miercuri, 3 decembrie 2014

Adevarata educatie !

AICI ESTE ADEVĂRUL DESPRE ADEVĂRATA EDUCAȚIE - ELLEN G. WHITE!

 Vrei sa devi un bun savant, sa studiezi geologie, anatomie, astronomie, vrei sa cunosti mai mult?Vei avea milioane de ani la dispozitie sa studiezi tot ce vrei, toate stiintele pe care savantii cerului le promoveaza. Dar pentru timpul acesta, AICI SI ACUM trebuie sa studiem cum sa scapam de pe acest pamant.
Haideti sa rezolvam intai problema noastra si sa terminam cu pacatul si cu satana, sa avem o educatie in care sa ne pregatim pentru cer, sa fim ca Iisus Hristos si odata ce vom fi pe un pamant nou, vom avea toti anii la dispozitie sa studiem o vesnicie, sa studiem orice lucru dorim in armonie. Sa nu dam voie diavolului sa ne distraga de la acel studiu care ne va ajuta pentru vesnicie. Apostolul Pavel spune ca nimic altceva nu conteaza din aceasta lume, ar trebui sa le privim ca pe un gunoi fara valoare, care vor arde in foc odata cu cei ce le-au creat.
Nimic altceva nu conteaza!

Solutii pentru depasirea crizei economice, morale si spirituale, gasiti in filmuletul de mai jos.

Dezvoltarea agriculturii - singura solutie impotriva foametei care ne bate la usa, renuntarea la diplome, titluri, zorzoane si alte hartii care nu folosesc nimanui. Majoritatea romanilor si nu numai, stiu deja dupa 25 de ani la ce folosesc acestea, ocupa loc in sertare degeaba. Toti titratii Romaniei fac munci umilitoare oriunde in lume, pentru a asigura cosul zilnic al celor ramasi acasa.  
 Renuntarea la aroganta, tiranie, la " sti cine sunt eu? deci, ai grija cum vorbesti !" , sunt doar cateva dintre cele 14 puncte atinse in acest mesaj.
ADEVARUL este solutia cea mai buna impotriva calomniei, chiar de ar trebui sa mergi singur impotriva curentului, chiar de ar pica cerul iar instaurarea moralitatii sa fie prioritate inca de pe bancile scolii.
Criza pe care o traversam cu totii ne arata ce inseamna a pune baza pe latura materiala a lucrurilor, imobile in paragina construite in anii buni de dezvoltare economica, masini care ruginesc in parcarile fabricilor, sau a recuperatorilor de bunuri, mii de telefoane mobile aruncate ,un exces material cu care nu mai avem ce face, munti de deseuri, gunoaie care ne sufoca. 
Singurul lucru care merge este MANCAREA.  ( nu ceea ce intra in gura spurca pe om ci ceea ce iese din gura...(si din mainile "necurate" spun eu.)
Ceea ce ne pune pe ganduri cu adevarat este indicatorul de sanatate al oamenilor. Foarte mult cancer, ceea ce denota stresul in care traim. Boala apare ca un avertisment ca trupul nu mai este in armonie cu sufletul. Trupul nu mai serveste la evolutia spirituala a acestuia si atunci il paraseste. Sufletul nostru nu poate fi armonios inconjurat doar de lucruri lumesti, are nevoie de spiritualitate adevarata, are nevoie de Dumnezeu. 

...si Dumnezeu le-a dat ceea ce le dorea inima..., dar le-a luat altceva in schimb! Fericirea si bucuria!

  merita vazut

 Sunt școlile Adventiste de Ziua a Șaptea Catolice ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu