joi, 7 mai 2015

Omul, idee perfecta !




'Teama de Dumnezeu (de Legea cauza-efect, actiune-reactiune) este INCEPUTUL… intelepciunii.'
Daca noi Intelegem ca cuvantul 'DUMNEZEU' inseamna 'LEGE DIVINA', multe pasaje din Biblie ni se vor clarifica.
'Razbunarea este a Mea, si a Mea e rasplata!', spune Dumnezeu (Legea). Dar sa fie clar ca Legea este cea care se razbuna, si nu Dumnezeu! Dumnezeu Il vede pe om perfect, 'creat dupa imaginea (imaginatia) Sa' si dotat cu 'puterea stapanirii de sine'.
Iata ideea perfecta despre om, cum este inregistrata in Intelegerea Divina, asteptand ca omul s-o recunoasca, caci el nu poate fi decat asa cum se vede el insusi si nu poate deveni altceva decat ceea ce se vede el insusi ca devine.
“Cauta intai imparatia lui Dumnezeu, si toate celelalte lucruri iti vor fi adaugate tie”. (Matei 6.33)
Regatul lui Dumnezeu este o stare de a fi, o stare de constiinta. Acesta este locul in care se afla comoara ta. In acest mod si nu in altul, vei deveni tu sanatos, fericit si implinit. Aceste “lucruri” in viata sunt un rezultat al starii tale de a fi.

BINECUVINTATI o natiune, trimiteti ganduri de dragoste si de bunavointa fiecaruia dintre componentii ei, SI ASTFEL NIMENI NU VA MAI PUTEA SA VA FACA VREUN RAU...

Pentru om nu exista nici pace, nici fericire, atata timp cat nu-si sterge din subconstient orice teama.
Teama este o energie rau condusa care trebuie redresata si trasformata in credinta.Teama este tot credinta, doar ca in rau si nu in bine. Ea creeaza, pe masura fortei sale, materializari pe care nu ti le doresti.
Iisus Hristos a spus: 'De ce te temi, omule cu credinta slaba?'
'Totul este posibil pentru cel care crede'.

Legile sale Spirituale sunt CREDINTA fara teama, NEREZISTENTA si IUBIREA!
Fie ca fiecare dintre cititorii nostri sa fie acum eliberat de ceea ce l-a retinut prizonier ani indelungati, separandu-l de ceea ce-i apartine, si fie ca el sa cunoasca Adevarul care-l va elibera' - sa fie liber pentru a-si indeplini destinul, pentru a provoca manifestarea Planului Divin al vietii sale, Sanatatea, Bogatia, Iubirea si perfecta Expresie de sine!
'Sa fiti transformati prin reinnoirea fiintei voastre!'

Dumnezeu il iubeste pe acela care stie sa primeasca, la fel de mult ca pe acela care stie sa dea. 
Am fost adeseori intrebata de ce un om se naste bogat si sanatos, iar un altul sarac si bolnav.
Acolo unde exista un efect, exista intotdeauna si o cauza; hazardul nu exista.
Aceasta intrebare isi gaseste raspunsul in legea reancarnarii. Omul traieste mai multe vieti, moare de mai multe ori, inainte de a cunoaste Adevarul, care-l va elibera.
El este atras de Pamant, din cauza dorintelor sale neindeplinite, pentru a-si plati datoriile karmice, sau pentru a-si  'implini destinul'.
Cel care se naste bogat si sanatos si-a mentinut in subconstient, in cursul vietii sale anterioare, imaginile opulentei si sanatatii. Cel care este sarac si bolnav si-a creat imagini ale bolii si saraciei.
Sub orice plan ar fi, omul manifesta suma totala a convingerilor subconstientului sau.
Cu toate acestea, nasterea si moartea  sunt legi stabilite de oameni, deoarece 'plata pacatului, este moartea', caderea adamica a constiintei, prin recunoasterea a doua puteri (binele si raul). Omul realist, omul spiritual nu cunoaste nici nasterea, nici moartea! El nu s-a nascut si nu a murit niciodata! 'El exista de la inceput si va exista mereu!'
Astfel, prin cunoasterea Adevarului, omul se elibereaza de legea Karmei, de pacat si de moarte si se manifesta ca om creat 'dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu'. Eliberarea sa are loc in timp ce isi implineste Destinul, facand sa se produca manifestarea Planului Divin al vietii sale. Si atunci Dumnezeu ii va spune: 'Esti bun, cinstit, corect; ai fost fidel in toate situatiile; Eu ti le voi fixa toate acestea si vei fi fericit (chiar in moarte) impartasindu-te din bucuria Mea.

Aceasta este adevarata slobozenie. Daca suntem robii cuiva, aceasta se datoreaza pacatului. Daca o natiune devine roaba (prinsa in robie), aceasta se datoreaza tot pacatului oamenilor din acea natiune.
Pana cand oamenii nu se schimba, vor avea ceea ce merita.Subconstientul colectiv atrage prin legea atractiei si afinitatii  suma totala a convingerilor subconstientului tuturor .Daca vreti sa deveniti slobozi trebuie sa va schimbati. Stapanii robilor reprezinta  fata robilor, in oglinda. Vreti preoti mai buni? nasteti-i, vreti conducatori mai buni? nasteti-i, cerandu-i de la Dumnezeu !  
Fii bun, cinstit, corect, respecta-l pe celalalt, respecta poruncile si vei deveni SLOBOD, liber pentru a-ti indeplini destinul, pentru a provoca manifestarea Planului Divin al vietii, Sanatatea, Bogatia, Iubirea si perfecta Expresie de sine!, cu alte cuvinte, vei atrage totul in viata ta, oameni, locuri, sanatate, bogatie, iubire, la modul PER-FECT! Gandurile noastre sunt active si constituie semintele pe care le-am plantat. Subconstientul nu este interesat daca gandurile noastre sunt bune sau rele, ci pur si simplu raspunde in deplina conformitate cu natura acestor ganduri. El nu ne va contrazice niciodata, ci va accepta mereu ceea ce afirmam in mod constient. Prin urmare, trebuie sa fim decisi sa alegem viata, sanatatea si iubirea. Renuntand la vechile tipare inradacinate in subconstient, vom castiga o viata sanatoasa, oameni noi, cu vibratii inalte in viata noastra.

Roaga-te in permanenta ca toti cei din jurul tau sa fie fericiti, sanatosi si intreaga lume sa fie binecuvantata. Aceasta rugaciune va iradia atat de multa iubire catre intreaga lume incat iubirea se va intoarce la tine din belsug.
Cum daruiesti asa primesti. Razbunandu-te te faci egal cu adversarul. 

Daca nu sti cum sa faci schimbarea poate te ajuta filmele de mai jos:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu