duminică, 7 decembrie 2014

Profetiile de la Celestine !




Ce urmeaza?


Tine ochii deschisi, totdeauna se intampla ceva!


Viziunile de la Celestina


1. Descoperim din nou că trăim într-o lume extrem de misterioasă a coincidenţelor şi sincronicităţilor ce ne sunt destinate.

2. Pe măsură ce ne trezim în faţa misterului, ne vom crea o nouă viziune asupra lumii.


3. Descoperim că tot ce este în jurul nostru, toata materia, este formată şi se trage dintr-o energie divină pe care începem să o simţim şi să o înţelegem.


4. Oamenii s-au simţit nesiguri şi deconectaţi de la această sursă sacră şi au încercat să obţină energie, dominându-i pe ceilalţi.

5. Singura soluţie este să cultivăm reconectarea personală cu divinitatea, o transformare mistică care ne umple de energie şi iubire, schimbă percepţia noastră asupra frumuseţii şi ne ridică către o conştiinţă de sine mai înaltă.


6. Astfel, putem să ne eliberam de tiparul controlului şi să descoperim un adevăr specific, o misiune, pentru care suntem cu toţii aici, aceea de a ajuta umanitatea să evolueze către acest nou nivel de percepţie a realităţii.


7. În urmărirea acestei misiuni, putem descoperi intuiţia care ne va arăta unde să mergem şi ce să facem, iar dacă interpretăm corect, se vor produce sincronicităţi care vor deschide uşile misiunii noastre.


8. Când suficienţi oameni intră în acest curent evolutiv, dăruind energie către eul superior al fiecărei fiinţe întâlnite, vom clădi o nouă cultură în care vom evolua către nivele înalte de energie şi percepţie.


9. Aşa participăm la lungul drum al evoluţiei de la Big Bang la scopul ultim al vieţii: să ne energizăm trupurile, generaţie de generaţie, până când putem pătrunde într-un paradis pe care-l putem vedea în sfârşit.



CUMPARA CARTEA  

Vezi filmul aici!

Profetiile de la Celestine - Video - Trilulilu





 Concluzii:


 Atunci cand nu ai suficienta energie incerci sa o refaci furand-o de la ceilalti prin manipulare si incercand sa detii controlul.  Devii un fel de vampir energetic. Cel manipulat daca este suficient de evoluat simte acest lucru si te evita, stiind ca nu ii aduci nimic bun in viata avandu-te in preajma. Incearca sa te reconectezi la divin, la sursa primara a energiei, la energia pura a creatorului si atunci viata ta se va schimba in bine si va urma fagasul normal.  



A 5-a profetie spune ca : Singura soluţie este să cultivăm reconectarea personală cu divinitatea, o transformare mistică care ne umple de energie şi iubire, schimbă percepţia noastră asupra frumuseţii şi ne ridică către o conştiinţă de sine mai înaltă.
 



Dovada ca profetiile functineaza, o gasesc  cu uimire si astazi,  aici:




James Raedfield, nascut la 19 martie 1950, este un scriitor, scenarist si producator de film American. Este vestit pentru romanul sau  The Celestine Prophecy

 ( Profetia de la Celestine ), care apartine curentului New Age.  Redfield a crescut la tara, langa Birmingham, Alabama. A studiat filozofiile estice, incluzand Taoismul si Zen, absolvind sociologia la Universitatea Auburn. A primit un master in counseling si a petrecut 15 ani ca terapist pentru adolescentii abuzati.  In tot acest timp a fost atras in miscarea “potentialul uman” si a studiat teorii despre intuitie si fenomene psihice  pentru a-si ajuta clientii. In 1989, si-a dat demisia si a inceput sa scrie (full time), sintetizand interesul sau in psihologia interactiva, filozofii estice si vestice, stiinta, futurism, ecologie, istorie si misticism.

Cand Redfield si-a publicat (pe bani proprii) primul sau roman in 1992, interesul imediat din partea publicului si al vanzatorilor de carti a facut din The Celestine Prophecy unul dintre cele mai mari succese ale tuturor cartilor auto-finantate din toate timpurile. Warner Books (editura) a cumparat drepturile cartii si a republicat-o legata/cartonata in martie 1994. Cartea a urcat repede la pozitia nr. 1 in New York Times Best Seller List.


Ce urmeaza?

Tine ochii deschisi, totdeauna se intampla ceva!


.

James Raedfield - Profetiile de la Celestine 2 - YouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu