sâmbătă, 23 mai 2015

Lipsa de solidaritate duce la tragedii!

Despre sinucigasi !

Evolutia se face in grupuri. Legile Tatalui au in vederea apararea comunitatii. Fiecare comunitate se straduieste sa detina indivizi superiori, dezbarati de egoism si porniti spre calcarea legii. Ar trebui sa existe o intrecere intre colectivitati in a avea indivizi de calitate. Nasterea unui individ nu se face la intamplare, el nascandu-se intru-un anumit popor, oras, familie, deci o anumita colectivitate din care face parte. 

Esecul unui individ, este esecul intregii colectivitati. Daca o intreaga armata de oameni asista la esecul unei persoane inseamna ca nici ei nu au trecut testul alaturi de el, test dat de Dumnezeu, pentru a incerca si acea colectivitate...
Sinuciderea este un act dintre cele mai  neplacute in Divin, mai ales daca este ASISTATA. 
Disperatul de soarta lui isi curma zilele crezand ca isi termina nenorocirea.Dar vai de el, sarmanul scapat de intunericul lumii pamantene, da de o bezna mai profunda.O fapta necugetata il face acum si mai nefericit.
O raza de lumina patrunde la el, dupa foarte, foarte mult timp si aceasta in urma rugaciunii pentru sufletul sau a celor care l-au asistat, a rudelor, celor ce l-au iubit. Asistentii lui sa-si propuna sa faca o rugaciune, pomeni pentru el, pentru ca intr-un fel si-au legat destinul de acel nenorocit. Numai prin rugaciunea semenilor poate vedea din nou lumina. Totul in jurul lui este incremenit, asa cum ne imaginam haosul, intuneric, frig si o tacere ce te infioara. Cand a ajuns la el suficienta lumina merge la judecata personala si este trimis din nou la intrupare, repetand viata trecuta de care a fugit in cele mai mici amanunte.


Sa ne amintim ca si Mantuitorul a fost ispitit in acest mod, diavolul ducandu-l pe acoperisul unei cladiri inalte, spunandu-i sa se aunce in gol. 

 Raspunsul lui Iisus a fost, scris este sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeu si numai lui sa te inchini.

( daca acest pasaj din Biblie este repetat sinucigasilor, indiferent de apartenenta religioasa va asigur ca produce efecte. Aici este vorba de un duh necurat care doar asa poate fi inlaturat. Vorbele psihologilor NU AU NICI UN EFECT.Adevaratii duhovnici in astfel de cazuri pot fi doar PREOTII. 
Ceilalti trebuie sa fie pregatiti cu plase, vorbind de cazul recent. Nici nu mi-am imaginat ca nu se vor pune plase in jurul blocului si atunci nu cadea alaturea. Adica se implica in a salva pisici urcate in copaci si cand este vorba de un suflet care nu mai poate fi recuperat decat dupa sute sau mii de ani NU?)este altceva cand cineva comite fapta fara sa-l vada nimeni, desi si atunci cineva tot trebuie sa fi sesizat nereguli ...dar o tragedie asistata, sinucidere in DIRECT este deja prea mult!

Toate spirite evoluate care nu mai fac incarnari asteapta dupa noi, sa ne terminam evolutia, pentru a pleca impreuna in stoluri, asa cum de altfel am si venit , spre a ne luat zborul in alte zari.Totusi in acest timp ne ajuta sa evoluam, nu asista "napasatori" la incercarile nostre disperate, comunica cu noi mental .

Alegeti sa fiti si sa traiti in lumina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu