se autodistrug si isi distrug si rudele. Azi daca omul detine putine forte, trebuie sa devina numai sfant, daca are mai multe forte poate asocia sanctitatea cu viata lumeasca. Daca este pregatit sa accepte o munca titanica pentru a ajunge la niste posibilitati mari, se poate ocupa si de bioenergie. 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu