vineri, 2 ianuarie 2015

Argumente in favoarea terapiei ELF ! sau alt FEL !

Lupta in aceasta lume se da pentru energia vitala.Pana la urma totul se rezuma la aceasta.

Primul si cel mai convingator argument este ca te poti vindeca singur, de acasa, incarcand energetic chakrele si organele afectate cu energie similara ca cea produsa de undele Alfa, din timpul meditatiei sau a somnului profund. El face pentru dumneavoastră recuperarea energetică de care aveţi nevoie, eliminând totodată şi starea de dependenţă, de voinţa sau posibilităţile altora de a vă fi alături.Dacă apelaţi la metodele tradiţionale orientale, sunt cazuri în care terapeutul vă spune că nu vă poate ajuta fie din cauza faptului că nu sunteţi compatibil sau cooperant, fie că nu reuşiţi să vă detaşaţi de cele exterioare. Chiar dacă străduinţa dumneavoastră este maximă, nereuşita detaşării se datorează de cele mai multe ori, tocmai stării de sănătate. În cazul folosirii Spiriduş®-ului aceste momente, care pot deveni chiar penibile, sunt eliminate. El nu face mofturi, nu o să spună niciodată că nu sunteţi compatibil sau că nu vreţi să cooperaţi şi foarte important, nu transmite stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea terapeutul în momentul în care face tratamentul. Spiriduş®-ul îşi face treaba indiferent de starea dumneavoastră psihică sau fizică. Fiind un bun prieten şi datorită gabaritului său extrem de redus, poate fi la dispoziţia dumneavoastră oriunde şi oricând. Îl puteţi folosi acasă, la serviciu, în concediu, oricând simţiţi că este nevoie de ajutorul lui. Doar din când în când va trebui să îi înlocuiţi bateria şi asta o dată sau de două ori pe an în funcţie de cât de mult îl solicitaţi.

Argumente

Tehnicile de fizioterapie dezvoltate în secolul XX au demonstrat spectaculoase efecte ale terapiei E.L.F.. Această terapie se bazează pe impactul pe care îl au câmpurile electromagnetice în pulsuri de foarte joasă frecvenţă, asemănătoare undelor cerebrale, asupra organismului uman. În domenii medicale dintre cele mai diverse cum ar fi: reumatism cronic şi acut, migrene, insomnie, nevroză, dureri articulare, artrită, osteoporoză, fracturi osoase, afecţiuni cardiovasculare, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, afecţiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afecţiuni respiratorii, astm, tulburări endocrino-metabolice, diabet, patogenia oncologică, etc. s-au observat vindecări care surprind prin rapiditate şi eficienţă. Dar aceste efecte pozitive uimitoare sunt relatate în diverse scrieri laice sau religioase din vremuri îndepărtate şi în toată cultura umanităţii, de la Egiptul faraonilor la India Upanishadelor. La vremea aceea nu existau aparatele de fizioterapie, dar erau exploatate la maximum capacitatea creierului de a emite unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă în timpul stărilor de relaxare, meditaţie Zen, Yoga, etc. cât şi tehnicile de recepţie a radiaţiei electromagnetice de foarte joasă frecvenţă din mediul ambiant, cum ar fi asanele Yoga, efectul de piramidă, tehnicile Qigong, Reiki, etc. Papirusurile egiptene relatează despre vindecarea bolilor prin atingere cu mâna (touch healing). Biblia sau relatările istoricilor Romei antice stau marturie. Astfel, celor trecuţi de o anumită vârstă, le era recomandat ca momentele de odihnă şi în special somnul să le petreacă în preajma tinerilor. Aceştia având o emisie cerebrală mult mai intensă îi ajutau indirect şi pe cei în vârstă din apropierea lor, în procesul de recuperare energetică. Într-o relatare biblică despre regele David se spune că atunci când bătrâneţea l-a doborât la pat, înţelepţii curţii i-au adus o tânără fecioară care să îi ţină companie, (Comentariul meu: aceasta se numeste furt de energie de la persoanele mai tinere- de aceea unele persoane in varsta se cupleaza cu altele tinere pentru a le utiliza energia,sau de ce nu tineri care cauta compania persoanelor sanatoase, pentru furt de energie.Chiar daca unii par tineri si in forma pot avea mari deficite de energie si boli grave care se pot transmite. Ce face persoana care fura energie? isi chinuie victima, o terorizeaza, o hartuieste pentru a-i ceda energie- Profetiile de la Celestine. ceea ce nu stiu vampirii si nu-i intereseaza este ca boala migreaza de la unul la altul si de la un organ la altul.  Vedeti si postarea despre vampirismul energetic, despre karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin, sau profetiile de la celestine ).
În Orient, medicina tradiţională pune la mare preţ, pentru a avea o sănătate cât mai bună, tehnicile de meditaţie combinate sau nu, cu exerciţii fizice şi de respiraţie. La practicanţii acestora apar stări de conştiinţă, care pentru organismul biologic înseamnă, la nivelul sistemului nervos central şi periferic, emisia de unde cerebrale alpha şi theta. Ele sunt generate de descărcările electromagnetice ce caracterizează activitatea neuronală. Studiile efectuate de cercetătorii japonezi Akira Kasamatsu şi Tomio Hirai în legătură cu activitatea cerebrală din timpul exerciţiilor de meditaţie Zazen, au demonstrat deplasarea spectrului undelor cerebrale către frecvenţele joase alpha şi theta caracteristice perioadelor de somn. De asemenea, americanii D. Rakovic, B.K. Anand, G.S. Chhina, B. Singh şi danezii H. Lou, T. Kjaer, L. Friberg, S. Holm au publicat studii similare despre meditaţia Transcedentală, meditaţia Yoga profundă şi Yoga Nidra. Dr. John Zimmerman a demarat în 1980 la University of Colorado School of Medicine din Denver, studii referitoare la radiaţia electromagnetică emisă de bioterapeuţi în timpul tratamentului. Rezultatele au fost remarcabile. S-a constatat că domeniul de frecvenţe emise este cuprins între 0,3 si 30 Hz cu un maxim de amplitudine în zona 7-8 Hz, iar intensitatea semnalului depăşeşte cu mult nivelul unui nonpracticant. Un colectiv de cercetători japonezi condus de A. Seto a reuşit să măsoare acest semnal care ajunge să fie de 1000 de ori mai mare decât al unui om obişnuit.
Zborurile cosmice din secolul XX au adus informaţii noi. Atunci când omul este prea mult timp despărţit de Pământ (de exemplu mai mult de 2 săptămâni într-o staţie orbitală) se îmbolnăveşte. Pentru acest rău de cosmos este responsabilă şi lipsa radiaţiei Schumann, caracteristică mediului electromagnetic terestru, în interiorul navelor spaţiale. Dar ce este radiaţia Schumann? Este o radiaţie electromagnetică care se manifestă la suprafaţa Pământului din cauza descărcărilor electrice din atmosferă sau radiaţiei provenite din spaţiul cosmic. Ea este reţinută rezonant prin efectul de cavitate electromagnetică generat de ionosferă şi globul terestru. Maximele şi minimele radiaţiei Schumann definesc reteaua Hartman. În Orient, tehnica Feng Shui încearcă să exploateze în interesul sănătăţii aceste proprietăţi locale electromagnetice ale mediului terestru, începând cu amplasarea locuinţelor şi terminând cu aranjamentele florale dintr-o cameră. Privită din punct de vedere fizic, radiaţia Schumann este o undă electromagnetică staţionară cu lungimea de undă egală cu circumferinţa Pământului. Frecvenţă maximului de intensitate al acestei radiaţii este de 7,83 Hz, care coincide cu nivelul minim al domeniului undelor cerebrale alpha din perioadele de somn sau veghe. Ea ajută alături de emisia cerebrală, la recuperarea şi menţinerea stării energetice a organismelor biologice, prin efectele pe care le are la nivel celular.
Este o observaţie comună că, după o zi de muncă, un somn bun ne remontează. Cu cât acesta este mai liniştit cu atât dimineaţa ne simţim mai proaspeţi. Lipsa somnului ne face să ne pierdem concentrarea, puterea de analiză, vigoarea fizică. Dacă suntem privaţi de perioadele de somn profund mai mult de o săptămână, acest lucru poate deveni fatal ducând la o dezorganizare a corpului biologic ce sfârşeşte prin întreruperea funcţiilor sale de bază.
Toate acestea ne fac să înţelegem cât de importante sunt, pentru starea noastră de sănătate, undele cerebrale, sau mai precis undele electromagnetice de foarte joasă frecvenţă cu domeniul între 0,5 si 12 Hz. Şi asta nu este tot!
Până nu de mult se considera că în timpul somnului organismul intră într-o stare de relaxare, iar consumul energetic se reduce la minim. S-a constatat însă că lucrurile nu stau aşa. Intervalele de somn profund sunt caracterizate la nivelul creierului de emisia unor unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă denumite delta. Acestea sunt perioade active ale organismului, ce implică un consum energetic ridicat. De ce mobilizează corpul atâta energie putem înţelege mai uşor plecând de la modelul oriental al structurării organismului nostru. El presupune existenţa a cel puţin două corpuri. Unul, cel material, este caracterizat de tot ce se întâmplă la nivel electromagnetic, celular, iar celălalt informaţional, este caracterizat de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic şi cuprinde tot universul de informaţii necesare funcţionării celui material, biologic. Un cuplaj (Yoga, în sanscrită) cât mai bun între aceste două corpuri, conduce la o stare de sănătate optimă. Ce realizează acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor două corpuri a căror stare defineşte cuplajul? Cultura indiană le denumeşte chakre (roată, vârtej, din sanscrită), iar în occident sunt numite noduri energetice. Starea lor spune totul despre sănătatea unui om. Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc.), starea chakrelor nu este alterabilă (motivul fiind probabilitatea de interacţie extrem de redusă la nivel neutrinic comparativ cu interacţia electromagnetică), în schimb, în corpul material, biologic de-a lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Aceasta se întâmplă din cauza agresiunilor zilnice la care este supus (curenţi de aer într-o încăpere sau maşină, insolaţie, hrană, lovituri, emoţii, zgomote puternice, cămpuri electromagnetice poluante tip ecran TV, telefon mobil, calculator, etc.) dar şi micşorării cantitative şi calitative a fluxului undelor cerebrale emise în perioadele de somn odată cu înaintarea în vârstă, lucru ce face ca procesul de recuplare din timpul somnului să aibă parametrii din ce în ce mai slabi.

Precizări

Indienii vorbesc de peste 49.000 de chakre. Pentru a le analiza pe toate ar fi extrem de greu. Există însă o ierarhizare a acestora ca importanţă (intensitate a vârtejului).
Principale sunt considerate şapte zone, şi anume:
  1. chakra coroană, localizată în vârful capului
  2. chakra celui de-al treilea ochi, localizată între sprâncene
  3. chakra gâtului, localizată la baza gâtului
  4. chakra inimii, localizată în centrul pieptului
  5. chakra plexului solar, localizată deasupra taliei
  6. chakra ombilicală (sacrală), localizată sub ombilic
  7. chakra rădăcină, localizată la baza şirei spinării
Acestea coincid cu zonele în care se află principalele plexuri nervoase ale organismului. Persoanele cu sensibilitate deosebită pot observa o luminozitate crescută în dreptul chakrelor care într-adevăr sunt zone de metabolism şi activitate neuronală maximă. Atunci când una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic se află şi el în suferinţă.
Legăturile observate în medicina orientală sunt:
  1. chakra coroană - glanda pineală, cortexul cerebral, sistemul nervos central
  2. chakra celui de-al treilea ochi - glanda pituitară, nasul, urechile, sinusurile, ochii
  3. chakra gâtului - tiroida, paratiroida, hipotalamusul, gâtul, esofagul, corzile vocale, limba
  4. chakra inimii - inima, sistemul circulator, timusul, umerii, braţele, pielea, plămânii
  5. chakra plexului solar - pancreasul, stomacul, ficatul, vezica biliară, sistemul nervos, diafragma, muşchii
  6. chakra ombilicală - splina, vezica urinară, organele genitale, intestinul subtire, apendicele
  7. chakra rădăcină - rinichii, glandele suprarenale, colonul, prostata, intestinul gros
O metodă de a vizualiza starea chakrelor este radiestezia. Ansa, instrumentul specific radiesteziei, reacţionează la interferenţa dintre radiaţia emisă de mâna operatorului şi radiaţia locului studiat. Bazându-se pe măsurători radiestezice, soţii Manolea în cartea Aura energetică prezintă diverse deformări sau mai bine spus deplasări relative ale corpurilor informaţional şi biologic care pot apărea şi care duc la disfuncţionalităţi în corpul biologic. O altă metodă de a vizualiza starea chakrelor mai aproape de cerinţele obiectivităţii impuse de civilizaţia occidentală, a fost pusă la punct în anii '50 ai secolului XX de către japonezul Hiroshi Motoyama, care a observat prezenţa unui potenţial electromagnetic specific la nivelul epidermei proporţional cu starea chakrei respective. Atunci când apare o scădere a stării unei chakre (un dezechilibru energetic, o scădere a intensităţii vârtejului, o diminuare a potenţialului electric Motoyama), orientalii, prin diverse tehnici, Yoga, Reiki, Qigong, etc. refac starea acesteia. Întotdeauna acest proces de refacere este însoţit de prezenţa undelor cerebrale ale practicantului, vindecătorului, terapeutului sau a energiei cosmice Qi, prana (radiaţia Schumann în termeni occidentali).
Dar dacă nu aveţi posibilitatea de a apela la un terapeut, sau nu sunteţi un practicant? În acest caz, noi vă propunem folosirea Spiriduş®-ului, aparatul care, fiind un generator de radiaţie electromagnetică de foarte joasă frecvenţă, simulează activitatea cerebrală din perioadele de somn sau meditaţie. El face pentru dumneavoastră recuperarea energetică de care aveţi nevoie, eliminând totodată şi starea de dependenţă, de voinţa sau posibilităţile altora de a vă fi alături.
Fiind o rudă portabilă şi miniaturizată a aparatelor de fizioterapie, puteţi înlocui şedinţele de la cabinetele specializate cu folosirea acestuia acasă, într-un mediu care este oricum mai relaxant şi vă scuteşte atât de programările cât şi deplasările inerente unui tratament.
Dacă apelaţi la metodele tradiţionale orientale, sunt cazuri în care terapeutul vă spune că nu vă poate ajuta fie din cauza faptului că nu sunteţi compatibil sau cooperant, fie că nu reuşiţi să vă detaşaţi de cele exterioare. Chiar dacă străduinţa dumneavoastră este maximă, nereuşita detaşării se datorează de cele mai multe ori, tocmai stării de sănătate. În cazul folosirii Spiriduş®-ului aceste momente, care pot deveni chiar penibile, sunt eliminate. El nu face mofturi, nu o să spună niciodată că nu sunteţi compatibil sau că nu vreţi să cooperaţi şi foarte important, nu transmite stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea terapeutul în momentul în care face tratamentul. Spiriduş®-ul îşi face treaba indiferent de starea dumneavoastră psihică sau fizică. Fiind un bun prieten şi datorită gabaritului său extrem de redus, poate fi la dispoziţia dumneavoastră oriunde şi oricând. Îl puteţi folosi acasă, la serviciu, în concediu, oricând simţiţi că este nevoie de ajutorul lui. Doar din când în când va trebui să îi înlocuiţi bateria şi asta o dată sau de două ori pe an în funcţie de cât de mult îl solicitaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu