sâmbătă, 25 aprilie 2015

Prevenirea catastofelor naturale si de orice fel !



Fragment din "Povestea sufletului" de Edgar Cayce, pagina 92
 
Marea idee a lui Edgar Cayce este "Relatia omului cu creatorul sau", de calitatea acestei relatii depinzand evenimentele terestre.
Daca omul respinge legile divine, cosmice, imuabile si le incalca, nu poate decat sa provoace dezastre, asa cum s-a intamplat cu Lemuria si Atlantida, continente disparute si inghitite de ape. 
 
Dupa Edgar Cayce toate relele omenirii provin din frica, dar exista o metoda suvereana impotriva tuturor formelor de frica, anxietate, angoasa:rugaciunea.
 
"Aminteste-ti acest avertisment-spunea dansul:este inutil sa te framanti, atata timp cat poti sa te rogi. In ziua cand nu te vei mai putea ruga, atunci poti incepe sa-ti faci griji, atunci vei avea un motiv adevarat sa te nelinistesti"

Potrivit lui Edgar Cayce exista o singura lege adevarata data de la inceput, pentru a guverna intregul univers, cunoscuta drept
Legea celui Unic, care suna asa:

"Ascultati Legea Cereasca si supuneti-va ei "

 
Unitatea este legea a tot ce este. Caci Domnul Dumnezeul tau este UNU. Unitatea este legea care leaga intregul univers si tine stelele pe locul lor, caci toate fortele sunt o forta unica, chiar si timpul si spatiul si multimea dimensiunilor sunt una in Eternitate.
Unul este lumina si datator de lumina. Simbolul sau vizibil este Soarele de deasupra capetelor voastre. Iar miile de sori din nemarginirea spatiului si timpului sunt una, asa precum toate sufletele sunt una, desi multe la numar- la fel de numeroase ca stelele. Dar sa stiti aceasta:
toata carnea nu este una, iar ceea ce este impur poate corupe ceea ce este pur.
Noaptea si ziua nu se contopesc ci fiecare isi urmeaza cursul sau separat pentru un motiv. Despartirea de Lumina datatoare de viata, prin orice act voit sau necurat, va va arunca negresit in intunericul de afara si nu veti mai fi parte a Unului. Deci nu va intoarceti de la Lumnina. Faceti-o sa fie magnetul etern care atrage gandurile si actiunile voastre, de acum inainte. Adorati-l numai pe cel Unic. Concentrati-va asemeni razelui Soarelui, asupra izvorului de la care va trageti propria viata si lumina interioara. Sa nu deveni copii ai intunericului, care cred ca lumina se afla in ei insisi si care urmeaza caile ce fac sa creasca egoismul si separarea.

Spuneti-va deci, de acum inainte, "ca sunteti fii si fiice ale Luminii si copii ai celui Unic"


S-a afirmat ca omul parcurge o calatorie spirituala ce se desfasoara intre talpile si crestetul capului sau. De fapt Dumnezeul cautat de noi se afla cu adevarat in noi. Dar unde? Care este Calea? " Ezotericii spun : Calea inaltandu-se in spirala, de-a lungul coloanei vertebrale, de la baza pana la centrul creierului, legata de sistemul endocrin, cu cele sapte glande (glandele genitale, celulele Leyding, suprarenalele, plexul solar sau timusul, tiroida, pineala si pituitara. Tiroida este centrul crucial, aflat la mijlocul distantei dintre "cer si pamant"este centrul vointei. Sufletul cu insotitorul sau- vointa- trebuie sa puna treptat stapanire pe cei patru centrii inferiori - pamantul- si sa-l regenereze pe omul terestru. Deschiderea centrilor superiori deschid"imparatia cerurilor"
Acest lucru se realizeaza cel mai bine prin negatie de sine, concentrare asupra fiintei lui Dumnezeu si servirea afectuoasa a celorlalti, asa cum a demonstrat si Iisus. Pana cand fiinta umana nu se va supune de bunavoie Legii Divine (Nu voia mea Doamne, ci voia Ta faca-se) celulele corpului fizic nu vor putea sa se regenereze ca atomi reinnoiti si luminosi ai corpului ceresc, la fel ca la inceput. Credinta fara fapte moarta este spune Scriptura.
In Orient practica meditatiei zilnice a devenit o arta. Aceasta deschide intr-adevar fortat centrii spirituali intalniti in drum, dar Cayce atrage atentia asupra acestui pericol - o actiune egala avertismentului biblic impotriva incercarii de a deschide cu forta portile raiului, asemeni unui hot. Meditatia este recomandata mai degraba ca un supliment pe langa o viata dreapta traita fara egoism si in rugaciune, in sluja lui Dumnezeu si a oamenilor. Deschiderea prematura a centrilor energetici poate fi daunatoare din punct de vedere psihic. Ascensiunea brusca a curentilor incorect echilibrati, fara o pregatire spirituala a dus la suferinta celor ce au cautat cunoasterea fara a avea intelepciunea necesara (Gopi Krishna, in cartea "Kundalini").
Rugaciunea Tatal Nostru deschide acesti centrii fara pericole. Mai sus sunt insirate galndele asupra carora actioneaza.

Omul cel nou!

Un alt tip de cunoastere fara intelepciune a dus la caderea lui Adam. In cel de-al cincilea cap. Geneza ne prezinta o fiinta androgina, creata atat femeie cat si barbat, pe numele Adam. Eva exista deja ca celalalt "sine". Iisus spune :in ziua in care ati fost unul, ati devenit doi."
Calatoria omului adamic implica un pelerinaj spiritual pentru a se elibera de dualism si a deveni una cu Macrocosmosul. Toate creaturile ce au iesit de la Dumnezeu trebuie sa se uneasca intr-un singur Om, care se intoarce la unitatea pe care o forma Adam inainte de caderea sa. Oricare ar fi fost pacatul lui Adam, l-a facut sa vada scopul mai inalt pentru care venise la viata pamanteasca, in carne.

Caderea zeilor veniti din cer !
Caderea lui Adam si a Evei
Povestea sufletului de Edgar Cayce: La inceput a fost aceasta unica sursa de lumina,  prezenta unica, numita Dumnezeu. Dumnezeu, in marea Sa bucurie si iubire, avea o dorinta de a crea, de a se exprima. Din aceasta maretie nediferentiata Dumnezeu a creat sori, luni, galaxii, universuri si Ii placea ce a creat. Desi ceva lipsea – compania . Dumnezeu vroia sa creeze fiinte constiente care puteau impartasi fericirea creatiei sale . Din infinitatea lui Dumnezeu au aparut trilioane de scantei de lumina facute dupa chipul si asemanarea  Lui .

Din aceasta exprimare vine si  Amilius , lumina , prima expresia a mintii Divine; prima manifiestare a spiritului . Toate sufletele au fost create la inceput si toate sufletele au fost androgine . Lucrul unic despre creatia noastra a fost aspectul liberului arbitru .

In momentul cand am fost creati, ne-am luat zborul in univers , creand asa ca Dumnezeu, cu mintea noastra,  extinzand Imparatia lui Dumnezeu . Noi am fost perfecti , si asta a fost starea Edenica . In calatoriile noastre de-a lungul infinitatii lui Dumnezeu , am descoperit universul fizic sau material si am fost intrigati ,caci pentru inceput noi n-am avut corpuri fizice , ci doar corpuri spirituale .

Atunci am inceput a proiecta o parte din noi  pe , sa spunem Pamant , ca  sa exploram frumusetea materiei . De fapt  nu era nimic gresit in asta, pentru ca intregul infinit al universului era un loc de joaca a sortii.  Am inceput sa proiectem o parte din noi  intr-un copac pentru a vedea cum este asta. Apoi ne-am proiectat intr-o stanca pentru a vedea cum este si acest lucru, apoi intr-un animal pentru a experimenta cum este sa mananci iarba si interactiona cu alte animale .

In fiecare caz am facut asta si apoi am plecat si ne-am proiectat inapoi in planurile spirituale . De asemenea, cu puterea incredibila a mintii am fi creat forme – gand de animale, prin puterea imaginatiei noastre. Aceste forme – gand  incepeau sa se condenseze si am fi trait in aceste creaturi care erau forme-gand, intocmai asa cum locuiam intr-un animal care fusese deja creat.

A fost totul bine pana in acel moment al creatiei la care Biblia se refera ca fiind caderea omului. In acest moment am uitat cine suntem, datorita identificarii cu universul material . Am fost prinsi in densitatea materiei si am crezut ca suntem animale sau creaturile pe care le-am creat cu formele – gand.

Cazand in iluzia ca am fost materiali in loc de spirituali in identitate , a initiat spirala descendenta a creatiei . In acest moment a inceput sa existe „ego-ul” . Ego-ul  fiind un sistem de gandire si filozofie bazat pe credinta iluzorie in separatie , frica , egoism si moarte .

Fenomenul sufletelor de a deveni si mai prinse in iluzia materiei a continuat la un nivel alert. Amilius ( o reincarnare a lui Iisus ) si alte fiinte evoluate spiritual care nu cazusera , au stiut ca ceva trebuie facut pentru a-si ajuta fratii si surorile, caci omul continua crearea unei conglomeratii de monstruozitati pentru a-si satisface dorinta de nestapanit .

El a creat ciclopi, centauri, unicorni, corpuri de animale cu capete de om , fiinte cu copite , ghiare , pene , aripi si cozi . Omul a devenit prins in corpurile grotesti care nu erau potrivite pentru fii si fiicele lui Dumnezeu. Omul a creat chiar si prima femeie a carui nume era Lilith , inaintasa Evei. Aceasta proiectie a fost creata pentru a satisface din nou egoista dorinta carnala .

Planul pe care Dumnezeu si fortele Divine l-au creat pentru a rectifica situatia a fost crearea celor 5 rase fizice pe cele 5 continente ale planetei. Fiecare rasa avea o culoare diferita a pielii. Nici o culoare a pielii nu era mai buna decat o alta, ci diferenta se facea in functie de conditiile de clima. Un anumit tip de piele era bun pentru un anumit tip de clima .

Planul a fost ca toate acele suflete care fusesera prinse in materie sa se reincarneze in aceste corpuri mai potrivite pentru ele, care erau mult mai bune pentru o fiica sau un fiu al lui Dumnezeu. Asa ca omul nu se trage din maimute asa cum evolutionistii sugereaza .

Dupa crearea celor 5 rase au fost 133 de milioane de suflete pe pamant. Rasa rosie traia in Atlantida si America. Rasa maro traia in Anzi si Lemuria . Rasa galbena in Desertul Gobi si Asia de Est si rasa neagra locuia in Sudan si in Vestul Africii. Rasa alba locuia in Iran de-a lungul Marii Negre si Muntilor Carpati ai Europei Centrale.

Planul de baza pe care Dumnezeu l-a creat a fost reincarnarea,  sufletele se vor intrupa in aceste corpuri umane, nu in corpuri de animale pentru a se redestepta catre identitatea lor adevarata ca fiinte ale lui Dumnezeu si pentru a invata sa demonstreze asta pe pamant si astfel sa inceapa ascensiunea catre Creator .

Acest act al creatiei a aparut acum 10 milioane si jumatate de ani. Influentele animale create de cadere si de  proiectiile initiale de forme – gand nu au disparut complet de pe pamant decat in jurul anului 9000 inainte de Hristos. Ramasitele acestor creaturi patetice au fost mai tarziu ilustrate in mitologie si in arta Asiriana si Egipteana .

Un alt factor adaugat la aceste creaturi grotesti a fost faptul ca din cele mai vechi timpuri fiintele umane erau capabile sa procreeze cu animalele si cu aceste fiinte grotesti. Dupa ce sufletele umane au fost separate in femei si barbati, Dumnezeu a impus legile divine facand imposibil pentru fiintele umane crearea de progenituri cu alte specii .

Un alt lucru interesat a fost ca omul era capabil sa traiasca pana la 1000 de ani in acelasi trup, pana cand o alta lege divina a fost implementata sa schimbe acest lucru datorita nevoii sufletelor de a fi capabile sa reflecteze mai mult in planul interior in legatura cu scopul si motivul reincarnarii .

Amilius ( prima reincarnare a lui Iisus Hristos ), el insusi a coborat in materie si  a devenit primul Adam in momentul creatiei celor 5 rase initiale. Adam a fost primul din rasa perfectionata . Primul dintre fii lui Dumnezeu in opozitie cu ceea ce  Biblia numeste ca fiind fiica omului .  Adam a fost un individ , dar de asemenea un simbol al celor 5 rase , la fel ca Eva.
Lecturile lui Cayce indica existenta a sapte rase, astrala, eterica, rase primare pe curba descendenta, atlanta care devine cea de-a treia rasa, omul adamic a parta rasa, cea actuala pe cale de a lua sfarsit, cea de-a cincea urmand a-si face aparitia, a sasea va fi cea eterica pe curba ascendenta inapoi spre casa, iar a saptea intoarcerea la cea astrala, faza finala- sfarsitul calatoriei- La inceput ei au venit ca fiinte celeste, astrale atrasi de frumusetea planetei albastre, nestiind ce pericole ii asteapta, dar pe deplin constienti de mostenirea lor divina si de sinele lor spiritual. Cu timpul au inceput sa piarda contactul cu Constiinta Universala si inaintand in materie din astral au devenit eterici, dar pe masura ce separarea se desavarsea si am vazut cum contactul carnal, amestecand ceea ce era divin cu ceea ce era bestial, a dus la inchiderea permanenta a sufletului in capcana materiala ,a dorintei carnale fara vreo iesire vizibila. De-a lungul istoriei fara controlul spiritual necesar, tehnologia a luat-o razna, comportamentul carnal lipsit de rusine al fiilor lui Belial, le-a adus nespuse suferinte. In loc de a ramane la nivelul celei de-a patra dimensiune, ca pure creatii eterice, incep sa fie atrase de grosierul pamantesc si se materializeaza, gasindu-se captive in mod grotesc in materia propriei lor plasmuiri. Separarea sexelor s-a facut treptat. Contactul sexual ca mijloc de inmultire nu era necesar, ei fiind fiinte bisexuate. Androginii din nefericire aveau si o alta putere creatoare, de a se intoarce mai degraba spre sine decat spre fortele creatore, prin imaginatia mentala puteau aduce prin vointa in stare manifesta orice obiect din natura. Puteau sa-si satisfaca orice nevoie zilnica. Acest proces de vizualizare le-a adus progres material, dar au inceput abuzurile mai ales in ce priveste formele de viata. Fii androgini puteau vedea incantatoarele forme gand ce erau in preajma conducatorilor lor (conducatorii lor in acea perioada erau preoti, mari initiati) (prima piedica pusa de vrajmas, lumea din jurul tau) Au descoperit in curind ca sta in puterea lor sa genereze astfel de creaturi, dupa vointa, ceea ce am descoperit si noi intr-un final ca putem face. Era nevoie de "patru ori douazeci si inca sase ani" pentru a materializa acele lucruri obiecte. Cu acestea incep sa-si satisfaca fanteziile sexuale. Animalele populau planeta in acea perioada, neexistand fiinte umane si au urmarit procesul de imperechere al acestora, ba chiar l-au copiat in multe privinte s-au impreunat cu ele, si cu creatiile gandurilor lor care au devenit fiinte, dar nerationale, carora le spuneau obiecte. Omul in cinste fiind s-a alaturat dobitoacelor". Si noi avem in jurul nostru astfel de creatii, am vorbit in postarea " cine voi fi" despre ele, doar ca noi nu le putem vedea, pentru ca ne-a fost inchis cel de-al treilea ochi.
Si parintele Arsenie Boca are cam aceeasi versiune asupra izgonirii din Eden:
"Caderea intre talhari este caderea firii omenesti din rai in lumea aceasta. Este caderea de la desavarsire...caci indata dupa calcarea poruncii s-a facut stravezie si aratata asemanarea lui cu dobitoacele necuvantatoare, deoarece trebuia, dupa ce a acoperit stralucirea mintii, ca firea oamenilor sa fie chinuita, pe dreptatea, de insusirile dobitocesti... pana ce omul isi va veni intru constinta de sine si la simtirea maretiei sale de faptura rationala. Astfel o insusire prin care omul se asemana cu animalele este inmultirea. Chipul cunoscut al nasterii trupurilor a venit omului tocmai din pricina caderii in neascultare, caci ar fi fost cu putinta si un alt chip de inmultire, nepatimas si napacatos. Dumnezeu l-a osandit pe om la nastere prin durere, patimire datorita pacatului, pacatul avandu-si porneala in pofta".
Astfel a fost nevoie de inchiderea celui de-al treile ochi .
Evenimentele prevazute de Cayce au fost date pentru a sti nu numai de unde venim ci si incotro ne indreptam.
Ne asteapta o noua epoca. O noua ordine a conditiilor este pe cale de a se naste. Unii dintre noi ii pot simti prezenta manifestandu-se. Ea se face simtita prin tulburarile si dezordinea care ne inconjoara. Nu trebuie sa ne surprinda ca apropierii unei noi ordini i se opune o rezistenta galagioasa, vechea ordine aparandu-si ultimele pozitii. Sosirea ei este inevitabila; cand va sosi, va trece pe deasupra capetelor noaste cu iuteala unui vultur, zburand pe aripile zorilor, cazand asupra dusmanilor sperantei si fagaduintei spirituale, oriunde s-ar ascunde.
Dumnezeu a fost lasat pe dinafara de cautarile omului. Acest lucru a dus la tulburarile de acum. Noua epoca va fi data de trezirea spirituala a intregii lumi, insotita de cooperare si egalitate intre popoare si de un ideal impartasit" Domnul Dumnezeul tau este Unic"
Aparitia celei de-a cincea rase "venita din pamanturi sigure" reprezinta intoarcerea curbei descendente inapoi spre "casa". Cea de-a cincea rasa corespunde tiroidei, sediul vointei si al rabdarii. O alta dimensiune adaugata de Dumnezeu a fost rabdarea. In Luca se spune: In rabdarea voastra va aflati sufletele voastre". Cei care vor veni cu siguranta vor avea sloganul zilnic"Faca-se voia ta" Doamne". Vor ajunge la asa un nivel al constiintei incat vor accepta instructiuni de la o gandire prezenta in toate, gandire care a fost capabila sa genereze din haos ordine.
Fiecare din noi am intrat aici, in planul terestru de bunavoie, ca suflet in cautarea experientei carnale, intr-un taram al constiintei separate de Dumnezeu.
Si noi de asemenea am cazut.
Iisus ne-a aratat calea si ne-a avertizat "Nu am venit sa stric legea si prorocii, ci am venit s-o intaresc. " Ne avertizeaza ca si cu gandul putem gresi nu numai cu fapta, la fel ca inaintasii nostri, care suntem tot noi. Daca numai ai gandit rau , ai si savarsit pacatul, fara sa-l fi pus in practica. Pericolul consta in faptul ca gandurile sunt lucruri, iar ele se exteriorizeza cu adevarat in timp atat in bine cat si in rau. In acest fel omul sub forma unui organism colectiv continua sa modeleze si sa influenteze evolutia planetei si a sa, ramanand in mod inconstient si astazi un co-creator. Exista o evolutie a sufletului si a mintii. Nu exista nici o evolutie a materiei decat prin intermediul mintii, care este constructorul ei.
"Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti," a dus continente, istorii si civilizatii sub apa.
Noi ce cale vom alege? Atlantida este aici si acum, o putem modela din nou prin intermediul mintii conectate la creatorul ei de la care primim cunoasterea insotita de intelepciune.
Ecleziastul ne avertizeaza "exista vreun lucru despre care sa se poata spune:Iata ceva nou! Demult lucrul acela era si in veacurile dinaintea noastra".
 


Alegeti sa fiti fiii Luminii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu