sâmbătă, 25 aprilie 2015

Rugati-va ca fuga voastra sa nu fie iarna , nici intr-o zi de SABAT !


Intrebare pentru catolici si ortodocsi !

Cum explica preotii ortodocsi si catolici credinciosilor acest verset din Biblie ?

Pana atunci raspund eu la intrebare. 

Maria, maica Domnului ne invata ca trebuie sa facem tot ce ne spune EL si prin asta ne garanteaza iubirea ei. EL ce ne invata? ca este DOMN si al SABATULUI si ne povatuieste sa ne rugam ca fuga noastra sa nu fie iarna si nici intr-o zi de SABAT !

De Sabat? Da! exact asa scrie in Biblie,sau Sfanta Scriptura, cartea de capatai a crestinilor! 

Sa ne rugam ca fuga noastra din fata cutremurarii pamantului, iesirii apei din matci, a focului, furtunilor, uragane, cu alte cuvinte fuga  ta  din fata elementelor naturii poate?  sa nu fie SAMBATA sau iarna!

Iarna este greu, foarte greu, dar sambata? oare ce inseamna ca fuga noastra sa nu fie intr-o zi de SABAT, adica sambata? 

Prin asta Iisus  recunoaste sambata ca zi de odihna, cand nu ai voie sa scoti poveri si sa aduci poveri in casa in zi de Sabat. In acesta zi se cuvine doar a face bine.
Si inca ceva. Da. Nu vreu sa adaug eu ceva la cele scrise in Biblie, ci doar sa aduc in discutie ceva de actualitate. In afara de iarna si Sambata, ar mai fi si BAGAJELE. Caci unii dintre noi ne adunam comori pe pamant. Si nu comori in banci, ci in lucruri, lucruri ce incanta simturile, ce sunt palpabile: haine, mobila, bibelouri, scule de toate natiile, mii de carti (pe care nu le citim niciodata), si in fine, multe alte lucruri de care ne legam sufletul, intocmai ca sotia lui Lot. (Geneza19-16), si este cam greu la drum a fugi in graba cu bagaje, daca mai ramane ceva din ele....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu