marți, 14 mai 2013

Taina casatoriei !

Actul unirii a doi indivizi de sex opus este invaluita in cea mai mare taina. Cu sfiala ridic un mic coltisor al acestei taine, de care pomeneste si preotul din biserica crestina cand face slujba cununiei.
In lumea spatiala entitatile spirituale sunt absolut la fel ca aspect, nu au nici un fel de sex. Ele sunt sfere luminoase care acopera scanteia divina. Totusi sunt incarcate cu doua feluri de fluide, fluid electric negativ si electric pozitiv. La unele entitati spirituale acumularea  fluidul pozitiv il intrece pe cel negativ, iar la altele este invers. In timpul existentei in spatiu, aceste fluide se altereaza trebuind primenite, un proces asemanator cu respiratia, mai bine zis  acestea palpita, se dilata si se contracta, eliminind in acest fel ceea ce este uzat si absorbind fluid proaspat, facandu-se astfel inversarea. Unele entitati spirituale absorb mai mult pozitiv, altele mai mult negativ, ajungand sa fie in exces, de aceea cauta o posibilitate de descarcare. Doua entitati spirituale care de miliarde de veacuri au pornit impreuna pe drumul nesfarsit al evolutiei, se simpatizeaza, se cauta reciproc si vor ca mereu sa fie impreuna, sa se sfatuiasca, sa se ajute. Cand intre doua entitati intre care s-a stabilit o iubire din vesnicia indepartata se simt ingreunate de o mare doza de fluid pozitiv sau negativ se alipesc una de alta si fac un schimb din plusul acumulat ( vezi si postarea "povestea sufletului pereche")

Acum, inapoi la lumea noastra.

Spiritul care detine in jurul sau mai mult fluid pozitiv se reintrupeaza in trup masculin. Cel care detine mai mult fluid negativ se va reintrupa in trup feminin. In toate formele de viata, incepand de la mineral, planta, animal pana la om, principiul feminin se supune celui masculin. De aceea barbatul este mai energic, iar femeia mai pasiva si rabdatoare. Acum intelegem sensul cuvintelor de la cununie - "femeia sa se teama de barbat", adica sa fie supusa barbatului si sa-si duca traiul cu el pana vor intra in mormant. 

In regnul mineral unirea da doua contrarii se petrece astfel: doua substante chimice le punem fata in fata, de exemplu un acid si oxizi metalici. Acidul va manifesta preferinta pentru unul din aceste metale si se va uni numai cu unul, dand nastere unei substante numita sare. Cu cat oxidul ii procura acidului mai mult fluid contrar, cu atat mai mult acidul desface oxidul si se combina cu el s.m.d.p..

In regnul vegetal elementul reproducator merge catre elementul sexual femel.  Oriunde ar fi aceste doua celule reproducatoare se atrag, se cheama si se unesc. Graunciorul de polen se indreapta catre ovarul din gineceu, pentru ca este chemat de fluidul predominant negativ al acestuia, pentru a forma oul, inceputul viitorului pui de planta.

 In regnul animal vom fi martorii aceluiasi fenomen de unire si perpetuare a speciei. Din unirea lor se formeaza celula ou, sediul viitorului animalut. Cele doua celule generatoare au alergat una spre alta chemate de fluidele contrare, de sex opus si s-au unit din motivele amintite mai sus. 


Un fapt ramane constant, unirea intre cele doua elemente cu incarcaturi electrice diferite se face in anumite conditii. Nu oricand si nu in orice conditii o floare produce polen si ovule. Nu oricand femela primeste unirea. Totul se face dupa o ordine nevazuta.

Omul, coroana creatiei Tatalui Divin pe pamant cu toata intelepciunea care a fost inzestrat se abate de la legea sfanta a procreatiei, a formarii de noi trupuri in care sa coboare si sa se fixeze un spirit pentru o noua viata terestra. A reusit sa coboare sfanta unire spirituala si a batjocorit  sfanta unire trupeasca. Asemenea celorlalte regnuri si la om este indicata pozita propice pentru unirea trupeasca, in zilele din preajma fazelor lunare, cand se produce eliminarea ovulelor de catre femei. Dintr-un act divin hotarat ca regula  la toate vietuitoarele, omul a facut din aceasta un act de patima, de viciu si desfrau. Frumusetea spirituala si chiar trupeasca a fost terfelita  si corupta in noroiul placerii. 

In viitor, dupa nenumarate suferinte in care isi vor fi invatat lectia, omenirea se va ridica la nivelul cerut de divinitate si va intelege frumusetea legilor divine.

Actul nasterii la om, mai dramatic decat la animale este insotit de mari dureri. Durere se uita si urmeaza o noua unire pentru a aduce pe lume si alti copii.

Exista cazul cand destinul nu-ti permite sa ai copii pentru ca intr-o viata precedenta tatal a avut o conduita repulsiva fata de copii, brutalizandu-i pana a stins orice iubire din inima lor, alteori femeia nu i-a vrut, cautand mereu sa scape de ei, imediat ce a constatat ca va deveni mama.

Legea Divina nu le acorda aceasta bucurie, nu vor putea auzi cuvantul magic mama sau tata cu adevarat, indiferent cate eforturi vor face in acest domeniu, ca vor adopta, vor creste ce nu-i al lor, dar oricum nu vor avea parte de ei pe deplin, pentru ca nu li se permite de sus, decat asa cum a fost orinduit. Din cele ce urmeaza veti intelege de ce nu sunt mame si tati pe deplin.

Spiritul coborat la intrupare cauta sa nu-i faca mamei nici un rau - din acest moment aceasta femeie ii este mama- ferindu-se sa-i inconjoare capul cu perispiritul sau. El sta in preajma ei de la conceptie, alteori mai aproape, alteori mai departe de ea. Daca mama este tanara, va sta mai departe de ea, vitalitatea corpului ei fizic fiind destul de ridicata, pentru ca influenta sa sa nu fie prea puternic resimtita de mama. Cand din neatentie se intampla asta, mama are dureri de cap si o stare de nervozitate accentuata. Ochii sunt supapele trupului, ochii negrii emit si primesc mai puternic fluidele decat cele cu ochi albastri sau verzi, deci si aceasta conteaza cand spiritul fatului inconjoara mama. Cea mai mica apropiere dintre copil si mama este de cativa cm si cea mai departata nu trece de un metru, dar nu se va lipi niciodata de trupul mamei, pentru ca vibratiile lui fiind mai mari izbesc cu putere trupul  mamei, cauzandu-i necazuri. O atare greseala aduce rezultate dezastruoase, de care spiritul ramane raspunzator in fata divinitatii.

Inafara de pregatirile pe care le face spiritul - fiu, impregnand organele mamei cu fluidele sale, mama este cuprinsa de dispozitii si sentimente sufletesti total diferite de starile anterioare, sentimente care o determina sa isi iubeasca copilul, sa-l accepte, sa creasca in idei si stari sufletesti demne de o adevarata mama.

Daca femeia ar sti ce misiune sublima i s-a incredintat, n-ar mai abdica de la acest maret rol in mecanismul vietii.Vai de sufletul femeii care respinge un suflet caruia i-a promis ca-l va primi la scoala vietii numita pamant pentru a-si continua evolutia. Acea entitate spirituala s-a bazat pe ea, au fost antrenate in aceasta multe forte angelice cand au trimis-o la reintrupare pentru a stabili locul, destinul viitorului copil si ea il goneste. Amarnic va plati in spatiu si i se va plati cu aceeasi eliminare, desi va arde de dorinta vietii trupesti si de avansare. Ea prin actul ei necugetat a oprit evolutia unui suflet, care trebuie acum sa caute alt spirit ce-i va fi mama, alte conjuncturi favorabile, ceea ce poate insemna o intarziere de sute de ani.

Spiritul copil totusi se leaga de mama prin trei puncte - maduva, ombilic si centru aflat in partea inferioara a laringelui, in scorbura unde se unesc clavicula cu sternul  si unde palpita sufletul. Prin aceste locuri are loc schimbul de fluide intre mama si fat.

Spiritul copil este arhitectul propriului sau trup in aceste 9 luni. Spiritul - fiu ia noaptea din fluidele mamei, cand trupul sau doarme iar ziua ia din fluidele spatiale pentru prefacerile de care are nevoie. Dar spiritul fiu are nevoie si de fluidele tatalui, pentru ca legatura iubirii sa se impanzeasca si la el. Exista cazuri cand spiritul fiu absoarbe fluide in cantitate mai mare de la tata, caz care va duce la asemanare mai mare cu tatal. Acestea depind de viitorul destin. Sunt unii care seamana cu rudele, veri, unchi, matusi, bunici, ceea ce inseamna ca a absorbit mai mult fluid de la acestia. Noaptea cand mama doarme, spiritul ei vine si inconjoara spiritul fiu, avand loc un fel de imbratisari fluidice.

Spiritual mama este concentrata doar asupra pruncului. Din vremuri stravechi, viitoarele mame stiau sa-si orienteze patul pe directia est-vest, cu picioarele la rasarit, in directia marelui curent cosmic, astfel ca acesta sa intre prin picioare, sa stabata trupul si sa iasa prin crestetul capului. 

Cu cata sfintenie manca, bea, dormea, traia mama initiata pe acele vremuri. Somnul ei trebuia sa aiba loc imediat dupa apusul soarelui, de cand se intuneca pana incepea sa se lumineze de ziua, dar se trezea negresit inainte de rasarirul soarelui. Noaptea se incarca cu fluide spatiale , iar ziua cu fluide solare si terestre.

Cu cata dragoste si respect isi privea sotul perechea iubita, aflata in aceasta misiune nobila si importanta. O ingrijire deosebita ii acorda prin vorbe, fapte, atitudini, scutind-o de orice emotie, suparare, hranind-o cu alimente consistente si in portii mici. Sotul se separa de sotie pentru a nu impiedica desfasurarea fenomenelor oculte care aveau loc in corpul ei. Orice contact fizic era interzis in timpul sarcinii, pentru a nu produce spasme interne care ar fi comprimat puiul in formare si pe de alta parte pentru a nu trimite fluide de ordin inferior catre copil contribuind astfel la nefericirea fizica si intelectuala a viitorului om. Cat de intelegatori erau oamenii in acele vremuri, sufletul lor framatand la vibratiile venite din spatiu, desi traiau intr-o epoca lipsita de tehnica si civilizatie.

Spiritul fiu abosorbe fluide de la parinti, dar doar cele care ii sunt necesare pentru viitoarea evolutie, nu are nevoie si de cele care nu erau in plan, modificandu-i destinul inca din pantece .
Spiritul fiu absoarbe fluide si de la tata pentru a-si construi viitorul trup, dar absorbtia este mai dificila. Aceasta se face fara stirea lui, ca om. Ziua tatal se duce la cafea, la birou, la club, ori e plecat departe prin alte tari. Oriunde s-ar afla, in orice colt al globului ar fi, fiul spirit absoarbe fluide  din corpul tatalui. 

 Acum intervine o problema foarte grea pentru spiritul -fiu: felul cum isi duc viata parintii sai. In timpul sarcinii macar este necesar ca ambii parinti sa-si duca viata dupa o anumita conduita.
Mama se va sili sa nu se supere, sa-si impuna un calm deplin, pentru ca prin vibratiile emise va produce furtuni, impiedicand spiritul fiu in opera lui constructiva, daunand la alcatuirea perfecta a trupului micutei fiinte ca va veni pe lume. Se mai cere ca mama sa nu se oboseasca, dar fara a cadea in limita opusa, sederea prelungita fiind si ea daunatoare. Intre o activitate incordata si trandavie, este de preferat prima. Se recomanda moderatie, calea de mijloc, munca, miscare, dar nu pana la sleirea trupului. Se mai cere ca simturile, in special vazul si auzul sa fie placut impresionate tot timpul sarcinii. Natura prin peisajele sale incantatoare - muntele, padurea, marea ofera imagini prin care spiritul mamei penetreaza copilul contribuind foarte mult la alcatuirea armonioasa a trupului sau. Vorbele blajine si frumoase, vibratiile armonioase, muzica melodioasa au de asemenea ecou puternic in fiinta plapanda din corpul mamei. 

Tatal prin calitatea fluidelor sale contribuie la alcatuirea trupului copilului sau. Viata cuminte, fara nopti pierdute, respectarea orele de somn, alimentatia calculata, variata, simpla, usoara, pentru a nu permite unde vibratorii nedorite.   Bauturile alcoolice, tutunul, cafeaua si condimentele vor duce la vibratii nedorite care se transmit copilului, acesta fiind nevoit sa le absoarba, vrend- nevrand. Agitatiile politice sau din mediul de afaceri, lovesc nevinovata fiinta pe cale de formare, contribuind la nefericirea sa. Tatii trebuie sa fie constienti ca si undele lor vibratoare si calitatea fluidelor determina calitatea viitorului copil. 
Iata marea misiune a parintilor in procesul reintruparii unui spirit, sosit in mijlocul lor. 
 Ferice de mama care va pune toata priceperea si grija in a prepara viitorul copilului sau.
 Ferice de tatal care pune toata atentia sa nu se faca vinovat prin conduita sa de viitoarele malformatii  si slabiciuni ale viitorului copil.  

Noua luni de zile duhul copilului si-a imbratisat mama, apoi vine randul mamei care toata viata  isi va imbratisa trupul copilului ei.

O veche intelepciune obtinuta de veacuri spune ca in camera de nastere sa fie un numar mic de persoane. Vibratiile necunoscute ale celor din jur influenteaza viata micutului pui, care pandeste momentul sa-si ia in stapanire viitoarea casa de lut. Moasa si un ajutor doua sunt suficiente si toate ustensilele sa fie asezate, pregatite pe partea capului mamei, adica spre apus. Nu e bine sa se umble prin partea opusa, spre rasarit, adica pe la picioarele lauzei, pentru a nu perturba curentul divin, care mai mult ca oricand acum are o influenta hotaratoare asupra pruncului  ce vine cu un strigat, o prima respiratie la viata trupeasca. 
Mama primeste curentul cosmic de la picioare, iar copilul primeste curentul divin de la cap spre picioare, asemenea unei Binecuvantari a Tatalui Ceresc, asemenea unui prim sarut in noua sa cariera. 
In momentul nasterii,copilului primeste trei influente - cei trei magi de la rasarit, fiind scaldat de un curent ce contine trei feluri de fluide: divine, solare si terestre, care-i dau o anumita tarie cu care va lucra de acum incolo. 

Asadar copilul  duh a lucrat 9 luni poate la propria nefericire, sau fericire. Chiar daca nu vrea sa faca ce a jurat sus conform destinului sau, o va face curentul terestru, care are grija ca destinul sa se implineasca. 

Din cele expuse pana acum constatam ca pruncul adorat si strans la piept de mama a fost opera a trei entitati - a tatalui, a mamei si a fiului duh. 
Spiritul fiu navaleste putin cate putin in casa sa de lut, timp de 7 ani. Din acest moment spiritul este inchis complet in temnita trupului. De acum inainte spiritul nu mai vede in afara temnitei sale carnale decat prin intermediul celor cinci simturi. Dar pentru ca aceasta izolare de lumea cereasca ar fi cumplita, divinul Creator a hotarat ca noaptea spiritul sa iasa din temnita si sa reia contactul cu lumea invizibila, cu muzica sublima a spatiilor, fiind legat de trup cu cordonul de argint, de care ne vorbeste si Biblia in Eclesiastul si care se rupe in momentul mortii 

sursa; Din tainele Vietii si ale Universului. 
 
Concluzii: poate acum intelegem mai bine Pravila alba a casatoriei de Arsenie Boca, care vine ca o sunare de alarma in a ridica casatoria macar la rangul de dobitoace. Casatoria este o taina si cu un unic scop precis stabilit de divinitate: nasterea de prunci.  Vreti homosexualitatea ca alternativa la viata de familie ? priviti in trecut la soarta Sodomei si Gomorei care este descrisa cu lux de amanunte in Biblie. 
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu