duminică, 12 iulie 2015

Zodiac- femeile mame, sotii si prietene !


Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Atitudinea franca, lipsita de menajamente a femeii Sagetator poate pune pe fuga, in prima instanta, unii barbati atrasi de magia ispitelor sale. Chiar atunci, insa, cand pare a fi mai directa si mai necrutatoare, are obiceiul de a spune ceva atat de frumos, iesit din comun sau sarmant incat urmasii lui Adam se simt, dintr-o data, in al saptelea cer. Degeaba isi pun ei, apoi, vointa la incercare si incearca sa se indeparteze de ea, pentru ca nu mai pot face acest lucru nici in ruptul capului. Sunt prinsi iremediabil in mrejele farmecului sau. Odata ce s-a indragostit de o fata Sagetator, aproape orice barbat este destinat unei indelungate relatii amoroase. Mai mult decat placuta, agreabila, prietenoasa si vorbareata, ea este caracterizata de o clara nemijlocire in interactiunea cu oamenii, ce provine din faptul ca nu isi face nici o iluzie in privinta lumii.





Femeia Sagetator apreciaza cu realism ceea ce vede si da glas, fara vreo opreliste, lucrurilor pe care le-a vazut. Uneori, persoanele apropiate ei tind a-si dori sa fie mai putin onesta. In acest caz, insa, ea ar fi, probabil, la fel ca si celelalte fete, pierzandu-si atractivitatea si intriganta unicitate. O astfel de stranepoata a Evei este foarte optimista, fara a fi irationala. Este inclinata sa judece orice situatie prin prisma faptelor concrete, sa-i analizeze posibilele consecinte, continuand totusi sa creada ca lucrurile se pot imbunatati. In cea mai marea parte a timpului este calma si echilibrata. Daca, totusi, un barbat devine nepoliticos cu ea sau o ofenseaza, se poate preschimba intr-un balaur azvarlind cu foc prin toate cele sapte capete ale sale.

Femeile Sagetator sunt foarte independente si tin la libertatea lor. Sunt atasate de familie, dar nu intr-o prea mare masura. Daca iti doresti ceva de la o astfel de femeie nu trebuie decat sa ii ceri, dar in nici un caz sa ii ordoni. In cea de-a doua situatie, nu te va ajuta nici in ruptul capului! Ea este jumatatea cea mai buna a unui barbat, iar acesta nu trebuie nicicand sa uite lucrul asta. Pe de alta parte, nu isi doreste alaturi, ca sot ori prieten, un fatalau, ci un adevarat barbat, sigur pe el si pe valorile sale. Partenerul ei ar trebui, asadar, sa impleteasca in viata de cuplu politetea cu fermitatea.

Impreuna cu o fata nascuta in aceasta zodie, un reprezentant al sexului tare nu are cum sa se trezeasca vreodata in pragul derutei sau echivocului. Ea spune ceea ce gandeste si actioneaza in functie de ceea ce simte. Acest comportament ii poate da de furca uneori, aducand-o inclusiv pe punctul de a provoca o despartire. Chiar daca se intampla asa ceva, ea se va purta ca si cum n-ar fi deloc afectata sufleteste, lasand sa se inteleaga ca a pus capat, de fapt, unuia din numeroaselor sale flirturi, trecatoare si nesemnificative. Oamenii din jur vor fi convinsi ca aceasta este realitatea, in vreme ce ea isi va jeli si isi va obloji ranile din strafundurile fiintei sale. Totodata, probabil ca se va stradui sa despice firul in patru, si sa analizeze la sange unde si cum a gresit!

Cuvantul "casatorie" o face cumva nervoasa pe o femeie Sagetator, ea trebuind a fi convinsa cu binisorul si cu o mare dragoste pentru a face acest important pas. Greu de incatusat in constrangerile mariajului, este nitel cam baietoasa. Asta nu inseamna ca este arata ori se comporta ca un baiat. De fapt, este la fel de feminina ca oricare alta fata, dar nu da doi bani pe societate si normele acesteia. Nu poate sa fie la fel de ipocrita ca majoritatea oamenilor si din aceasta pricina da apa la moara gurii rele a lumii. In mod frecvent, nu descurca prea bine cu banii, fiind ispitita catre multe extravagante. Onestitatea si bruschetea sa nu fac decat sa intareasca unele aspecte de care se leaga persoanele inchistate in prejudecati si aparente.

In adancurile fiintei sale, femeia Sagetator nazuieste sa-si traiasca viata din plin, si sa se increada in ceilalti. Tocmai din aceste motive, este vulnerabila afectiv. Inima ii poate fi franta de cateva ori, dar apoi stie cu siguranta cum sa-si croiasca destinul. Partenerul sau tinde sa aiba mare grija de ea, sa o inconjoare cu un inalt zid de aparare si afectiune. Un lucru cat se poate de normal, pentru ca putini barbati pot rezista efervescentei si fermecatoarei sale personalitati.

Iubita din zodia Sagetatorului este extrem de sentimentala si emotiva, cu toate ca pare a fi cu totul altfel la prima vedere. Cel putin atunci cand sunt la mijloc simtamintele sale devine foarte, foarte timida. Dupa casatorie, are predispozitia de a-si mentine casa intr-o ordine si curatenie desavarsite. Neoranduiala este insuportabila pentru ea intrucat nu se potriveste nicicum ascutitei sale sensibilitati. Chiar daca nu este o bucatareasa exceptionala, nu ajunge pana acolo incat sa arda zilnic mancarea.






Sotia Sagetator poate slobozi unele din cele mai sarcastice comentarii atunci cand ajunge in culmea maniei, dar uita degraba de suparare, fara a pastra resentimente.

Ca mama, o astfel de femeie intretine cu copiii sai o calda relatie de prietenie. De fapt, pare a fi adeseori mai curand o tovarasa de joaca decat o mama. Din aceasta cauza, este necesar uneori ca tatal sa-si spuna cuvantul, sugerandu-i sa impuna o minima disciplina. In acelasi timp, sub obladurile sale, copiii sunt incurajati sa ajunga la fel de independenti ca si ea.

Daca tovarasul ei de viata nu incearca cu tot dinandinsul sa o schimbe si sa-i impieteze individualitatea, femeia Sagetator are darul de a-i ilumina existenta cu un inviorator optimism, o credinta de neclintit, o incredere aproape oarba si o mereu innascuta afectiune. Ea isi incurajeaza barbatul sa isi vada visele cu ochii, sprjinindu-l intru transfomarea lor in realitate.

Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama


De obicei, o nativa din Balanta este o femeie completa, totala, caracterizata de un stil incarcat de farmec si incantatoare eleganta. In plus, are potentialul de a intelege logica masculina si a-i infrange intr-o confruntare de idei pe numerosi barbati suferind de egocentrism. Atrasa de dezbateri si dueluri verbale, are capacitatea de a cantari cu grija si discernamant opiniile pro si contra. O fata din Balanta este in stare sa porneasca si sa duca pana la capat orice disputa de una singura, neavand nevoie decat de cateva comentarii sau observatii ocazionale ale celor din jur. Atunci cand este antrenata intr-o discutie in contradictoriu, se simte in elementul ei, condimentandu-si argumentele cu gratie si un irezistibil suras.





Un barbat poate fi cucerit pe nesimtite, chiar fara a baga de seama, de farmecul si expresivitatea fetei sale. Intr-o asemenea situatie, ea tinde a fi invingatoare atat pe campul de lupta al ideilor, cat si pe cel al sentimentelor. In cel de-al doilea caz, are la indemana o impresionanta putere de convingere, bazata pe nepartinire si argumente logice. Una din trasaturile femeii nascute in zodia Balantei reprezinta o constanta nazuinta catre dreptate si echilibru. Pe de alta parte, ea stie sa-si impuna punctul de vedere cu un tact si o delicatete ce nu au cum ofensa. De remarcat este ca o astfel de femeie nu stie ce inseamna incapatanarea si isi schimba cu usurinta opiniile daca i se pun in fata niste motive realiste si convingatoare.

Fetelor din Balanta le place sa fie inconjurate de frumuseste si chiar lux, neoranduiala si lipsa de curatenie provocandu-le oroare sau deprimare. Daca se vad silite sa traiasca prea mult intr-un mediu sordid, insalubru, pot ajunge sa fie suferinde inclusiv din punct de vedere fizic. Cele mai multe dintre ele continua sa lucreze dupa casatorie. In afara de bani, sunt motivate de conceptia ca un mariaj este asemeni unui parteneriat, in care doi oameni trebuie sa-si imparta responsabilitatile in mod egal.

Singuratatea nu constitue vreodata un punct de atractie pentru o femeie din acest semn zodiacal. Ea nu urmareste nicicand sa domine intr-o legatura de cuplu, alesul ei primind intotdeuna respectul cuvenit. Totodata, se straduieste sa ii atraga atentia asupra unor potentiale greseli si decizii eronate. In aceasta situatie, preia initiativa, incercand sa sugereze ca barbatul este, de fapt, cel care are cuvantul hotarator. Nu se impotriveste niciodata pe fata deciziilor partenerului, dar daca el o da in bara, il readuce cu rabdare si multe menajamente pe calea cea buna. O astfel de urmasa a Evei este emotiva, dar acest lucru nu ii impieteaza opiniile si judecatile. Realitatea, faptele sunt reperele sale constante in existenta de zi cu zi.

Suspiciunile, banuielile nu fac parte din arsenalul personalitatii fetei Balanta. Se increde intru totul in tovarasul sau de viata, neconcepand, de exemplu, sa-i cerceteze pe ascuns mesajele de pe email. Isi exprima sentimentele nemijlocit si cu o mare larghete, fara a se zgarci in privinta privirilor tandre, alinatoarelor mangaieri, calduroaselor imbratisari si iubitoarelor saruturi. Dupa casatorie, partenerul ei nu se va putea plange in nici un caz de o casa murdara sau invalmasita. Totul va fi bine pus la punct, curat si stralucitor, de la bucatarie si pana la camera copiilor.

Desi ii place sa vorbeasca, o iubita Balanta are talentul de a asculta cu rabdare si intelegere monologurile alesului ei. Feminitatea sa se intrevede in orice face, indeosebi in viata amoroasa. Cu toate acestea, daca se loveste de o criza, pare a fi la fel de puternica ca si un barbat. Ea va fi mereu alaturi de omul indragit, pentru a-l ajuta, a-l motiva, a-l sprijini si a-l intari.

Ca mama se dovedeste a-si iubi fierbinte si a-si ingriji cu obstinatie copiii, acest fapt neimpiedicand-o sa fie nitel stricta, mai ales cand este vorba de tatal lor. Ea va rezolva toate problemele lor, incercand sa nu-i dea barbatului mari batai de cap. El reprezinta, de obicei, prima si cea mai mare iubire a ei, neputand a uita vreodata acest lucru!

Mai mult decat atat, sotia Balanta nu le permite copiilor sa-si trateze cu lipsa de respect tatal, nevoile acestuia fiind prioritare pentru ea. Daca sotul devine prea strict cu cei mici, mama din aceasta zodie nu face altceva decat sa-si stearga lacrimile si sa le ofere acestora, in secret, ciocolata sau cadoul refuzat. Din cand in cand, femeia Balanta poate ajunge totusi la un dezechilibru... In pofida acestui lucru, armonia si stabilitatea se reintorc curand, ea devenind la fel de sigura pe sine ca intotdeuna.

Ea este una din putinele exponente ale sexului frumos ce poate juca la perfectie rolul unei printese gratie sarmului sau inefabil, fiind, deopotriva, capabila sa-si ajute cu vigoare partenerul.



Inconjurata de o aura de ambiguitate, personalitatea femeii Varsator tinde a fi extrem de derutanta. Acelasi lucru se poate spune despre viata sa amoroasa. Poate fi credincioasa alesului ei si, totusi, cumva detasata din punct de vedere sentimental. Este gata sa se ataseze total de un partener de cuplu cu conditia ca aceasta sa nu incerce a o subjuga. Daca este lasata sa se bucure de libertate, va reveni mereu la barbatul vietii sale extenuata ori satistista de incursiunile sale independente. Visele ei sunt cu totul diferite de cele ale unei femei obisnuite. Ea isi ingana cantecul destinului intr-o tonalitate inaudibila pentru cei mai multi dintre noi.





Femeia Varsator este asemeni unui fluture ce se odihneste pe orice floare ii iese in cale, fara a apartine nici uneia dintre ele. Tanjeste dupa libertate, iar daca tovarasul ei de viata are forta de a accepta acest lucru, ea il va iubi cu o si mai mare intensitate. Aspirand catre nelimitate orizonturi, dragostea sa va depasi astfel toate frontierele cotidianului. Puterea si statutul personal conteaza pentru ea intr-o sporita masura decat banii ori siguranta financiara. Daca un barbat nazuieste sa fie iubit de un astfel de exemplar feminin trebuie sa fie sincer si onest nu numai fata de ceilalti ci si fata de sine insusi. El nu se poate vedea silit sa respecte regulile ei, trebuind in schimb sa se adapteze unui cod etic construit impreuna cu ea.

Pasiunea neinfranata nu este, de obicei, una din trasaturile pregnante ale unei fete nascute in zodia Varsatorului. Dragostea sa pare a fi mai curand subtila si aluziva. Ea poate iubi cu o fierbinte intensitate, preferand totusi un amor platonic in cea mai mare parte a timpului. Organizarea de petreceri si evenimente sociale, precum si participarea la acestea reprezinta ocazii de a se simti ca pestele in apa, fiind intotdeuna in centrul atentiei oamenilor. Femeia din Varsator este intru totul increzatoare in iubitul ei, fara a fi predispusa catre incomensurabile accese de gelozie si posesivitate. Increderea sa nu este deloc naiva, ci se bazeaza pe faptul ca, inainte de a se angaja intr-o relatie, isi analizeaza la sange si isi studiaza cu minutiozitate, sub microscop, viitorul partener.

Cu toate acestea, daca afla ca este inselata, poate fi profund rascolita, rana sa sufleteasca parand a fi cu greu uitata. In cazul femeii Varsator, zicala "ochii care nu se vad se uita" isi capata o deplina indreptatire. Tocmai de aceea, un barbat care tine la iubirea ei trebuie sa-i fie mereu prin preajma. Pe de alta parte, este inzestrata cu o ascutita vointa. Daca ajunge sa creada ca legatura sa amoroasa scartaie si nu are cum sa o amelioreze in vreun fel, ii pune capat de indata, chiar daca in acest mod este pe punctul de a-si frange inima. La fel ca orice veritabil Varsator, isi aminteste prima dragoste de-a lungul intregii sale vieti!

Fata din acest semn zodiacal nu poate fi niciodata necinstita intr-o relatie de cuplu si, chiar daca pare a se implica in vreo aventura extraconjugala, ii reteaza orice viitor chiar inainte de a o incepe cu adevarat. Se straduieste intotdeuna sa cunoasca cele mai adanci ganduri si secrete ale barbatului ei, insa visele sale sunt dincolo de orice sclipire de imaginatie a acestuia.

Conversatia cu o femeie Varsator este, de cele mai multe ori, foarte agreabila din cauza manierelor sale pline de farmec. Mintea ei este cu totul imprevizibila, fiind destul de dificil sa-i ghicesti gandurile. Ea poate trai cu entuziasm in prezent pentru ca, pe nepusa masa, sa fie cuprinsa de nostalgia zilei de ieri sau de nerabdarea de a se avanta in cea de maine.

Ca mama, femeia Varsator este inclinata sa fie extrem de iubitoare si grijulie, desi, la inceput, poate fi putin derutata sau iritata de ideea de maternitate. Acest debut este repede depasit, relatia cu odraslele sale dezvoltandu-se apoi cat se poate de natural. Pare a-i fi foarte dificil sa isi exprime dragostea materna sub forma imbratisarilor si sarutarilor, sotul ei fiind dator sa o initieze in aceasta arta. Nu tinde, de obicei, sa-si copleseasca copiii sub o aripa supraprotectoare. In acelasi timp, este mereu dispusa sa asculte si sa rezolve problemele lor din copilarie si adolescenta. Resimte, ca si o datorie a ei, necesitatea de a incadra viata copiilor intr-o sanatoasa disciplina.

Pentru a ajunge mama, femeia Varsator trebuie insa convinsa mai intai sa se marite, o treaba deloc usoara! Curtezanului ei i se impune sa ii predea convingatoare lectii despre romantismul dragostei, cu atat mai mult cu cat emotiile nu ajung nemijlocit catre dansa. Poate ajunge sa paseasca pe strada tinandu-si strans de mana iubitul, dar nu este tipul de fata care sa se uite cu rabdare, ore intregi, in ochii acestuia.

Barbatul unei femei Varsator nu trebuie sa o innabuse cu o exagerata afectiune. Ea are nevoie de spatiu, fiind gata i-l acorde si lui. Lucruri precum banuielile, gelozia, posesivitatea, cicaleala o indeparteaza de iubire. Daca sotul stie sa fie amabil cu prietenii sai, ea, la randul sau, ii va primi cu caldura amicii in casa. Intuitia si clarviziunea ei pot fi de mare ajutor tovarasului sau de viata. Tot ce are el de facut este sa o tina de mana si viitorul i se va deschide larg in fata, un viitor al unei impartasiri afective si casnicii pline de o reala armonie.
Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama
Inzestrata din plin cu ispititoare farmece, femeia Pesti pare a fi, chiar de la prima vedere, tipul de fata de care aproape orice barbat este gata sa se indragosteasca. Arata, de obicei, complet vulnerabila, fiind foarte diferita de femeia moderna, emancipata din zilele noastre. Cei mai multi dintre barbati pot fi tentati sa o cuprinda in bratele lor protectoare, aparand-o de rautatile si mechinariile ce o ameninta din toate partile. Ea face parte din randul acelor femei ce raman in umbra sotilor lor, sprijinindu-i din toate puterile, in orice fel le sta in putinta. O nativa din Pesti nu incerca niciodata sa-si domine barbatul, dar apreciaza gesturile galante si respectuoase ale acestuia.





Iubitei din Pesti ii place ca partenerul ei sa o iubeasca sincer, sa o protejeze si sa aiba mare grija de ea. Este mereu pe punctul de a baza intru totul pe el, demonstrand o deplina incredere in forta si abilitatile lui. Acest lucru tinde a hrani vanitatea oricarui barbat din lume! Femeia Pesti se dovedeste a fi intotdeuna o rabdatoare ascultatoare, careia ii poti incredinta fara nici o teama toate visele, dorintele si sperantele tale secrete. Nu are nici urma de masculinitate in persoana sa si, daca vreun urmas al lui Adam este in cautarea unei partenere debordand de feminitate alegerea lui nu se poate indrepta decat asupra unei fete nascute in zodia Pestilor.

Ea este in stare sa isi adore total alesul, ridicandu-i in slavi fiecare calitate, oricat de mica. Caldura personalitatii ei are darul de a-i face pe barbati sa se relaxeze si sa se rasfete intr-o inalta perspectiva a masculinitatii lor.

Atunci cand este casatorita, o astfel de femeie poate fi la fel de critica si iritabila ca si alte neveste. Mania o poate aduce in preajma unui amar sarcasm. Partea buna este ca asemenea crize temperamentale ii dau tarcoale mult mai rar decat femeilor din celelalte semne zodiacale.

De fapt, de cele mai multe ori, este senina, inteleapta si rabdatoare. Daca intalnesti totusi vreodata vreo femeie Pesti mereu pusa pe harta este posibil ca ea sa fi fost supusa unui aspru tratament inca din frageda tinerete, agresivitatea sa fiind rezultatul unei traume inca nevindecate.

Femeia Pesti poate poseda o oarecare doza de subtilitate, fiind inclinata uneori catre mici inselaciuni. Asta nu inseamna ca este malefica ci doar ca isi doreste sa pastreze unele lucruri numai pentru ea. De asemeni, maruntele ei viclenii o ajuta sa-si tina aproape partenerul. O fata din aceasta zodie este foarte sentimentala, chiar si cele mai aluzive vorbe dure putand-o face sa planga ore in sir. Daca un barbat ii raneste cu adevarat simtamintele, ea poate cade prada unei apasatoare senzatii de inutilitate a fiintei sale, ramanand cu totul dezarmata in fata vitregiilor lumii. In acest caz, trebuie sa i se insufle din nou increderea in ea insasi, si sa i se marturiseasca cat de mult este apreciata pentru marea sa intelepciune, empatie si intelegere.

Daca iubitul ori partenerul ei nu reuseste sa-i risipeasca indoielile despre sine, ea se poate refugia intr-o atitudine extrem de defensiva. Fata Pesti pare a fi foarte timida, emotiva si vulnerabila. Pentru a se proteja, imbraca adeseori o armura de raceala, ironie si independenta. Ii poate fi teama sa isi lase la vedere sufletul, autentica fiinta interioara, ca nu cumva sa fie ranita iremediabil. Strabatuta de un nestavilit romantism, aspira in secret sa gaseasca un barbat capabil sa o iubeasca, sa o mangaie, sa o imbratiseze, sa o faca sa se simta indragita si aparata.

Ca mama, femeia Pesti poate fi prea permisiva, fiindu-i dificil sa impuna o disciplina stricta copiilor sai. Ar trebui, asadar, sa invete cum sa ajunga la un delicat echilibru intre severitate si rasfat. Oricum, ea este in stare sa isi sacrifice visele cele mai dragi pentru a implini sperantele arzatoare ale copiilor ei.

Nu foarte dibace in domeniul finantelor, stie totusi sa puna bani deoparte daca o anumita situatie impune aceasta necesitate. Are potentialul de a-si aminti pana si cele mai mici evenimente din viata tovarasaului ei de viata, asa ca acesta ar face foarte bine daca ar tine minte macar ziua ei de nastere si cea a aniversarii casatoriei. Sotia din Pesti se poate cufunda in visare cateodata, dar va fi intotdeuna alaturi de partenerul ei, fara a i se cere in vreun fel acest lucru. Ea este femeia de care aproape orice barbat si-ar dori sa aiba grija de-a lungul intregii sale vieti.

Femeia Leu - Prietena, iubita, sotie si mama

Daca exista vreun lucru de care nu are cum duce lipsa majoritatea femeilor din Leu, acesta nu poate fi decat atentia barbatilor. Ele ajung adeseori in centrul atentiei, iar barbatii care isi pun in cap sa le faca avansuri amoroase trebuie sa se astepte la o acerba competitie.




Femeia Leu



Femeia Leu tinde sa fie liderul grupului sau social, iar cei din imediata ei apropiere accepta, de obicei, fara a cracni, poruncile sau sugestiile sale. Trasaturile specifice unei astfel de exemplar feminin sunt voiciunea, ingenuitatea, frumusetea, eleganta si sensibilitatea. Iubita din Leu face parte dintre acei oameni care isi iubesc si isi respecta partenerul de cuplu, dar care nu poate, in nici un caz, sa il venereze.

Daca nu este deloc posibil sa fie dominata, asta nu inseamna ca nu ar trebui, uneori, sa i se stavileasca nitel tendinta ei de a domina. Este o femeie completa si considera, pe buna dreptate, ca merita din plin sa intalneasca un barbat adevarat.

O fata din zodia Leului ce emana dragalasenie, supunere, timiditate, nevoia de a fi aparata nu face decat sa se ascunda in spatele aparentelor. In sinea ei, este la fel de pasionala si hotarata precum oricare alta Leoaica. Daca un barbat are de gand sa-i faca un cadou, trebuie sa se asigure ca rafinamentul acestuia se ridica la nivelul gusturilor sale elevate. Mai mult decat atat, se impune ca el sa aiba o tinuta cat mai bine pusa la punct atunci cand ii inmaneaza darul. Orice urmas al lui Adam care incearca sa cucereasca inima unei femei Leu trebuie sa o inconjoare cu o autentica afectiune si sa o complimenteze intr-un mod decent si original.

Curtezanul unei preafrumoase Leoaice nu are voie sa neglijeze clasa si stilul ei. In nici un caz nu trebuie sa ii treaca prin minte sa o invite, dupa un film sau o piesa de teatru, la o terasa cu mici si bere. Ea nu este innebunita dupa bani, dar locurile vulgare ori sordide o fac sa se simta stanjenita. Pe de alta parte, ii place sa-si rasfete partenerul cu daruri scumpe si bine alese. Uneori, in mod inevitabil, femeia Leu este inclinata a fi mandra sau chiar orgolioasa. Nu ai ce-i face, asta e firea ei! Ea nu se poate impiedica sa se creada deasupra muritorilor de rand, asa ca adora sa i se marturiseasca cat de deosebita ori rafinata este!

O iubita din zodia Leului care este respectata, adorata si pretuita pare a deveni una din cele mai agreabile si mai bune fiinte de pe pamant. O Leoaica reprezinta o combinatie nemaiintalnita de inteligenta, umor, talent si vigoare, cireasa de pe tort fiind revarsarea imbelsugata a farmecului sau feminin. Toate aceste calitati o fac irezistibila! Cea mai buna cale de a convinge sa faca ceva este sa fie flatata, fiind in stare, in aceasta conjunctura, sa se dedice celor mai mari corvoade pentru tovarasul sau de viata. In acelasi timp, nu este indicat ca partenerul ei sa o indeparteze de cariera dupa casatorie. Profesia are potentialul de a o mentine ocupata, fericita si satisfacuta.

Femeia Leu poate fi ca mai buna sotie imaginabila si o gazda perfecta, ce stie sa isi farmece oaspetii. Nu este foarte grijulie cu banii si nu isi impune bariere vizavi de acestia. Se poate lasa stapanita de mari extravagante pentru a-si implini visurile legate de o extraordinara mobila, decorarea casei sau chiar propria-i garderoba. Oricum, un lucru este sigur: nici ea, si nici caminul ei nu au cum arata altfel decat iesit din comun. Preferintele ei pot fi putin cam costisitoare, dar nu sunt vaduvite in nici un caz de bun gust.

Femeia Leu poseda toate atuurile pentru a deveni o buna mama. Adeseori, isi iubeste si isi rasfata copiii pana dincolo de limitele imaginatiei comune, pretinzandu-le, totusi, si o deloc neglijabila doza de respect. Odraslele unei astfel de mame tind a fi disciplinate si a da dovada de impecabile bune maniere. Femeia Leu aspira sa fie la fel de mandra de barbatul ei precum este de copii sai. Ca si sotie, are nevoie de independenta, fiind gata sa o garanteze si partenerului sau. In acelasi timp, este extrem de geloasa si posesiva, chiar si cea mai mica banuiala a unei infidelitati fiind in masura sa o scoata din minti. Asadar, sotul sau iubitul ei poate face foarte bine sa nu o provoace in meschine jocuri ale suspiciunii si nesigurantei afective.

Femeia Leu este foarte populara in randul sexului tare, si ii place sa primeasca atentia si complimetele barbatilor. Din aceasta pricina, tovarasul ei de viata poate avea numeroase motive de a fi strabatut de gelozie. El trebuie sa isi reaminteasca mereu ca, in acest fel, partenera sa isi mentine stima fata de sine, si ca, dincolo de aparente, ea ii este credincioasa pana la moarte. Un barbat aflat intr-o relatie cu o fata din zodia Leului se poate vedea nevoit sa mentina un dificil echilibru. Nu trebuie sa se lase controlat de ea, dar nici sa o faca sa se simta dominata. Daca reuseste sa realizeze acest lucru, el poate fi aureolat de dragostea fierbinte a unei femei la care ceilalti barbati nu pot decat visa!
Barbatul Leu - Dragoste si cucerire
Femeia Berbec - Dragoste si cucerire
Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Femeia Berbec -Iubita, prietena sotie si mama

Esti un barbat cu o vointa puternica si te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele? Iti place sa tii pasul cu viata si sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul tau? Ei bine, asta inseamna ca esti pregatit pentru o infocata relatie de dragoste cu o femeie Berbec! "Prima doamna / domnisoara" a zodiacului este adeseori caracterizata drept o femeie cu ambitii de barbat. Ea este sau se simte la fel de puternica precum stranepotii lui Adam, si poate sa ii egaleze fara nici o problema atunci cand este vorba despre increderea in sine ori indrazneala de a aborda existenta. Se implica fara menajamente in lumea barbatilor gasindu-si totusi timp si disponibilitate sufleteasca pentru o magica cina romantica. Potentialul acestei fete stand sub semnul elementului foc te poate da peste cap daca esti slab de inger!



Cum ar trebui sa porti cu o femeie ce tinde a zbura prin cenusia lume asemeni unui Superman? Nu uita ca este guvernata de Marte, zeul razboiului! Pentru unii, poate parea a avea un caracter prea puternic sau un interes exagerat de mare fata de propria-i persoana. Nerabdarea ei de a duce orice lucru, cat mai repede si mai bine, pana la capat, o face sa isi doreasca rezultate sau satisfactii cat se poate de vizibile si imediate. Daca isi doreste ceva, nu are obiceiul de a amana de azi pe maine, ci vrea acel ceva ACUM, asa ca nu precupeteste nimic pentru a-si implini nazuinta.

Pentru a cuceri o femeie Berbec, este nevoie de un barbat gata mereu sa intre in toiul actiunii si sa preia initiativa. Este necesara, totusi, o mica dar semnificativa distinctie. Ea trebuie sa il simta ca un egal si nu ca un partener dominant. Daca are impresia ca un barbat ii impune ceva, se anunta curand un devastator "tsunami"! Alaturi de un partener cu drepturi egale, este gata sa dea chiar si o lovitura la banca, insa, mai degraba, degusta cu placere singuratatea decat sa fie langa unul cu acre izuri de superioritate. Un barbat ce aspira la inima unei femei Berbec trebuie sa fie musai increzator in sine, dar nu arogant, desi chiar si acest pacat poate fi trecut cu vederea daca e condimentat de autoironie si simt al umorului.

Inteligenta si cutezanta ei dau in clocot atunci cand e in preajma unei povesti de dragoste. Flirtul poate fi a doua sa natura, daca nu cumva a si scris o carte pe aceasta tema! Este gata sa initieze o conversatie cu o autentica naturalete, facandu-si interlocutorii chiar sa roseasca. Femeia Berbec are capacitatea de a intelege cu usurinta daca un barbat se complace in flirturi, fara a dori de fapt sa se implice. Asadar, un adevarat curtezan al ei trebuie sa ii faca cu fermitate avansuri, fara a ezita sa ii ceara o intalnire. E bine ca un astfel de pretendent sa ii spuna ce isi doreste sa auda si sa ii marturiseasca ce isi doreste de la ea. Desigur, in limbajul special al iubirii! Un tip capabil sa ii demonstreze ca simte fiorul romantismului poate castiga lesne o prima batalie in razboiul amorului.

Cum spuneam mai inainte, un potential partener al unei fete din aceasta zodie are mari sanse de izbanda daca isi pastreaza un aer cat mai natural si increzator. Ea trebuie sa stie ca acesta este interesat de ea si ca merita atentia ei! In al doilea rand, spiritualitatea, simtul umorului, are darul de a aduce importante puncte pe tabela de marcaj. Femeii Berbec ii place sa rada, si apreciaza o gluma atata timp cat nu depaseste niste granite bine conturate.

Daca un barbat iese in oras cu o astfel de partenera, este imperativ sa faca aceasta intalnire de neuitat. Unei femei Berbec ii place mai curand sa faca jogging duminica decat sa iasa la plimbare impreuna cu un tip plicticos ori fastacit. Cel mai potrivit ar fi sa i se ofere ceva cu totul nou, o incursiune intr-un loc pe care nu l-a mai vazut sau intr-o activitate nemaiincercata. Pe de alta parte, o astfel de fata pare sa aprecieze o "miscare" indrazneata a unui baiat! Simplul fapt ca i s-a dat o intalnire nu reprezinta cine stie ce pentru ea. Se poate intampla sa ii placa de un tip, dar sa fie inca nehotarata. Tocmai de aceea, o initiativa curajoasa are potentialul de a-i risipi indoielile! Daca o astfel de initiativa consta in incercarea de a-i fura un pupic, este imperios necesar ca acel sarut sa fie ferm si extrem de pasional, avand capacitatea de a o face sa i se inmoaie genunchii! Chiar daca dupa aceea urmeaza o palma data peste fata "obraznicului" barbat, aceasta trebuie sa ii raspunda cu un zambet si un compliment despre memorabila atingere a buzelor lor.

Senzualitatea unei femei Berbec poate fi la fel de naucitoare precum un foc de artificii ivit din senin pe cerul noptii. Daca in afara dormitorului, ea actioneaza precum o femeie alfa, in spatele usilor bine inchise ale unui iatac pare a fi dornica ca altcineva sa "number one". Oricum, erotica acestei femei impune ca partenerul ei sa aiba flexibilitate atat fizica cat si mentala. sugestiile despre ce si-ar dori ea trebuind prinse din zbor, cu ajutorul intuitiei si receptivitatii tuturor simturilor. Iubita Berbec adora sa fie adorata si dorita. Cu cat i se ofera mai multa pasiune, cu atat mai multa va darui ea!

Daca cineva spune ca femeia Berbec este greu de pastrat, nu greseste deloc in cazul unui partener comod, inclinat sa se lase in voia rutinii si a obisnuintelor. Chiar daca isi spune ca nu are nevoie neaparat de un anumit barbat, este nevoita sa se predea dragostei atunci cand ajunge sa si-l doreasca mereu.

Cand o femeie Berbec vrea ceva cu tot dinadinsul, ia imediat masuri in aceasta privinta. Si obtine aproape intotdeuna ceea ce isi doreste! Ea este motivata si incununata de succese. Poate face in asa fel incat iubitul ei sa starnesca o amara invidie in randul altor barbati. Tot ce isi doreste este sa fie inteleasa! Asemeni altor semne de foc, are o fire inflacarata dar plina de loialitate. Daca un barbat reuseste cu adevarat sa ii cucereasca inima, poate fi aproape sigur ca aceasta va fi a lui pentru totdeuna.

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama


Femeia Taur nu este atat de usor de cucerit si de multumit in dragoste asa cum ar pare la prima vedere. Mai presus de orice, nu ai cum sa nu iei in seama puterea ei de a-si stapani sentimentele si a-si tine in frau emotiile. Este, adeseori, in stare sa rezolve multe si dificile probleme de viata fara a varsa nici macar o lacrima.



Desigur, in strafundurile sufletului si trupului ei misuna fierbintile pasiuni gratie carora Taurul a ajuns sa devina proverbial, dar aceasta dimensiune a personalitatii sale este prea putin scoasa la iveala in viata de zi cu zi. Cel putin, atata vreme cat nu este in pusa in fata unor mari provocari senzuale ori afective. Ea este la fel de feminina ca si suratele ei din celelalte zodii, fara insa a se lasa in voia unor inutile nabadai amoroase. Femeia Taur nu isi doreste sa isi domine partenerul, iubitul sau sotul. De fapt, prefera ca acesta sa preia conducerea jocului dragostei si regatul familiei, fara insa a-i marturisi nestanjenit acest lucru.

Femeia nascuta in zodia Taurului nazuieste sa aiba alaturi un barbat adevarat, de care sa se simta mandra la fel cum se mandreste cu propria ei fiinta. Daca, totusi, partenerul sau nu reuseste sa-si impuna masculinitatea, este mereu gata sa preia controlul, fara a ezita sau a face vreun comentariu. Femeii Taur nu ii place sa se pisiceasca, dar nici sa isi impuna vointa cu ragete de leoaica. Ea este independenta si prefera sa sa ghideze dupa propriile-i valori, fara a incerca, cu tot dinandinsul, sa guverneze intr-o relatie de cuplu. Mai mult decat atat, atunci cand isi alege un prieten sau un iubit, nu este deloc ispitita sa tina seama de prestigiul ori statutul social al acestuia. Aspira sa isi impartaseasca afectiunea, prietenia si chiar dragostea cu oameni care nu isi ascund autentica lor personalitate si nu pretind ca sunt altceva decat ceea ce par.

Unii din amicii femeii Taur pot da impresia ca sunt nitel ciudati ori intr-o doaga, dar nu pot fi in nici un caz acuzati de ipocrizie ori prefacatorie. O fata Taur nu se razboieste cu oamenii care ii displac, ci ii ignora si nu pare a-i baga in seama atunci cand sunt in preajma ei. Oricum, ea este fidela prietenilor ori iubitului ei de-a lungul intregii sale vieti. Daca esti intr-o legatura de cuplu cu o astfel de femeie, pari a fi ferit de atacurile geloziei atata timp cat nu te avanti in exagerate ori evidente flirturi cu altcineva. Totul are o limita, iar Femeia Taur nu este dispusa sa se lase calcata in picioare. Daca reusesti sa ii provoci mania, vei avea multe de regretat!

O astfel de fiica a Evei este cerebrala, dar nu foarte interesata de subiecte pur intelectuale. Simtul practic care o stapaneste nu o imboldeste deloc sa se lanseze in elaborate exercitii mentale. Indiferent ce are pe suflet, isi pastreaza, macar la suprafata, echilibrul, fiind foarte greu sa o afli intr-o dispozitie extrema. Fetele din Taur urasc tot ceea ce este artificial, indiferent daca este vorba despre florile de plastic dintr-o vaza sau prieteni superficiali. Ea este mereu strabatuta de imboldul de a inspira parfumul unor veritabili trandafiri si a degusta prezenta unor persoane ce isi deschid fara nici o ezitare inima. Tocmai de aceea, frumusetea naturii constitue, frecvent, pemtru o ea o sursa de incantare inepuizabila.

Uratenia, atat fizica, cat si morala, o face sa se simta groaznic si ii provoaca, de obicei, un imediat recul. Adora sa fie intr-un mediu plin de culoare si miresme, precum gradinile impestritate de proaspete flori. Bunul gust o caracterizeaza adeseori, asa ca ai grija ce ii daruiesti sau in ce loc o duci! Este, de multe ori, o bucatareasa maiastra, si poti fi convins ca te va aduce in culmile extazului culinar. Poate fi atrasa de arta, mai cu seama de pictura. In interiorul ei este un baietoi, mereu gata sa se angajeze in activitati consacrate masculinitatii, precum calaritul, pescuitul, alpinismul.

Apropierea ei de natura o inspira sa se imbrace simplu si totusi elegant, materialele vestmintelor sale fiind adeseori foarte fine, delicate la atingerea cu pielea. Femeia Taur se inalta deasupra insecuritatilor specific feminine, si arareori se complace in compromisuri. Ipocrizia ii repugna si da dovada de o maniera directa, spontana de a se purta in societate. Daca o contrazici in fata altor oameni, reactia ei va fi insa prompta si deloc comoda pentru tine!

Atunci cand increderea ii este dezamagita intr-un mod flagrant, isi pierde cu totul comportamentul politicos sau echilibrat. Femeile Taur sunt excelente mame, atata doar ca nu tolereaza cu nici un chip neascultarea sau obraznicia copiilor lor. De asemeni, lenea si neglijenta le scot din fire. Pe de alta parte, par a fi mult mai prietenoase cu cei mici decat alte mamici. O nativa din Taur are obiceiul de a-si invata copiii cum sa fie puternici si este mereu in stare sa ii protejeze indiferent caror riscuri se expune. Nu da niciodata inpoi de la sarcinile ori responsabilitatile sale, dar se asteapta ca partenerul ei de cuplu sa ii fie asemeni.

Femeia Taur poate indura nesfarsite dureri si chinuri fara a se plange sau a cere compatimire. Este priceputa in domeniul finantelor si stie cum sa mentina deasupra liniei de plutire un buget familial de venituri si cheltuieli. Vestita ca o femeie de casa perfecta, are impulsul de a-si sprijini barbatul in orice imprejurare, fara a se da inapoi din a-si irosi pana la capat toate resursele fizice, psihice ori materiale. Daca esti un barbat indeajuns de norocos pentru a avea alaturi o astfel de partenera sau sotie, poti fi sigur ca esti ingrijit cu mare atentie atunci cand esti bolnav, ca ai in ea un aliat de nadejde in orice intreprindere ori initiativa de afaceri si ca ti se lasa deplinul control asupra vietii familiale. Femeia Taur te astepta intotdeuna acasa, nerabdatoare sa te aline, sa te imbratiseze, sa te imbarbateze si sa te iubeasca!
Zodia Taurului si dragostea
Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama


A fi casatorit cu o femeie nascuta in zodia Gemenilor este ca si cum ai trai impreuna cu doua sotii cat se poate de diferite. Este vorba, desigur, despre dubla ei personalitate. Ea poseda o natura duala, fiind in stare sa dea dovada de trasaturi de personalitate ce se bat cap in cap. Starea de neastampar ce o insufleteste pe femeiea Gemeni o face sa se ataseze greu de o unica persoana ori un singur loc. Mintea ei se agata arareori de un stabil echilibru, iar gandurile nu inceteaza a-i rataci, cu febrilitate, de la un subiect la altul.



Daca reusesti, ca barbat, sa te armonizezi cu nivelul ei mental, spiritual si fizic, ai sansa de a-ti dezvalui o femeie plina de pasiune. In tinerete, ea pare a fi mai putin dispusa sa se angajeze intr-o casatorie ori o relatie statornica. Femeia Gemeni poate adora un partener de de cuplu pentru cel mai dezgustator obicei al sau, fiind gata, in clipele urmatoare, sa ii ridiculizeze tunsoarea sa la moda. Maturitatea nu ii aduce acestei fiice a Evei un semnificativ plus de statornicie. Asta nu inseamna, insa, ca nu poate fi invaluita de fiorii dulci ai dragostei romantice. De fapt, pentru ea, romantismul reprezinta una din cele mai nestavilite cai de comunicare.

Intrucat are mereu nevoie sa-si impartaseasca reinnoitele ganduri si simtaminte, dragostea nu se indeparteaza nicicand prea mult de dansa. Cat priveste dedicarea fata de unul si acelasi barbat, lucrurile nu sunt deloc simple. O fata nascuta in Gemeni poate fi atrasa de inteligenta unui potential partener, fiind, totodata, dezamagita de plafonarea sa fata de arta. E un fel de joc de-a "Te iubesc, nu te iubesc." Din aceasta cauza, iubitul unei astfel de femei poate cade cu usurinta prada unei aiurituoare consternari. Este ceva cat se poate de normal, avand in vedere complexitatea fiintei sale. Ea este atat de spontana si plina de viata incat poate inlatura ca prin minune grijile ori necazurile tovarasului sau de cuplu. Capacitatea sa de a insenina cea mai innegurata atmosfera umana nu are cum sa nu fie remarcata.

Fata din Gemeni are inzestrarea de a apela continuu la micile dar semnificativele gesturi ce mentin afectiunea reciproca. Gaseste intruna noi cai de a-i marturisi barbatului ei cat de mult il iubeste, scaldandu-l in farmecul ce ii emana din fiecare miscare. Ea se poate purta la fel ca si orice femeie obisnuita, pentru a fi nemaipomenit de iritabila peste doua secunde si a se implica intr-un dialog inteligent dupa alte cateva clipe. Caracterizata de o atractivitate cu adevarat feminina, nu are obiceiul de a se lasa la cheremul partenerului ei. Monotonia si plictiseala evadeaza in neant acolo unde isi face aparitia femeia Gemeni!

Are abilitatea de a descoperi cate ceva bun in fiecare barbat pe care il intalneste si, tocmai de aceea, nazuieste sa gaseasca unul dotat cu toate talentele posibile. Oricat de mult ar constientiza asta, nu se poate opri sa tanjeasca dupa barbatul perfect! O nativa din Gemeni poate fi pentru un baiat cel mai bun prieten, partenerul de sport, adversarul redutabil dintr-o competitie si iubita lui cea mai fierbinte. Toate in acelasi timp! Datorita acestei multiple intrupari, ea nu are cum sa se mentina pe un teren solid, lipsit de surprize. O femeie din aceasta zodie se poate uita dupa alti barbati chiar daca isi iubeste cu sinceritate tovarasul de viata. Schimbarea face parte din esenta fiintei sale si, din aceasta pricina, trebuie sa invete sa isi controleze comportamentul. Daca este incitata, fara incetare, de lucruri noi, ea poate ramane total devotata partenerului ei.

Iubita din Gemeni nu este niciodata suspicioasa fata de fidelitatea alesului ei, si se asteapta la acelasi lucru din partea lui. Ea respecta fara cracnire individualitatea partenerului, vrand sa i se raspunda cu aceeasi moneda. Chiar daca ajunge, uneori, sa neglijeze sarcinile cotidiene, are potentialul de a stimula creativitatea barbatului de langa ea. Maternitatea ii intra in viata in mod firesc, fiind, adeseori, o mama fericita si vesela, dornica de a respecta personalitatea autentica a copiilor ei.

Femeia Gemeni pare a fi o gazda excelenta, capabila a-si fermeca oaspetii prin gratia sa innascuta. Invitatii ei se pot bucura de cele mai delicioase mancaruri, asezate in cea mai fina vesela. Se descurca de minune cu oamenii din jur, facand fata cu brio atat ca sefa, cat si ca ucenica. Alaturi de o sotie din Gemeni, orice barbat are prilejul de a se intalni, in aceeasi zi, cu o singura si totusi mereu alta femeie. Daca isi doreste sa iubeasca, iubeste fara nici o ezitare, si daca nazuieste sa zboare, gaseste fara nici o indoiala o cale de pluti prin ceruri. Pentru a afla cum se poate inalta in vazduh fara aripi este de ajuns sa dai apa la moara imaginatiei sale nesecatuite.


Femeia Rac – Iubita, prietena, sotie si mama


Ai intalnit vreo femeie Rac zilele astea? Ai fost cumva derutat de fatetele multiple ale personalitatii ei, neputand ghici ce anume o reprezinta cu adevarat, voiosia sau seriozitatea, o atitudine afectiva ori una rece si distanta? Ei bine, ea este definita de toate aceste trasaturi si multe altele, nerelevate inca, fara a se identifica total cu nici una. Probabil ca acesta descriere nu te-a facut sa o intelegi mai bine ci, mai curand, ti-a adancit nelamurirea... Femeia Rac se lasa in voia unui capriciu de moment sau a unei stari emotionale pasagere. Cu toate acestea, caracteristicile personalitatii sale raman mereu aceleasi. Ea este foarte sensibila, emotiva, buna la suflet si indatoritoare fata de cei din jur. Exista, totusi, un lucru deloc neglijabil! Cea mai mare parte a atuurilor personalitatii sale sunt ascunse sub o armura a indiferentei ori distantarii fata de oameni, o armura ce poate fi inlaturata numai prin mari eforturi si o neslabita perseverenta.



Un barbat indragostit de o nativa din Rac trebuie sa o convinga cu delicatete sa iasa din carapacea ei si sa infrunte vitregiile lumii fara a se invalui in aceasta atitudine excesiv autoprotectoare. Cel mai potrivit timp pentru a face acest lucru pare a fi cel nocturn, cand razele stralucitoare ale lunii o pot inspira sa-si scoata la iveala veritabila ei fiinta emotionala.

Intr-o relatie de dragoste, fata Rac tinde a fi tandra, extrem de feminina si modesta. Nu ii place sa fie criticata, nu suporta in nici un chip sa fie respinsa si este profund ranita de vorbele aspre sau vulgare. O prea mare agresivitate a partenerului ei o poate face ezitanta. Isi iubeste mereu mama, asa ca un barbat care se apropie de o astfel de femeie ar trebui sa o trateze cu o mare consideratie si pe cea care i-a dat viata.

O fata Rac nu face niciodata prima miscare in inchegarea unei legaturi amoroase. Ea nu stie sa ia initiativa, ci numai sa se dea inapoi sau deoparte. Aceasta predispozitie pare a fi generata de doua cauze: timiditatea si teama ei de a fi respinsa. Femeia Rac are aproape intotdeuna niste secrete, asa ca nu i-ar face deloc placere ca partenerul ei sa-i cerceteze jurnalul personal. Foarte nesigura pe ea, are mereu nevoie sa-i fie reconfirmata iubirea sau valoarea. Chiar daca tocmai a castigat titlul de Miss Univers, si o gramada de barbati aspira la favorurile sale, ea nazuieste numai la atentia si aprecierea iubitului sau tovarasului ei de viata.

Potentialul partener al femeii Rac trebuie sa se invete cu starile ei emotive schimbatoare, un lucru nu foarte dificil tinand cont de faptul ca ale ei calitati compenseaza din plin acest deziderat. Este extrem de fidela, apta de a-si ferici iubitul sau sotul cu imbratisarile ei fierbinti si umorul sau debordant. Odata ce s-a dedicat unui barbat, ea ramane loiala pe veci acestuia. Nu-i sta deloc in fire sa se implice in jocurile duble ale amorului si inselaciunii. Partenerul unei fete Rac i se impune sa fie foarte atent cu cuvintele sale. Ea este extrem de sentimentala si foarte usor de vatamat emotional. Daca este ranita de niste vorbe ori gesturi rautacioase, poate plange la fel de sfasietor ca si un copil de doi ani, tovarasul ei de viata fiind dator sa o aline si sa ii stearga lacrimile.

Femeia Rac poate fi o excelenta bucatareasa, fiind in stare sa gateasca mult mai bine decat un chef de la un restaurant de cinci stele. De asemeni, este nemaipomenit de grijulie cu banii. Nu cade pe panta meschinariei, dar nici pe cea a extravagantelor. Are obiceiul de a aduna tot ce ii poate fi de folos, de la bani pana la vechi nasturi si borcane goale. Totodata, pune deoparte obiecte avand valoare sentimentala, precum pulovarul impletit de bunica ei, primit in dar la aniversarea a cinci anisori de viata. Femeia Rac isi apara cu salbaticie tot ce ii apartine, inclusiv barbatul sau sotul! Nu, nu este excesiv de posesiva ori geloasa, dar nu ii place deloc sa-si imparta cu altcineva persoana iubita.

Nu este una din acele surate ale Evei ce se impaca cu gandul ca viata ii este sortita unui nesfarsit sir de ghinioane. Poate ajunge in pragul depresiei insa, dupa ce isi elibereaza prin plans preaplinul amaralui, isi recapata rabdarea si asteapta, cu realism, ca destinul sa se intoarca din nou in favoarea ei. Aproape toti nativii din Rac sunt strabatuti de dorinta secreta de a fi rasfatati asemeni unor copii, cu precadere atunci cand dau de necaz. Din aceasta pricina, prietenul, sotul sau iubitul unei femei din acest semn zodiacal nu trebuie sa uite sa ii acorde o sporita atentie atunci cand este invaluita de negura deprimarii. In caz contrar, ea se poate retrage adanc in carapacea sa, fiind foarte dificil apoi de a o aduce inapoi, la comportamentul ei firesc.

Femeia Rac nazuieste sa i se spuna frecvent ca este dorita si iubita. In pofida acestui lucru, nu este in nici un caz slaba de inger ori incapabila sa aiba grija de ea insasi. De fapt, adeseori, este gata sa se sacrifice total pentru persoana iubita. Atata doar ca, uneori, are mare nevoie sa i se aduca aminte cat de pretuita este. Desi pare a fi la fel de fragila ca un pahar de cristal atunci cand sunt puse in joc sentimentele sale, in cazul in care cei dragi trebuiesc a fi sprijiniti, poate fi la fel de puternica precum stanca Gibraltarului. De asemeni, este peste poate de protectoare fata de copiii ei, avand darul de a-i face sa se simta intr-o deplina siguranta emotionala si materiala.

Copiii sunt in centrul universului ei, fiind intotdeuna dornica sa ii inconjoare cu o aura de iubire, afectiune si grija. In acelasi timp, odraslele sale au inclinatia sa fie foarte apropiati de ea, intorcandu-se mereu la mama lor, indiferent cat de departe ar fi de dansa.

In concluzie, femeia Rac are intodeuna nevoie de barbatul iubit, fara a se lasa cuprinsa de agresivitate in impartasirea dragostei sale. Ea stie ca el poate pleca o vreme , pentru a-si urma visele, dar, in final, persoana iubita revine, fara indoiala, in bratele sale iubitoare. Intr-o astfel de ocazie, ea va fi la fel de fermecatoare ca si mai inainte, asteptandu-si sotul sau iubitul cu o proaspata paine coapta in casa si o aromitoare ciorba fierbinte. Ea il va hrani cu grija, ii va asculta temerile si il va face sa surada din nou. Ce barbat are nevoie de mai mult?
Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama


Trebuie subliniat, din capul locului, ca femeia Fecioara este inzestrata, in strafundurile fiintei sale, cu o imensa forta, comparabila cu cea a unei bombe atomice. Asta nu inseamna ca este nu este la fel de sfioasa ori rezervata asa cum pare la prima vedere, ci ca este in stare sa faca orice pentru oamenii pe care ii iubeste. In sufletul ei nu poate exista o altfel de dragoste decat cea veritabila 100%. Orice nativa din zodia Fecioarei este o femeie completa, totala! Ea poseda peste masura farmecul si trucurile specific feminine, insa nu este in nici un caz slaba (la figurat). De fapt, e strabatuta de o hotarare si o perseverenta capabile a narui muntii atunci cand isi pune in cap sa isi implineasca un ideal.



Fata Fecioara este intru totul devotata si fidela intr-o relatie de dragoste. Pe de alta parte, daca ceva din mecanismul iubirii da chix ori se uzeaza prea repede, poate darama, fara nici o ezitare, puntile ce o leaga de un partener de cuplu, devenind apoi la fel de rece ca si gheturile Antarcticii. Trasaturile personalitatii acestei femei reprezinta un straniu cocteil de emotivitate si spirit practic, viziune romantica si crud realism. Atunci cand se indragosteste, da dovada de o inalta pasiune si profunzime afectiva, ce arareori se pot intalni la alte femei. In acelasi timp, iubita din Fecioara pretinde barbatului ei o nestirbita perfectiune.

Nu este rau sa te adaptezi cat mai repede spiritului critic ce o stapaneste, de obicei, pe femeia Fecioara. Ea se crede extrem de eficienta si organizata si, cea ce poate fi enervant uneori, chiar are dreptate sa gandeasca astfel despre ea. Nu sta cu ochii pe ceas, dar cronometrul ei interior ticaie in continuu, asa ca nu i se recomanda nici unui barbat sa intarzie la o intalnire cu ea. Nu se deda unor gesturi teatrale, nu arunca farfuriile pe podea atunci cand se infurie, dar poate fi foarte pretentioasa si exigenta. Daca se intampla ca partenerul cuplu sa greseasca, el ar face foarte bine sa isi recunoasca degraba vinovatia, oferindu-i, totodata, iubitei lui din Fecioara, un impresionant buchet de flori.

Adeseori foarte temperamentala, este indicat, ca in cazul in care se manie peste poate, sa o lasi o vreme singura, astfel incat sa se poata calma si insenina. In acelasi timp, femeii din Fecioara ii vine foarte greu sa admita ca a gresit. De fapt, de cele mai multe ori, nici nu face asa ceva. Un barbat care o curteaza sau deja s-a casatorit cu ea trebuie sa isi supravegheze cu grija bunele maniere. Ea nu poate tolera limbajul vulgar, intarzierile la sosirea casa, hainele purtate neglijent, sau plescaitul din timpul cinei. Daca partenerul ei nu isi slefuieste cat de cat vocabularul, o astfel de femeie nu se va atasa de el ca marca pe scrisoare, dar nici nu se va indeparta complet de dansul.

Foarte priceputa pe plan plan financiar, nu este caracterizata de mari extravagante. Nu ii place sa isi expuna in public afectiunea, asa ca iubitul trebuie sa fie cat se poate de subtil in aceasta privinta. Fecioara are bun gust si un intelect bine dezvoltat. Daca un baiat are intentii serioase, isi poate face drum catre inima ei invitand-o la teatru, opera, sau o galerie de arta. Femeia tipica din aceasta zodie este predispusa sa isi faca griji prea multe fata de lucruri mai putin importante. Pe de alta parte, poate fi mereu dispusa sa dea o mana de ajutor in cariera partenerului sau. Foarte atrasa de aspectul pamantean al lumii, prefera sa examineze cat mai obiectiv realitatea.

Daca un barbat isi lasa iubita Fecioara sa se poarte asa cum ii dicteaza personalitatea, el poate fi coplesit de farmecele ei feminine. Extrem de sensibila si usor de ranit senitimental, este nemaipomenit de viguroasa atunci cand iubitul sau sotul ei are nevoie de sprijinul sau. Este foarte atenta fata de copii ei, de la felul cum ii educa pana la modul cum ii imbraca. Iubitoare, dar ferma, insista asupra disciplinei odraslelor sale.

Chiar daca o femeie Fecioara este foarte critica, nu accepta cu una cu doua sa fie si ea criticata. Acest lucru este determinat de faptul ca este enorm de constienta de imperfectiunile sau erorile ei. Asadar, ea nu are nevoie sa i se reaminteasca greselile in orice imprejurare. Cu toate acestea, este o nevasta aproape perfecta, mai cu seama daca este vorba despre ordinea si curatenia din casa. Alaturi de ea, mancarea nu va fi niciodata arsa, iar cafea va avea o aroma divina. Simtul umorului nu o o ocoleste deloc, iar atunci cand rade, glasul ei aduce nemaipomenit de bine cu sunetul gratios al unor clopotei de Craciun.
Zodia Fecioarei - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase



Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama


Femeia Scorpion este inzestrata cu o mirifica frumusete interioara, iesita din comun si plina de magnetism, fiind constienta sau chiar mandra de aceste atuuri ale sale. Cel putin in faza de debut a unei relatii de cuplu, are capacitatea de a-si infrana tendinta de a domina, lasandu-si partenerul sa preia initiativa. Adeseori, stie cum sa "hipnotizeze" un barbat si sa construiasca o autentica impartasire amoroasa. Nu este genul de femeie ce se arunca in bratele iubitului in prezenta a mii de oameni si isi marturiseste in gura mare sentimentele. Mai curand, vine cat mai aproape de alesul ei, il atinteste cu o privire senzuala si ii sopteste, cu o voce seducatoare, cele mai romantice cuvinte din lume.





Sinceritatea in dragoste reprezinta o conditie de baza a inchegarii unei legaturi cu o fata nascuta in zodia Scorpionului. Ea poate decifra, fara probleme, ce este in mintea si sufletul unui barbat, sagetandu-l cu ochii sai frumosi si patrunzatori. Are talentul de a ghici realele intentii ale unui curtezan, respingand fara drept de apel flirturile usuratice. Nu suporta sa fie dusa cu presul, consideand asa ceva o insulta, iar a a jigni un astfel de exemplar feminin nu este deloc un lucru bun pentru orgoliul sau sanatatea unui barbat! Chiar daca, la prima vedere, pare senina si impaciuitoare, poate pune la punct, in taina, nemaipomenit de ingenioase planuri de a se razbuna. Atunci cand o femeie Scorpion este ranita, mania ei nu mai cunoaste margini! In aceasta conjunctura, poate deveni cea mai nemiloasa si sarcastica fiinta de pe pamant! Asa cum iubeste cu o patimasa devotiune, la fel uraste cu o devastatoare malitiozitate.
Daca un urmas al lui Adam ravneste cu adevarat la inima sa, este necesar sa stie cat mai multe despre ea. Poseda o privire profunda, atotstapanitoare, iar in momentul cand un barbat ii intalneste ochii se poate pravali intr-o clipa in haurile intensei sale senzualitati. Probabil ca nimic din lume nu poate maguli mai mult vanitatea masculina decat atentia acordata de o fata din Scorpion. O astfel de femeie are nevoie de un barbat mai puternic decat ea, unul slab neavand cum a-i castiga simpatia.


Adeseori, ea aspira sa intalneasca un partener care sa se poarte ca un barbat adevarat, avand putinta de a o domina si a o face sa se simta mandra de el. Totodata, alesul ei este musai sa fie inteligent, spiritual si intru totul masculin. De asemeni, n-ar fi deloc rau sa fie ambitios si gata mereu de a depasi cu aplomb orice situatie dificila. Dupa ce se angajeaza intr-o relatie, femeia Scorpion revarsa asupra iubitului sau o inepuizabila dragoste si tandrete. Intreaga sa afectiune ii apartine lui si numai lui, ea dovedindu-se extrem de pasionala si credincioasa.

Orice aspect al fiintei interioare al unei femei din acest semn zodiacal sta sub semnul pasiunii. Ii este aproape imposibil sa se agate de o stare de spirit neutra. Nu poate decat sa iubeasca sau sa urasca din toata inima. Pe de alta parte, nu isi arata pe fata simtamintele. Frecvent, expresia fetei sale este imperturbabila, nelasand sa se intrevada nimic din erfevescenta-i traire sufleteasca. Furia ei este amarnica si nu este deloc indicat sa stai in calea sa intr-un astfel de moment. Profilul ei psihologic indeamna oamenii sa-i impartaseasca secretele lor, dar nimeni nu are cum auzi, vreodata, vreun secret de-al ei.


O iubita Scorpion isi pastreaza intodeuna, cu grija, o latura tainica, si nu este recomandabil ca cineva sa incerce a o investiga si a o scoate la iveala. Asta nu inseamna ca este lipsita de onestitate. De fapt, in cea mai mare parte a timpului, este chiar brutal de sincera, putand in acest fel sa raneasca sentimentele unor persoane din preajma sa. La fel ca orice Scorpion, isi alege cu mare precautie prietenii, si numai cei care se vadesc a fi cei mai credibili raman alaturi de ea pe parcursul intregii sale vieti. Oamenii nedemni de increderea sa nu au ce cauta pe langa ea!
Hotararea si marea putere a vointei sunt trasaturile sale fundamentale, apeland la aceste arme eficiente ori de cate ori se confrunta cu un eveniment negativ. Un barbat ce a reusit sa cucereasca inima unei femei de acest tip poate fi sigur ca nu se va simti niciodata singur. Ea ii va fi intru totul devotata, iubirea sa mentinandu-se in pururi neschimbata. O astfel de femeie face parte din oamenii care cred cu adevarat in cuvintele "Pana cand moartea ne va desparti!" Mai curand decat a-si pune in umbra sotul, pare a prefera sa il aseze pe un piedestal.


Iubita din Scorpion nu are cum a-si dezminti numele semnului zodiacal. Este extrem de geloasa si agresiv de posesiva fata de cel pe care il iubeste. Inclinata spre suspiciuni, banuieli, nu e bine sa i se dea motive de a se indoi de partenerul sau. Pe de alta parte, este necesar sa-si controleze si el simtamintele de gelozie, intrucat o astfel de fata pare a fi atrasa de o multime de reprezentati ai sexului tare. De asemeni, nu suporta a fi considerata posesiunea cuiva, nici macar a sufletului sau pereche. Dincolo de aceste zone sensibile ale personalitatii ei, trebuie subliniat din nou ca o femeie Scorpion este total devotata si credincioasa barbatului ei, chiar si in ele mai rele circumstante.
O nativa din aceasta zodie cunoaste cat se poate de bine valoarea banilor, indiferent daca ii economiseste intr-o pusculita sau ii risipeste pe lucruri de lux. Foarte constienta de standardele sociale, este mereu grijulie sa nu isi pateze ori compromita statutul. Obsedata de putere, este gata sa sacrifice banii si orice altceva pentru a obtine ceea ce isi doreste. Desi pare a avea o impresionanta viziune practica, in sinea sa este extrem de emotiva. Aidoma tuturor Scorpionilor, nu poat accepta punctul de vedere al altcuiva daca sunt in joc sentimentele sale.


Femeia Scorpion are simtul dreptatii si al fairplay-ului. Daca barbatul ei nu ii spune "buna dimineata" dupa o cearta din seara anterioara, este in stare sa faca acelasi lucru cinci dimineti la rand.


Ca si mama, pare a fi foarte grijulie si posesiva cu copiii sai. Cu toate acestea, arareori are obiceiul de a-si exprima deschis dragostea fata de ei. In acest mod, se straduieste sa-i faca independenti, puternici si mandri de ei insisi, la fel cum este ea. Mama Scorpion vrea sa-si incurajeze odraslele sa isi dezvolte talentele innascute si sa nu ramana in conul de umbra al anonimatului.
O femeie Scorpion poate descumpani un barbat prin clocotitoarea sa pasiune, dar il poate aduce si pe terenul sigur al certitudinii afectiunii sale. Odata ce i-a fost castigata dragostea, tovarasul sau de viata va fi viguros sprijinit chiar si in cele mai dramatice si mai vitrege clipe ale destinului. O gospodina si o bucatareasa desavarsita, ea adauga caminului o aura magica a personalitatii sale magnetice, radiante, farmecul frumusetii sale profunde si caldura unei iubiri nemuritoare!


Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama


Este foarte dificil sa definesti cu precizie profilul personalitatii unei femei Capricorn. Ea poate fi fata extrem de atractiva care atrage toate privirile de pe o plaja insorita a marii, dar si o cercetatoare cufundata intr-o munca de laborator, intr-un experiment avand darul de a salva omenirea. Indiferent cum arata pe dinafara, in strafundurile sufletului sau este o femeie interesata de siguranta, autoritate, respect si pozitie sociala. Pentru a-si implini aceste obiective poate urma cai cat se poate de diferite ale destinului. Poate ajunge la presidentia unei tari sau deveni sotia unui ambitios om de afaceri. Intr-un fel sau altul, nazuieste sa-i fie recunoscute cu prisosinta meritele sau prerogativele statutului sau.





Femeia Capricorn aduce cumva cu o capra de munte, obisnuita a trai pe inalte si semete culmi. Indiferent de unde a plecat sau cat de lent pare ca isi croieste drum prin existenta, ajunge in varfuri cu mult inaintea altora, care au luat startul inaintea sa. Ea realizeaza acest lucru intr-un mod atat de subtil incat nu poti nici macar concepe cum de a reusit atat de repede sa strabata un lung si anevoios drum. Fata nascuta in Capricorn are propriile teluri si ambitii, dar acestea nu sunt prioritare familiei sale. Rolul de sotie ori mama o satisface la fel de mult ca si cel de director al unei companii multinationale. Oricum, tovarasul ei de viata trebuie sa ii acorde stima si protectia care simte ca i se cuvin.

Aproape toate femeile Capricorn se conformeaza unui strict cod al bunelor maniere. Sunt inzestrate cu un fin simt al elegantei si etichetei sociale. Desi, la suprafata par a fi intotdeuna senine si echilibrate, asta nu inseamna ca nu sunt traversate de dramatice fluctuatii ale starii de spirit. Ele pot cade prada unei amare depresii daca gandesc ca cineva le-a judecat gresit sau le-a injosit. Intr-o astfel de situatie, par a avea nevoie chiar si de cateva luni pentru a-si reveni. Acest lucru se petrece din cauza faptului ca nu se simt la fel de increzatoare in ele insele asa cum incearca sa arate, temandu-se mereu sa nu fie ridiculizate ori ironizate. Nu este deloc recomandabil sa tachinezi o fata Capricorn intrucat ea se pare sa ia totul in serios. Desi poate sa pretinda contrariul, este la fel de dornica de a se rasfata in complimente ca si oricare alta fata, daca nu si mai mult. Alesul sau trebuie sa ii arate ca o apreciaza si sa o faca sa se simta in siguranta, ajutand-o sa se deschida precum o floare si sa slabeasca fraiele prin care isi controleaza latura sa pasionala.

Iubita din acest semn zodiacal nu se agata de vise marete si imposibile, ci se lasa calauzita numai de obiective ce pot fi transformate in realitate. Ea paseste pe bordul unui vas numai atunci cand stie 100% ca apele pe care urmeaza a naviga sunt sigure.

Are inspiratia de a adauga intotdeuna ceva proaspat frumusetii sale, nefiind nicicand neatractiva, chiar daca ajunge sa fie surprinsa purtand bigudiuri sau o verzuie masca de ingrijire a tenului. Desi lasa sa se inteleaga ca este extrem de sigura pe ea, in sufletul sau nu este in nici un caz atat de nesovaielnica. Este necesar ca partenerul sau sa ii daruiasca in continuu certitudinea ca este frumoasa si bine pusa la punct. Onestitatea reprezinta o trasatura specifica a personalitatii sale, ea asteptand acelasi lucru si de la tovarasul sau de viata.

Este musai ca sotul ori curtezanul unei fete Capricorn sa ii respecte familia. Cine se cununa cu o astfel de femeie, se casatoreste de fapt si cu familia si rudele sale. Daca un barbat ce a facut acest important pas ii critica vreunul din membrii familiei, ar fi bine ca vorbele lui sa fie constructive, in caz contrar fiindu-i apoi nemaipomenit de greu sa o impace. Dragostea ei pentru partenerul de cuplu nu o impiedica sa aiba grija in continuare de oamenii care i-au dat nastere si alaturi de care a crescut. Avantajul acestei atitudini este ca ea este la fel de atenta cu familia partenerului, daruindu-i acesteia acelasi respect ca si neamurilor sale. Nu se supara nicicand daca, de exemplu, iubitul contramandeaza o excursie indelung planuita pentru a plati o indispensabila operatie pentru tatal lui.

Casa unei native din aceasta zodie pare a fi curata si bine oranduita de la sine, printr-un soi de magie nicidecum inteleasa vreodata de apropiatii sai. Ea este cat se poate de realista, iar visarea cu ochii deschisi nu constitue nicicum o preocupare preferata a sa. Insufletita de pamantene pasiuni, are abilitatea de a face ca pana si cel mai sordid loc din casa sa arate atractiv si incarcat de caldura afectiva a caminului. In ciuda firii sale, nu isi va opri niciodata barbatul sa viseze, atata timp cat nu are a se plange de situatia materiala a familiei.

Ca si mama, femeia Capricorn tinde a-si indruma copiii catre disciplina, economie, simt practic, eticheta sociala si respect fata de cei in varsta. Daca tovarasul sau de viata o face sa se simta iubita, protejata, dorita si apreciata, ea il sprijina in schimb in materializarea ambitioaselor lui teluri, oferindu-i, totodata, o profunda si nepieritoare dragoste.


























































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu