miercuri, 15 mai 2013

Puterea de a vindeca !


 Din intelepciunea chineza !

 Doresti sa devii un vindecator, sa ajuti pe cel cazut, sau chiar pe tine?
Vindeca-ti mai intai sufletul si dupa aceea ti se va vindeca mintea si trupul, apoi vei putea vindeca si pe altii. Dintre aceste trei componente ale fiintei umane Sufletul este seful. Cand vorbim despre suflet intelegem scanteia divina, sau spiritul cu care am plecat din sanul Tatalui pe lungul drumul evolutiv. Orice om este un vindecator, daca vei invata sa invoci puterea propriului suflet. Dovada o ai in exemplul - daca te tai la un deget, nu-ti faci probleme ca rana nu se inchide de la sine, fara sa o ajuti cu nimic. Daca racesti, dupa o saptamana iti trece, fara sa intri in panica.Puterea de a vindeca pe tine si pe altii consta de fapt in puterea sufletului tau de a vindeca. Forta vindecatoare vine din nivelul tau de evolutie spirituala de pana acum. Cu cat nivelul pe care se afla spiritul tau este mai inalt, cu atat puterea ta vindecatoare este mai mare. Poti sa afli asta in functie de cat de bolnav ai fost pana acum, cat de des racesti ? cat de repede te refaci in urma unei boli? pentru ca unele boli sunt teste date de maestrii tai spirituali in vederea acordarii urmatorului grad evolutiv. Cand iti propui sa te vindeci pe tine sau pe altii, cu cat nivelul tau spiritual este mai inalt, cu atat mai mare este asistenta pe care o primesti din lumea spirituala, de la diferiti sfinti ridicati la cer si de la alte sfere de lumina de care nici nu ai auzit, ingeri vindecatori, maestrii ai luminii. 

Cum iti poti ridica nivelul spiritual in aceasta viata ?
Secretul consta in purificare. Purifica-ti sufletul, mintea si corpul. Fi atent la aceasta ordine expusa ca nu este intamplatoare. Serviciul adus altora este vital. Serveste neconditionat intreaga umanitate. Cati facem acest lucru cu adevarat, un serviciu fara sa astepte sufletul ceva in schimb? fara a avea o dorinta cat de mica in urma acelui serviciu?

Atunci cand servesti neconditionat umanitatea, pamantul-mama sau universul, serviciul tau este inregistrat in arhivele universului ca fapte bune in credinta crestina, sau karma buna in cea orientala. Daca ai acumulat suficienta karma buna vei sari automat mai multe trepte evolutive, mergi la un alt nivel spiritual mai inalt chiar din aceasta viata, iar puterea ta de a vindeca va creste.

Puterea vindecatoare iti poate fi conferita de un maestru iluminat care traieste in planul fizic sau de un sfant ridicat la cer, un inger vindecator sau alte entitati de lumina din lumile spatiale. Altfel spus, aceasta putere iti poate fi transferata pe un canal divin sau chiar venita de la Divinitate. Puterea adevarata de a vindeca poate fi transmisa doar adeptilor  care sunt pregatiti sa serveasca umanitatea neconditionat. La modul general, un astfel de maestru le da adeptilor teste pentru a-i incerca daca sunt pe deplin pregatiti in aceasta nobila misiune. Este vorba de provocari ce se pot manifesta in orice domeniu al vietii, de sanatate, al relatiilor de familie, al afacerilor, al emotiilor. Atunci cand maestru ii confirma unui adept ca a trecut cu bine testele ii va transmite si puterea de a vindeca, asa cum o facea si Iisus. Adevara putere de vindecare deriva din puterea sufletului. 

Caracteristicile sufletului

  1. este o entitate independenta aflata in interiorul corpului
  2. are propria sa vointa, gandire, si preferinte
  3. are emotii si sentimente
  4. este inzestrat cu creativitate si flexibilitate
  5. prevaleaza asupra materiei 
  6. poate comunica
  7. dispune de o intelepciune incredibila
  8. ii place la nebunie sa invete si se afla tot timpul in cautarea unor noi experiente
  9. poate vindeca
 Cati dintre noi comunica constient cu sufletul lor ?Majoritatea nici nu stiu ca pot comunica cu el. Asta e noutatea.

Multi oameni cred ca au libertatea de a face tot ce vor. In realitate nu este asa. Mintea poate dori sa faca un anumit lucru , dar acesta se poate sa nu fie pe placul sufletului. Daca mintea ta constienta, subconstienta si sufletul sunt de acord in privinta unui lucru, atunci decizia ta va fi binecuvantata, destinata succesului. Daca sufletului nu-i place o idee a mintii atunci apar probleme, blocaje, altfel spus nu va fi deloc usor sa atingi succesul sperat si oricum iti va lipsi acea stare de implinire. Cel care creeaza toate problemele, este chiar sufletul tau care nu se simte deloc fericit. Nu uita ca sufletul este seful.
Adevarata hrana a sufletului sunt faptele bune. Asa a fost setat, din negura miliardelor de ani, din locul in care s-a nascut, din sanul Creatorului. Daca il hranesti corespunzator te poate ajuta sa depasesti multe dificultati. Devine mai pur, mai bland, mai impacat, mai fericit. Roaga-l sa-ti binecuvanteze viata. El comunica independent de minte cu alte suflete si te poate pune in legatura cu ele, indiferent ca sunt incarnate sau sunt entitati de lumina. Spune-i " Dragul meu suflet, doresc sa fac cutare lucru....Esti de acord? Roaga sufletul copilului, sotului, surorii, etc, bolnav si vedeti ce puteti face pentru salvarea lui! Multumesc, multumesc, multumesc" Nu uita sa multumesti de trei ori. Sufletul are o intelepciune incredibila. Comunica neincetat cu el si constient. 

Purificarea sufletului incepe cu metoda salutului. Incepe prin a-ti saluta sufletul in fiecare dimineata la trezire. Spune-i salut sufletului tau si cere-i sa se vindece singur, sa-ti vindece mintea si trupul. Spune-i cat de mult il iubesti. Continua prin a-ti saluta vecinii, trecatorii indiferent ca ii cunosti sau nu. (Intr-un oras, din Austria am ramas socata cand am vazut cat de respectuosi sunt trecatorii. In timp ce plimbam cainele, toti imi zambeau si ma salutau fara sa ma cunoasca, cu Hallo, sau Grussgott. Fara sa stie practicau purificarea sufletului). Spune salut si sufletelor interioare. Am aflat ca si piatra are suflet, atunci cum nu or avea organele noastre interne. De exemplu daca te doare spatele spune: 'dragul meu suflet al spatelui, te iubesc. Vrei sa ma ajuti vindecandu-mi aceasta durere de spate?Stiu ca ai puterea de a te vindeca singur. Te rog sa o faci. Iti multumesc, multumesc, multumesc. Poti continua cu fiecare organ in parte care te supara.
Tehnica este foarte simpla incat mintea ta refuza sa o accepte. Este ca si cand te-ai adresa unei persoane, medicului, prietenei, etc, sa faca ceva pentru tine. Sufletul fiind prin natura sa un slujitor universal, va fi la inceput mirat,daca ii ceri asta pentru prima data apoi daca ii repeti zilnic, va alega fericit sa-ti faca serviciul cerut necerand nimic in schimb, decat hrana lui curata.

Esenta vindecarii sufletul, mintii si trupului este urmatoarea: pacea interioara, purificarea, iubirea si iertarea, concepte regasite in toate religiile de pe glob, indiferent ca sunt crestini, budisti, sau altceva. 

Formula vindecatoare care activeaza sufletul:te salut dragul meu suflet, minte trup al lui si-ti spui numele ... Te iubesc. Tu ai puterea de a te vindeca singur. Te rog sa o faci. Multumesc, multumesc, multumesc.
Aceasta formula ascunde multe secrete spirituale. Este alcatuita din cinci fraze.
Incepe cu salutul propriu zis- dragul meu suflet, minte, corp... precizeaza apoi partea corporala sau intreg suflet, minte corp afectata, manifesta-ti iubirea prin te iubesc, fa o afirmatie pozitiva - tu ai puterea de a te vindeca singur. Manifesta-ti intentia ferma , sub forma unei rugaciuni: te rog sa o faci. In final exprima-ti recunostiinta: iti multumesc, repetat de trei ori. Ai grija sa respecti ordinea suflet, minte, corp. Este foarte important acest lucru. Vrei sa-ti vindeci inima folosesti formula de fata doar ca zici draga suflet, minte, corp al inimii mele. Sufletul trebuie pus pe primul loc.

Spune salut sufletelor exterioare.
Poti ruga pentru vindecare sufletele sfiintilor preferati, stramosilor, a celor dragi plecati la cer au alte suflete care se inregistreaza in sistemul tau de convingeri ca te pot ajuta. Te poti adresa tuturor sufletelor din univers si ii poti ruga sa te vindece. 
Exemple de rugaciuni exterioare: dragul meu suflet al fratelui soare, te iubesc.  Imi poti vindeca umarul care ma doare? Iti multumesc. ( desi formula provine din intelepciunea chinezeasca, se pare ca sursa este universala, deoarece Sfantul Francisc din Assisi cunoastea aceste lucruri si invoca cantecul fratelui soare si a sorei luna...) Diferenta este cand invoci suflete exterioare, din eter nu mai spui si minte corp, doar suflet al soarelui, lunii, sfantului respectiv...; dragul meu suflet al pamantului- mama, te iubesc, imi poti vindeca piciorul ranit? iti multumesc, multumesc, multumesc; dragele mele suflete ale stelelor, va iubesc. Imi puteti vindeca rinichii care ma dor? va multumesc...; dragele mele suflete ale ingerilor vindecatori, spui ingerul preferat, sfantul, sau daca nu ai preferinte doar atat, va iubesc. Imi puteti da o binecuvantare pentru a dinamiza sistemul imunitar? Va multumesc,...

Multe fiinte iluminate sau de lumina sunt dornice sa vina sa ne ajute, desi se afla in corpul spiritual, la chemarea noastra alearga sa ne ajute cu ce pot. Multi se inchina cu veneratie lui Iisus, Mariei sau altor sfinti . Desi sunt lipsiti de corp fizic, traind in lumea spirituala te pot ajuta. Iti pot da o binecuvantare care te va ilumina. Daca ai nevoie de ei, roaga-te si-ti vor raspunde .

Rugaciune direct la Iisus: Draga suflet, minte corp al lui Iisus, te iubesc. Iti multumesc pentru serviciile tale neconditionate si pentru iubirea ta. Te invit in sufletul meu si te rog sa-mi oferi o binecuvantare vindecatoare. Te rog vindeca-mi partile bolnave. Iti multumesc, multumesc, multumesc. ( Iisus sta la usa sufletului tau si bate, deabia asteapta sa-l inviti inauntru - ne invata credinta crestina, dar se pare ca si cea chineza)

Daca esti interesat de metode de vindecare complete le gasesti in cartea Medicina sufletului, a mintii si a trupului. Aici este expusa doar esenta .

Atunci cand te plimbi intr-un parc, esti la iarba verde, in natura in general si ai cateva minute libere, poti face aceste rugaciuni, si astfel practici si o purificare a sufletului, mintii si trupului, nu mai lasi gandurile sa hionareasca aiurea. Te conectezi la univers, planeta-mama, natura inconjuratoare. Inainte de culcare, iti trebuie exact un minut pentru aceasta practica. Daca vei face din ea o obisnuinta beneficiile vor fi incomparabile. Vei primi raspunsuri si vei fi uimit cat de repede vor veni si pe cele mai nebanuite cai cateodata. Daca faci o practica din rugaciunea zilnica, se vor ingramadi o multime de sfinti sa te ajute, vei auzi cu urechile interne, si eu, si eu vreau sa te ajut...asa cum am vazut in profetiile de la Celestine, vei intra in curentul cosmic care te va purta tot mai sus pe culmile intelepciunii si priceperii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu