sâmbătă, 23 mai 2015

Rugaciunea mareste vibratia !

Rugaciunea poate inlatura legea divina?

Omul nu poate afla adevarul decat prin destrupare, sau noaptea cand iese din trupul sau.
Legile Tatalui sunt universale.Oriunde ne intoarcem privirea nu vedem nici o exceptie, nici o abatere de la Legile sale. Atunci , sa nu credem ca Legea Divina va fi suspendata pentru rugaciunea cuiva. Totusi rugaciunea este mai mult decat necesara, pentru ca traind in corp de lut, nu cunoastem cauza suferintelor. Cum viata terestra e inconjurata mai mult de spini decat de bucurii, omul necunoscator al legilor divine se roaga iar si iar sperand intr-o minune. Iisus vazand ca iudeii insira rugaciuni rostite mecanic , numai din buze, iar din adancul inimii nimic, atunci a recomandat o rugaciune scurta TATAL NOSTRU. Dupa plecarea Divinului nostru, la aceasta rugaciune s-a mai adaugat cate ceva, incat si aceasta a fost alterata. Din considerente materiale sau ideile altora, dorinta de a-si vedea numele pe conceptia unei rugaciuni, precepte simple, clare au fost inlocuite.
In rugaciune nu putem cere Tatalui sa abroge Legea Divina, ci sa ne exprimam ADORAREA si FERICIREA procurata de studiul Tainelor SALE.
Nu ii putem cere nimic, doarece Atotintelepciunea sa ne-a dat totul, a pus totul in noi pentru a evolua. 
Prin rugaciunea potrivita, de lauda, multumire, recunostiinta, dragoste pentru CREATOR, inaltam sufletul la un inalt nivel vibratoriu, coboarnd din CER energii binefacatoare prin care restabilim pacea si armonia pe pamant. Aceasta trebuie sa fie o comuniune intima cu Creatorul sau.
In manastiri, comunitatile protestantilor,comunitati sprituale adevarate de orice natura,  se practica MARIREA VIBRATIEI personale. Pentru cei ce nu obisnuiesc sa se roage, exista o alta varianta, ascultand radiouri crestine se produce acelasi efect. Pentru sanatatea sufletului tau, hraneste-l zilnic cu rugaciune, citirea cuvantului si facerea de bine.
Marile entitati angelice ne spun: copilul meu, sileste-te sa nu mai gresesti ca sa nu atragi asupra ta pedeapsa si rugati-va tatalui SA VA LUMINEZE CONSTIINTA.

Un exemplu de rugaciune,fara autor, este o rugacine din inaltele sfere divine, care nu trebuie invatata mecanic, ci ideile continute se pot adapta personal:Prima pare a rugaciunii este o multumire:
In numele Tatalui, Fiului si Sfantului Duh, O Doamne al nostru Stapan in vesnicie, iti multumim pentru FERICIREA pe care o gustam in lumile create de tine!
A doua parte este o cerere spre luminare care ne conduce spre progres:
O Doamne Atotfacatorule , o Fiule care cunosti rostul tuturor lucrurilor, a evolutiei care vine, ne invredniceste pe noi cu puterea care ne-ai dat-o de servi devotati tie si Tatalui, ca noi sa putem lucra aici! Incinge-ma Doamne cu cordonul fericirii si ma boteaza cu foc sfant.
Partea a treia a rugaciunii este un apel al Divinului nostru pentru toti colaboratorii sai:
O fiinte cugetatoare care locuiti in spatiile create, o fii ai aceluiasi Tata Ceresc, ascultati de gasul meu aducator de fericire si veti fi mantuiti prin mine, Unsul sau, fiul lui Dumnezeu. Amin.( poate fi adaptata asa: ascult Doamne glasul tau care ma calauzeste, care imi aduce mantuirea si fericirea)
Pe cel ce-l incinge Iisus cu cordonul fericirii si il boteaza cu focul sfant, mare se va numi in imparatia sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu