miercuri, 31 decembrie 2014

La multi ani in 2015 ! indemn la corectitudine !

2014 !

A indemnat la echilibru. Anul a stat sub semnul Ingerului  si al lui 7, a VICTORIEI. 

Pe scurt, Echilibrul inseamna cautarea unui sens a echilibrului prin a compensa ceva rau cu ceva bun.

14 - Echilibrul - Temperance 14 - Echilibrul - Temperance


Echilibrul semnifica nevoia de echilibru in viata. De multe ori suntem nevoiti sa facem fel de fel de compromisuri pentru a putea convietui.  Aceasta inseamna ca atingem scopurile numai partial, dar ca suntem multumiti si asa. In relatii, cartea inseamna ca trecem peste diferentele dintre noi si ne acceptam reciproc asa cum suntem.

Interpretare: Echilibrul semnifica si generozitate, acceptanta si dorinta de-a evita conflicte, poate insemna si economie, acomodare si grija.

O alta interpretare: Maturitate, incredere in sine, solidaritate, umanism. Ajutor de la prieteni la timpul cuvenit, carora le multumim pe aceasta cale si ne rugam pentru ei. 
In acest an am vazut fata adevaratilor prieteni care ne-au ajutat atunci cand am avut nevoie.



7 - Carul -


  Anul Carului inseamna razboi si razbunare, dar si victorie sau triumf. De multe ori este vorba despre triumful vointei.

7 - Faetonul - The Chariot 7 Carul triumfal

Faetonul apare de cele mai multe ori atunci cand simtim impotrivire din partea celorlalti, care deseori duce la frustratie. Frustratia ne face nesiguri pe noi, si riscam sa ne comportam necumpatat sau intr-un mod impulsiv si daunator noua insine.
Faetonul reprezinta capacitatea noastra de-a controla situatia in care ne aflam, de-a pune totul in miscare dupa un timp de nesiguranta, impotrivire sau stagnare.
 Faetonul semnifica si victorie peste dusmani, razboi si militari.

O alta interpretare: Saptele inseamna de obicei perioade de schimbari si de triumf. Carul cu numarul 7marcheaza Anul luptelor care se petrece in noi, sau ducem o lupta cu altii, apropiati sau departati, puternici sau slabi. Anul a adus triumf pentru cei care au meritat si control asupra situatiei. Inseamna ca vor invinge cei merituosi, cumpatati, echilibrati. Dificultatile sunt depasite. Promvare la munca, castig in afaceri, invingerea concurentilor, putere peste dusmani.
Pentru cei care nu au fost cumpatati, a prezis lupta pierduta. Indecizie in fata problemelor, incapacitate de-a fi stapan pe sine si pe situatie. Pierdere de pozitie. Esuare in afaceri. Infrangere. Orgoliu si mandrie prea mare, prosteasca. Incapacitate de-a recunoaste ca ai nevoie de ajutor.

  1. Film recomandat pentru noaptea dintre ani !

Ramas bun 2014 !

Rugaciunea anului 2015- Psalmul 15 si 8

  • Un psalm al lui David.
  • 1 Doamne, cine va locui în cortul Tău? Cine va locui pe muntele Tău cel sfânt?
  • Ps 24.3; Ps 2.6; Ps 3.4;
  • 2 – Cel ce umblă în neprihănire, cel ce face voia lui Dumnezeu şi spune adevărul din inimă.
  • Isa 33.15; Zah 8.16; Efes 4.25;
  • 3 Acela nu cleveteşte cu limba lui, nu face rău semenului său şi nu aruncă ocara asupra aproapelui său.
  • Lev 19.16; Ps 34.13; Ex 23.1;
  • 4 El priveşte cu dispreţ pe cel vrednic de dispreţuit, dar cinsteşte pe cei ce se tem de Domnul. El nu-şi ia vorba înapoi dacă face un jurământ în paguba lui.
  • Est 3.2; Jud 11.35;
  • 5 El nu-şi dă banii cu dobândă şi nu ia mită împotriva celui nevinovat. Cel ce se poartă aşa, nu se clatină niciodată.


La multi ani in 2015 si fapte bune !
Este anul in care te poti intoarce la Dumnezeu ! Sta sub semnul celor 2 forte antagonice, binele si raul, Dumnezeu sau diavolul.
Pentru 2015 ingerul indeamna la CORECTITUDINE, pentru ca urmeaza o perioada dificila ce sta sub semnul JUSTITIE DIVINE, care este legata la ochi, cantareste fapte, ganduri, actiuni si loveste fara mila pe cei rai, dar  protejand pe cei buni.
Semnifica triumful dreptatii ! 
  • 1 Doamne Dumnezeul nostru, cât de minunat este Numele Tău pe tot pământul! Slava Ta se înalţă mai presus de ceruri.
  • Ps 148.13; Ps 113.4;
  • 2 Din gura copiilor şi a celor ce sug la ţâţă, Ţi-ai scos o întăritură de apărare împotriva potrivnicilor tăi, ca să astupi gura vrăjmaşului şi omului cu dor de răzbunare.
  • Mat 11.25; Mat 21.16; 1Cor 1.27; Ps 44.14;
  • 3 Când privesc cerurile – lucrarea mâinilor Tale – luna şi stelele pe care le-ai făcut,

  • 4 îmi zic: Ce este omul, ca să Te gândeşti la el? Şi fiul omului, ca să-l bagi în seamă?
  • Iov 7.17; Ps 144.3; Evr 2.6;
  • 5 L-ai făcut cu puţin mai prejos decât Dumnezeu şi l-ai încununat cu slavă şi cu cinste.

  • 6 I-ai dat stăpânire peste lucrurile mâinilor Tale, toate le-ai pus sub picioarele lui:
  • Gen 1.26-28; 1Cor 15.27; Evr 2.8;
  • 7 oile şi boii laolaltă, fiarele câmpului,

  • 8 păsările cerului şi peştii mării, tot ce străbate cărările mărilor.

  • 9 Doamne Dumnezeul nostru, cât de minunat este Numele Tău pe tot pământul!

8 - Dreptatea divina- 

* 8 este unul din cei trei de 8 ai numarului lui Iisus( 888), pentru a contrabalansa situatia.De obicei cand apare diavolul apare si Mana protectoare a lui Dumnezeu pentru copii sai. Daca esti corect, cheama fara frica pe Iisus pentru a te elibera de tentatiile negative. Dumnezeu ne lasa sa fim ispititi, ne da teste, incercari, PROVOCARI de tot felul, incercari extraordinare de-a depasi situatii negative,la fel cum a facut cu Adam si Eva, pentru a vedea gradul de maturitate spirituala la care am ajuns.

    • Eu n-am sa te las ca sa pieri. Cheama-ma in ziua cea grea, cand nori de necaz vor veni, iar eu te voi ajuta, iar tu ma vei proslavi.

 



Anul aduce triumful dreptatii, lege, adevar, control si poate semnifica si unele contracte, chiar si divorturi.

11 - Dreptatea - Justice8 - Dreptatea -balanta si sabia, care protejeaza pe cei buni si pedepseste pe cei rai.

Dreptatea apare atunci cand luam consecintele actiunilor noastre. De cele mai multe ori primim ceea ce meritam in acest an!
Anul aduce adevarul si dreptatea, dar si puterea de-a lua controlul asupra unei situatii nedrepte.
Unii interpreteaza Dreptatea ca pe ceva in care ai de-a face cu legea, politia, judecatoria, pe cand altii interpreteaza Dreptatea in sensul unei dreptati divine - karma - adica, in sensul ca mereu primim ceva negativ in urma unei fapte rele desi in alta forma, si ceva pozitiv pentru o fapta buna.
Dreptatea insa cere seriozitate si responsabilitate. Acest an poate fi luat ca o amenintare, ca poti plati in modul cel mai neplacut pentru o fapta ilegala sau gresita.
O alta interpretare: Societate, pact, schimb, negociere. Solutia problemelor legale. Hartii care ajung cu bine. Studii care se termina cu bine. Orientare buna in viata. Dorinta tuturor de-a primi dreptate si dorinta de-a trai intr-o lume justa. Legea este de partea consultantului.
Cand actioneaza negativ, poate aduce prejudecati, nedreptati, iritabilitate. Negocierile nu merg bine sau nu ajung nicaieri. Solutii legale nu sunt. Nereusita in studii. Probleme cu hartiile. Incapacitate de-asi plati datoriile. Probleme legale grav.

15 - Diavolul -

Cartea poate insemna uneori violenta si situatii care ne pune viata in joc intr-un mod sau altul dar si incercari extraordinare de-a depasi situatii negative.

15 - Diavolul - The Devil 15 - Diavolul -

Diavolul inseamna ca intalnim o tentatie in calea noastra, sau ca suntem ispititi. Nu mai gandim, simtim si actionam gresit. Gandim si facem lucruri gresite, lucruri care nu ne stau in fire, si lucruri care mai devreme sau mai tarziu ne vor costa scump.

Aceste ispite pot fi o dependenta - de bani, alcool, droguri, medicamente, sex, sau impulsuri de agresivitate necontrolabila. Suntem sclavii acestor impulsuri, reflexe, slabiciuni, si ne simtim neajutorati.

Diavolul inseamna si egoism, zgarcenie, manipulatie, barfe, minciuni, ura, dorinta de-a distruge, gelozie, invidie, etc. Posibil sa intalnesti aceste lucruri in pozitia oamenilor din jurul tau sau mediul inconjurator, asta inseamna ca cineva iti vrea raul. Dar  Diavolul te poate reprezenta si pe tine, ceea ce inseamna ca esti influentat de forte deosebit de negative. Uneori poate simboliza o dependenta sentimentala de cineva care nu ne iubeste sau care ne injoseste in ultimul hal.

Anul aduce uneori rautate, ura, viclenie, violenta si situatii care ne pun viata in joc intr-un mod sau altul dar si incercari extraordinare de-a depasi situatii negative, pentru a invata sa discernem binele de rau si a hatari in ce tabara luptam, in cea a luminii sau intunericului. Anul acesta se va vedea adevarata fata a celor ce ne inconjoara, daca are cine s-o vada bineinteles.

O alta interpretare: Tendinta de-a se ocupa cu stiintele oculte, in special cu vrajitorii si farmece, magie neagra, care se intoarce impotriva celor ce o practica. Ambitie periculoasa. Sexualitate exagerata si bolnava. Infectie in organele sexuale. Materialism. Incapacitate de-a renunta la ce posedezi - bani, un lucru sau o persoana.

Poate aduce Superstitie, Sentiment de persecutie. Constiinta incarcata. Tentatie de-a face lucruri ilegale. Fanatism religios sau spiritual. Unii oameni pot suferi niste fenomene paranormale. Impotenta. Mizerie economica sau morala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu