sâmbătă, 22 august 2015

Saturn este planeta care arde karma !

Sfaturi din partea cuiva care a studiat ASTROLOGIA !


Inainte de a lua decia de a te casatori cu cineva consulta un astrolog adevarat si afla pozitia lui Saturn in casele tale astrologice si ale viitorului partener pentru ca poti sa-ti schimbi destinul prin simpla hotarare de a spune DA in bine sau rau. SATURN este o planeta care de obicei arde o karma, deci aduce incercari, situatii triste, instrainari, divorturi, chiar da indicii ca o relatie se poate termina tragic prin moartea unuia din parteneri daca este situata in casa 7. 

In casa 5 indica blocaje in relatia cu copiii si iti vesteste un destin tragic, trist, pentru copii care pot fi bolnaviciosi sau pot muri pana la majorat. 

In casa 4 iti indica un camin trist, batranesc, indepartare sufleteasca fata de parinti, stramosi, chiar exilul pe alte meleaguri. 

In casa 3 aduce blocaje la nivelul studiilor, deci nu este nevoie sa dai cu biciul pe un copil daca nu invata, vezi daca nu are cumva Saturn in 3.Daca tu sau viitorul sot aveti Saturn in 3 atunci relatia cu rudele apropiate lasa de dorit.

Saturn in casa a 2 a banilor iti da lectii in sectorul financiar, aduce blocaje pe acest nivel, deci nu tanji dupa bogatii ca nu le vei avea indiferent cate investitii vei face, poate la sfarsitul vietii daca ai rabdare, deoarece Saturn este si planeta batranetii care recompenseaza pe cei rabdatori.

Plasat in casa 1 iti spune ca semeni cu tatal. Studiaza-i trasaturile de caracter, greselile si nu le repeta. Indica necesitatea schimbarii personalitatii prin suferinta, deoarece este vorba de karma care trebuie arsa, iar tot ce te arde DOARE.

Plasat in casa 12 iti vorbeste de o boala karmica care te va macina pana la sfarsitul vietii. va debuta la varsta medie pana la batranete.

In casa 11 aduce blocaje cu prietenii, vei fi pus in situatii de a-ti pierde prietenii prin deces, tradari, situatii stresante la acest nivel.

In casa 10 iti spune sa te detasezi de reusita profesionala care se poate relansa la batranete, dupa ce iti vei fi invatat lectiile referitoare la mandria care aduce o cariera plina de succes ce ti-o doresti in detrimentul sferei familiale. Trebuie sa te concentrezi mai mult pe casa, parinti, stramosi.

In 11 nu iti aduce relatii bune cu strainii, poti muri intr-o tara straina, poti fi jefuit si indica O PROTECTIE DIVINA PRECARA, esti cam pe cont propriu.

In 8 care este casa mortii, a mostenirilor si a sexualitatii aduce blocaje la nivel sexual si organele corespondente, sfera ginecologica, prostata pentru barbati, rinchi. In privinta mostenirilor poti sa-ti iei adio de la ele si poti fi sigur ca ai parte de multi morti in familie, persoane iubite.

Casa 7 indica de obicei moartea partenerului la mijlocul vietii sau in unele cazuri chiar a ta. Am studiat multe horoscoape si in 25 de ani am observat acest lucru, toti, dar absolut toti care au Saturn in 7 isi pierd partenerul mai rar prin divort, de cele mai multe ori prin deces. 

Casa 6 a serviciului si a bolilor iti arata probleme karmice care trebuie rezolvate  in sfera muncii. De cele mai multe ori aduce un exces de munca si o uzura a corpului care se finalizeaza cu un handicap, blocaje cu angajatii, subalternii, ceri prea mult de la tine si de la ceilalti. Ai parte de accidente care te purifica fiind in interes de serviciu, dese spitalizari.   



Vorbesc astazi despre SATURN deoarece este sambata si este ziua lui deci reprezinta pe CEL PREAINALT. Cititi lucrarile lui RUDOLF STAINER si veti vedea rolul fiecarei planete si calatoria noastra dupa moarte in fata fiecareia. Tot acolo gasiti si ce reprezinta varsta la care murim, pana la ce planeta am ajuns ca nivel evolutiv. Saturn este ultima, deci cu vibratia cea mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu