sâmbătă, 4 iulie 2015

Apocalipsa dupa 2012 !

Zilele saptamanii si corespondentele planetare:

Luni - Luna; Marti- Marte; Miercuri - Mercur; Joi- Jupiter; Vineri -Venus; Sambata - SATURN, Duminica - Soare

Tatal este reprezentat simbolic de Saturn, iar Fiul de Soare.

Piramida este situata la 19,47122064 grd latitudine.



Noua delimitare a zodiilor se pare ca este:
- Pesti 12.03-18.04 - Berbec 19.04-13.05 - Taur 14.05-21.06 - Gemeni 22.06-20.07 - Rac 21.07-10.08 - Leu 11.08-16.09 - Fecioara 17.09-30.10 - Balanta 31.10-23.11 - Scorpion 24.11-29.11 - Ophiucus 30.11-17.12 - Sagetator 18.12-20.01 - Capricorn 21.01-16.02 - Varsator 17.02-11.03





CERNOBALUL si Fukushima, cea de-a treia trambita   ! 


04.07.2015- Sabia este scoasa din teaca, lustruita, pregatita pentru lupta, spre a taia multe capete spune Dumnezeu .

Accidentul nuclear de la Fukushima

Toti care au trait perioada Cernobal si Fukushima vor muri de cancer, mai ales peste 7-20 de ani vom vedea aceste efecte.Poate ca tocmai aceste accidente nucleare provoaca in ADN -ul nostru mutatiile  necesare evolutiei.


144 este frecventa a ceea ce voi numiti taramul Angelic. Machu Picchiu este o astfel de frecventa. Adica, asa cum era in antichitate.
Culorile verde si violet sunt predominant reflectate in si in jurul Machu Picchiu, desi toate sunt prezente. Energia acestui tipar al portalului este foarte rara. Si, desi este potential benefic si joaca un rol important planetar, nu este, in realitate, ceea ce noi am numi una dintre chakrele centrale ale Pamantului.



Chakra Titicaca nu ar fi completa fara el. Totusi, Machu Picchiu are si alte functii : este o mult-dimensionala poarta stelara cu multe aliniamente Cosmice. Este aliniata in special cu planeta Saturn.

Planeta Saturn are combinate frecventele dimensionale ale lui 144, patratul frecventelor Dimensionale ale Pamantului lui 12, armonica Retelei voastre Cristaline.

Saturn are un aliniament special in sistemul vostru solar si joaca un rol important in refacerea si inaltarea Pamantului.


Frecventele dimensionale 144 ale lui Saturn sunt purtate si pulsate prin grupurile care suna si care le incercuiesc.


Astronomii vostri descriu cateva cercuri din jurul planetei Saturn. In adevar sunt sute de cercuri stelare speciale si fiecare se roteste la o viteza diferita si isi radiaza propria frecventa. Acestea se compun in 12 grupuri majore. Saturn este compus din matricea originala a creatiei Nebula Solara si este cea mai luminata dintre toate planetele.

O mare componenta a valurilor energetice este primita in portaluri diferite si poli magnetici, care sunt desigur portaluri masive, sunt pulsate din cercurile radiante si armonice ale lui Saturn. Cercurile lui Saturn contin materie monoatomica ; atomii sunt lipsisti de incarcarea electromagnetica si sunt intr-o armonica inalt vibrationala si in stare de superconductivitate. Portalul Machu Picchiu este unul complex conceput in mod unic pentru a facilita receptarea acestora.


Sistemul vostru solar se muta intr-un vid electromagnetic cuantic, un camp lipsit de electromagnetism asa cum isi completeaza actualul ciclului stelar.Acesta este numit Campul Punct Zero.


Saturn are energia predominanta la punctul zero si radiaza acest camp in sistemul vostru solar.


Acesta este primit de catre Pamant, cel mai puternic in regiunile polare dar, deasemenea, are loc intr-o proportie destul de importanta si in Machu Picchiu, Muntii Urali din Rusia si in Noua Zeelanda.


Cel mai accesibil loc pana acum este Machu Picchiu. Sinergia acestei frecvente monoatomice cu lumina condensata a energiei creatiei spiralate a lui Machu Picchiu este in mod special benefica pentru planeta si pentru omenire.


Miscarea luminii portalului Machu Picchiu este spirala creatiei sau phi-ul de aur, intr-un con masiv. Este absorbit prin tot miezul Pamantului si raspandit in sus in pulsatii energetice perpendiculare.

De cateva ori pe an, in special la echinox-uri, pulsul are o intensitate stralucitoare si afecteaza continuitatea spatiului timp in portal si in jurul vortexului dublu. Atunci au loc schimbarile geo-magnetice. Mici sfere energetice de lumina sunt emise in anumite ocazii din sol si din pietre, cand aceste pulsatii geo magnetice se inalta.


Deoarece Pamantul vostru se pregateste pentru Ascensiune, schimbarile geo-magnetice au loc la ambii poli magnetici. Ritmul rotirii in jurul axei se va incetini intr-un fel si asta va afecta ratia ciclica a miezului interior cristalin al Pamantului pana la manta.


Miezul interior insa incepe sa se roteasca la mai repede.


Aceasta este cauza principala a "incalzirii globale si a ceea ce multi dintre voi experimenteaza ca fiind "accelerarea" timpului. Voi vedeti ritmul Pamantului la rotatia miezului interior care determina pulsul continuitatii timpului-spatiu.


Ramane de vazut in ce masura se va schimba Pamantul dupa pierderea cuplului de torsiune axial al planetelor si incalzirea globala. Dar, noi spunem ca nu va avea loc acel cataclism global prezis de catre profetii vostri si clarvazatori de milenii.


Aceasta deoarece VOI ATI MODIFICAT DESTINUL SUMBRU AL PAMANTULUI. Va exista, desigur, un proces corespunzator de purificare, dar nu la proportiile unui dezastru global. Pamantul aduce frecventele cristaline. Noi va spunem ca la masuratoarea armonica a planetelor s-a constatat ca "frecventele retelelor umane" au ajutat la cresterea frecventei planetei si au creat potentialitatea unui VIITOR luminos, pe masura ce intrati in ciclul al 20-lea.

A EXPERIMENTA INFINITUL.



Verificarea felului in care un individ percepe un punct infinit cum ar fi Machu Picchiu va creste. Un uman al dimensiunii a treia va percepe si va interpreta diferit, pe baza coeficientului sau de lumina, a constientizarii sale si integritatii. Unii ar putea vedea portalul aici sau transferarea energiei acolo, si le vor interpreta individual. Pentru cei care vor putea percepe astfel de portaluri de le nivelul frecventei cristaline perceptiile vor fi diferite fata de ceea ce va vedea un observator din 3D.


Deasemenea, variaza cu un anumit vector al continuumului spatiului-timp felul in care acestea se vor defini pe ele insele. Multi vorbesc despre vizitarea "punctelor puternice" cu scopul de a le activa, de a le alinia si a le ancora. In adevar punctele puterii sunt cele care activeaza, aliniaza si ii ancoreaza pe umani. Si fiecare uman va primi asta intr-un fel definit de nivelul sau spiritual si de sistemul lui de credinta.


Punctele infinitatii, locurile sacre, daca vreti, includ tot ceea ce voi ati numi platourile solide cu atat mai mult cu cat nu sunt revelate, inca. Cand un eveniment nemai vazut se produce, mintea apeleza la ceea ce cunoaste.


Si, desigur, daca fenomenul nu se va incadra in ceea ce se cunoaste (interpretat in 3D) el va fi respins ca ireal, imposibil sau se vor gasi explicatii neaparat materialiste, chiar daca acestea nu au nimic cu realitatea. Deci, o intelegere mai buna a matricei cosmice si a jocului sau interior in si cu punctele infinite pe Pamantul vostru va aparea cand vor aparea minti umane care sa le accepte si sa le intelega.


Noi va garantam ca exista o viata ampla care circula in jurul planetei voastre acum si care doreste sa intre in contact cu voi pentru a va servi.

Este o lumina de o natura sublima. Nu contine logica, nu mentine viziuni, nu este lumina promisa dar este lumina starii de bine si noi va vom spune ca daca veti permite acestei lumini sa intre in sfera voastra de influenta, in campul vostru de constientizare, veti deveni mult mai luminati in spirit aproape instantaneu si aceasta va fi obtinuta doar prin intentie.


Stralucirea subtila este disponibila omenirii, individului prin protectie de sine. O puteti aplica si o puteti folosi in avantajul vostru doar daca veti sti cum sa o chemati, VOI trebuie sa deveniti acea lumina. Cautati si veti gasi ! Pentru aceasta, acceptati si instalati in voi starea de iubire, de pace si de bucurie, pentru voi si pentru toata omenirea.



Pentru ca, in cautarea marii cunoasteri, oamenii nu aleg starea de bine si iubiri de sine (caci ele sunt legate sinergic) nu au putut atinge vibratia cristalina. Aceste stari sunt complementare si fiecare poate beneficia de ele.


Lumina divina dimensionala pentru fiecare uman este transmutata din interiorul fiintei proprii, nu din exterior.


Dar este important sa stiti ca ceea ce trimiteti voi este energie, si ceea ce primiti tot energie este, si vorba si gandul, si intentia tot energie se cheama. Punctele de lumina si de concentrare a puterii de pe planeta voastra va ofera o mare accelerare, dar cel mai important loc sacru, este in inima voastra si voi il purtati peste tot cu voi.





Dr. Hawkins foloseste o scala a vibratiilor care este aproximativ echivalenta cu starea vibratiei compozite a sufletului multiplicata cu 100. Definim starea vibratorie compozita a unui suflet ca media nivelului de constiinta a sufletului pe o perioada determinata de timp.
De exemplu, daca vibratia compozita a unui suflet este undeva la mijloc intre 3D si 4D, pe scala Hawkins, acel suflet va avea o vibratie compozita de 350. Trebuie spus ca exista o conexiune intre nivelul de constiinta al sufletului si nivelul vibratoriu al corpului fizic. Astfel, in general, nivelul vibratoriu al corpului va fi cu un nivel de densitate in urma nivelului vibratiei constiintei. Un suflet cu nivelul constiintei de 350 va avea cu aproximatie un nivel de vibratie al corpului fizic de 250 (pe scala Hawkins).
Acele suflete care au un nivel vibratoriu compozit peste un anumit prag, intra automat sub influenta unui camp energetic protector generat de Prezenta Divina si grupurile celeste ce se ocupa cu implementarea Dispenselor Divine

In acest moment (2006) , conform Sferelor de Lumina, exista aproximativ 16 milioane de suflete pe Pamant care vibreaza la un nivel egal sau mai mare decat nivelul minim necesar pentru ascensiune, care este 450 pentru constiinta si 350 pentru corpul fizic.
(Nota baronm: conform estimarilor Sferelor de Lumina, un numar de 16 pana la 30 milioane de suflete vor trece prin procesul de Ascensiune in Corp de Lumina Nemuritor in timpul Alinierii Precesionale si Saltului Galactic (2012 - 2035 - 2100). Asadar, exista inca aproximativ 15 milioane de suflete in afara de cele 16 milioane mentionate pentru anul 2006, care, daca isi vor urma calea cea mai inalta, vor avea vibratia minima necesara Ascensiunii in timpul Saltului Galactic. Trebuie mentionat ca putine suflete vor trece instantaneu in Corp de Lumina (cu ocazia evenimentelor din 2012, 2017 si 2030 descrise in mesaje anterioare), majoritatea trecand printr-un proces treptat (dar rapid) de la cativa ani pana la cateva decenii, in aceasta viata. Cu alte cuvinte, aceste suflete nu vor mai trece in aceasta viata prin procesul mortii corpului fizic.)
Sferele de Lumina tin sa atraga din nou atentia ca procesul Ascensiunii nu trebuie privit ca o selectie Divina bazata pe judecata. Toate sufletele sunt iubite de Dumnezeu, si, daca asculta indrumarea Divina, vor trece (fiecare in ritmul sau) prin procesul Ascensiunii, fie la acest sfarsit de ciclu cosmic, fie in alta viata, aici sau pe alte planete. Depinde de Liberul Arbitru al fiecaruia...

Acele suflete pure in Inima si Minte, care au lasat deoparte judecata si comparatia (vorbim de comparatie de valoare a unui suflet vis a vis de altul si nu de comparatia de efecte ale unor situatii/comportamente, care are un rol instructiv in evolutie) vor primi acces la codurile si cheile ADN sacre, intrand in Portile Stelare si Portalurile necesare eliberarii de barierele de frecvente ale iluziilor (despre care am mai vorbit si in alte postari) de pe aceasta planeta. Fiecare suflet ce doreste sincer sa fie eliberat (de iluzii), poate fi si va fi eliberat. Aceasta este o Lege Divina...
Cum se poate obtine aceasta stare de perfectiune ? Cere si ti se va da. Este la fel de adevarat acum precum era pe vremea lui Iisus... Orice dorim adanc si deplin in interiorul fiintei noastre se va manifesta (cu exceptia de mai jos).

Exista desigur nivele de protectie implementate in planurile eterice si astrale ale planetei, care au grija ca sa nu primim daca cerem ceva ce afecteaza liberul arbitru al altui suflet. Daca vom cere asa ceva, Prezenta noastra Divina si ghizii pe care ii avem vor avea grija (cu cea mai mare dragoste) sa nu primim. Asta atat pentru protectia noastra cat si pentru protectia sufletelor cu care interactionam.



Prezentul ne cheamă!
Jazz Rasool a prezentat la Conferinţa “Misterele” de la Marlborough evidenţa: în prezent asistăm la cel mai activ ciclu solar de când se cunoaşte, şi că acest ciclu se va încheia în 2012. El a amintit că această dată coincide cu “Sfârsitul Timpului” din celebrul calendar Maya şi cu Protocolul Kyoto (care este un tratat anti-poluare).
Pe de altă parte, frecvenţa de rezonanţă Schumann (proprie acestei planete) a crescut de la 7.83 Hz la 12 Hz (după cum afirmă unele surse), ceea ce l-a determinat pe Jazz să spună că aceşti factori vor “activa”, întocmai ca un comutator, o mare parte din acele gene pe care specialiştii în inginerie genetică le numesc “gene de balast” pentru că nu le cunosc funcţionalitatea. Jazz numeşte aceste gene “ADN-ul speciei” şi odată funcţionale, vor duce la fenomene de telepatie în masă şi telekinezie. Aceasta va fi naşterea unei noi specii umane: Homo Spiritus.
Un alt participant la această conferinţă, Paul V., a sugerat că complexul militar-industrial american încearcă să contracareze aceste efecte benefice folosind celebrul HAARP (localizat în Alaska).
Cu mulţi ani în urmă, Alice Bailey a prezis aproape acelaşi lucru, ea numindu-l Marele Plan. Pe scurt, este vorba despre dezvoltarea sintezei subiective la nivelul întregii umanităţi şi a modului de comunicare preponderent telepatic, ce vor avea ca urmare transcenderea timpului ca energie limitatoare. În acest fel, fiecare fiinţă va cunoaşte adevarata semnificaţie a minţii umane şi o va putea folosi într-un mod superior (cunoaştem că în prezent omul foloseşte numai 8-10 % din capacităţile creierului). Acest pas va determina înţelegerea planului divin pentru care fiecare dintre noi am ales să ne naştem acum şi aici.
Dannion Brinkley este un caz faimos pentru experienţele sale tip “dincolo de moarte”. El a avut o moarte de 28 minute, descrisă pe larg în cartea “Salvat de Lumină”. În 17 septembrie 1975, el vorbea la telefon în timpul unei furtuni. Un trăsnet a lovit linia telefonică, astfel că mii de volţi au ajuns în corpul lui. Inima s-a oprit şi a murit. El a înviat la morgă dupa 28 de minute, dar era îmbogăţit cu o experienţă incredibilă.
După ce a fost traversat de curentul electric, s-a trezit plutind deasupra corpului său, apoi a început să avanseze printr-un tunel în spirală către o lumină strălucitoare. Acolo a fost întâmpinat de o fiinţă luminoasă care radia iubire. Apoi şi-a re-trăit viaţa întocmai ca la cinematograf, s-a judecat singur pentru propriile greşeli, simţind toată durerea pe care el a provocat-o celorlalţi dar şi sentimentele pozitive pe care el le-a dăruit pe parcursul vieţii sale. El a fost dus apoi într-un oraş cristalin de lumină, în faţa a 13 fiinţe luminoase, câte una pentru fiecare zodie şi un conducător care prezida pe cei 12.
Fiecare dintre aceştia s-a apropiat de el cu câte un mic obiect, care semăna cu un televizor în miniatură. Au apărut scene din viitor, şi s-au mărit până când Dannion s-a regăsit în mijlocul lor. Au fost peste 300 de astfel de viziuni, iar 117 dintre ele se vor petrece până în 2012. Peste 100 dintre aceste evenimente deja s-au produs (accidentul de la Cernobâl, destrămarea URSS, războiul din Golf, etc). După ce a primit instrucţiuni pentru a construi centre speciale, Brinkley s-a întors în corpul fizic care între timp fusese dus la morgă. După dureri şi paralizie, el a descoperit că avea capacităţi telepatice şi de previziune.
În ceea ce priveşte anul 2012, Dannion a răspuns într-un interviu:
Întrebare: Cat de rău va fi, Dannion?
Răspuns: Sau cât de bine va fi! Cred că va fi foarte rău, geografic şi topografic, dar în sensul spiritual, conştiinţele oamenilor vor avea de câştigat enorm. Acest pământ se schimbă pentru că întregul univers se schimbă, mai ales între 2011 şi 2012, când vom fi martorii revenirii unui sistem de energii care au existat în trecut aici. Puteţi să-i spuneţi conştiinţă avansată spiritual, sau A Doua Venire, sau naşterea Erei Vărsătorului.

Jose Arguelles şi Drunvalo Melchisedek, doi faimoşi cercetători care au interpretat miturile şi descoperirile arheologice ale civilizaţiei Maya, sunt profund convinşi că anul 2012 este unul de referinţă. Atunci omenirea nu va mai avea nevoie de calendar, pentru că timpul, tehnologia şi sistemul monetar vor fi trancense graţie sincronizării galactice între planeta Pământ şi centrul galaxiei noastre.
Proiectul Montauk
Doi marinari americani au sărit de la bordul navei USS Eldridge în timpul Experimentului Philadelphia de pe 12 August 1943. Ei s-au trezit – nu în apele golfului – ci pe pământ, în Long Island, New York, pe 12 August 1983. Au călătorit astfel în timp până la momentul în care guvernul SUA făcea un experiment similar, numit Proiectul Montauk, datorită conexiunilor câmpurilor magnetice planetare care se repetă la fiecare 20 ani pe 12 August. Cercetătorii care au lucrat la acest proiect au reuşit să călătorească în timp printr-o buclă temporală existentă între datele celor două evenimente. Dar ei nu pot merge mai departe de 2012. Timpul se opreşte în 2012? Steven Gibbs spune că există o barieră dincolo de care călătorii în timp nu pot trece, însă au cercetat momentele premergătoare şi au descoperit că orice urmă de viaţă de pe această planetă dispăruse. Cu toate acestea, există şi alte opinii…
Bob Frisell spune în cartea sa că “nimic din această carte nu este adevărat, dar lucrurile sunt exact aşa (ca în carte)”; motivul pentru care ei nu au reuşit să treacă dincolo de 2012 este că ultimul experiment de călătorie în timp a fost făcut pe 2012 (sau va fi făcut) şi că toate experimentele sunt interconectate. Frisell spune că ei au putut să călătorească şi în trecut dar nu mai mult de 1 milion de ani, fiindcă aceasta este data primei călătorii temporale realizată de micii cenuşii (extratereştrii cu care guvernul SUA a făcut un pact ca urmare a evenimentului Roswell). Sursa lui Frisell este Drunvalo Melchizedek; totuşi, o persoană cu care el a stat de vorbă, ne oferă o versiune puţin diferită:
- Care este cea mai îndepărtată dată până la care a ajuns vreodată cineva care a călătorit în viitor?
Anul zece mii.
- Deci totul este pus la punct (stabilit clar) până în anul 10.000?
- Da, însă este o “realitate” ca un vis. Nimeni nu a reuşit să atinga o realitate “concreta” dincolo de anul 2012. Acolo este un zid dincolo de care nu se află nimic.
- Profeţiile ne anunţă că atunci Pământul se va schimba.
- Curios, nu-i aşa?
- Care este prognoza ta pentru viitorul speciei umane?
- Va supravieţui.
- De ce s-a menţionat odată că anul 2011 a fost ultimul an în care ei au putut să “atingă” ceva real?
- În calendarul Maya se menţionează că în anul 2012 există un fel de barieră. Cei care au puteri paranormale sunt cu toţii de acord că în jurul acelei date există o bariera dincolo de care ei nu pot să treacă.
- Asta nu înseamna însă că dincolo de “zid” nu există nimic…
- Nu. Este doar “ascuns” vederii. Chiar şi maşinile timpului nu pot trece dincolo. Există o mulţime de oameni care sunt nerăbdători să afle dacă vor fi în stare să păstreze controlul asupra umanităţii dincolo de anul 2013.
- Se pare că există o trezire a conştiinţei oamenilor chiar în aceste momente, când începem să intrăm în a patra dimensiune.
- Corect. Există multe “semne” în privinţa asta.
- Mulţi oameni vorbesc despre faptul că ne îndreptăm către a patra dimensiune. Ce înseamnă asta?
- Pe scurt, este o nouă stare de rezonanţă. De asemenea se va conştientiza faptul că omul nu este separat de Creator. Este deci vorba despre acel spectru de frecvenţe pe care Creştinii îl numesc “a doua venire”. Această “a doua venire” este de fapt o stare de a fi, nu o apariţie concretă în vederea stabilirii unei noi ordini de putere.
- Cand va fi aceasta realizată?
- Ei bine, entităţile de pe această planetă vor trebui să se orienteze decisiv cât mai repede în ceea ce priveşte răul sau binele, altfel le va fi foarte greu să se mai schimbe. Este vorba despre o decizie personală, între rău şi bine. În câteva cuvinte, a patra dimensiune este mult mai mult viaţă. Entităţile trebuie încă să aibă grijă de vehiculele lor fizice (corpul fizic). Este de asemenea o lume în care compasiunea, înţelegerea şi iubirea sunt predominante. Intrarea în aceasta a patra dimensiune se va realiza între 2003 şi 2013.
- Este interesant că toate acele calcule din I-Ching arată că, dincolo de 2012, totul va fi schimbat.
- Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pământ. Schimbările au început chiar din aceste momente. Ceea ce vedem este, de fapt, moartea modului de viaţă specific celei de-a treia dimensiuni.

Un alt dialog menit să aducă clarificările necesare:

Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://aim.coz.in/?a=68 şi este publicat la Active Information Media.
- Mulţi oameni cu puteri paranormale susţin că nu se poate vedea nimic dincolo de anul 2012. Este oare din cauză că noul timp este de o altă natură, de alt fel decât cel prezent?
- Aşa este. Şi asta datorită evenimentelor “fizice” (cosmice) din această perioadă.
- Deci, dacă cineva spune acum că nu poate vedea dincolo de 2012, asta se explică prin faptul că lumea de dincolo de 2012 nu a fost încă “concepută”, sau că noi o “construim” chiar în aceste momente. Aceasta este natura noului timp. Dar oare suntem pregătiţi?


Aceeaşi şamani i-au spus lui Villoldo că lumea va ajunge într-adevăr la un sfârşit… că planeta se va transforma în anii care urmează într-un mod care depăşeste capacitatea noastră de înţelegere actuală. Perioada anilor 2002 – 2012 ei o denumeau Pachacuti, însemnând timpul când totul se întoarce invers, când realitattea este restructurată.” Jay Weidner şi Vincent Bridges în cartea “Misterele marii cruci de la Hendaye”
S-au scris multe despre sfârşitul timpului şi 21 decembrie 2012, dată la care celebrul calendar Maya se încheie brusc.
Un lucru interesant este ca Mayaşii, care erau foarte avansaţi în astronomie, calculaseră date cosmice pâna la milioane de ani în trecut. De ce calendarul lor se încheie la solstiţiul de iarnă din anul 2012?
La fel de tulburator este faptul că în cu totul altă parte a lumii, tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) afirmă că după 960 de ani de la revelarea învaţăturii secrete în Tibet (care s-a făcut în anul 1027) va veni o perioadă de 25 de ani care va culmina cu Sfârşitul Timpului. O matematică simplă ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
Cu câţiva ani în urmă au început să apară comentarii şi teorii pe marginea celor două “curente” convergente: calendarul Maya şi tradiţia tibetană Kalachakra. Totuşi, nimeni nu putea răspunde la o întrebare simplă şi legitimă: Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012 şi intrăm în era Vărsătorului, transformarea conştiinţei colective a umanităţii se va face fără cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare şi “triere”, aşa cum tradiţia indienilor Hopi (şi multe altele) consemnează? Sau în ambele moduri?
Recent am citit o carte numită “Misterele marii cruci de la Hendaye” care răspunde acestei întrebări. Astăzi suntem la marginea Timpului, cu toate consecinţele de rigoare. Şi într-adevăr întreaga realitate se va întoarce “pe dos”. Acelaşi lucru s-a întâmplat în Atlantida cu mii de ani în urmă, când, ca şi acum, domneau lăcomia, materialismul, setea de putere şi tehnologia, în detrimentul spiritualităţii.
De cel puţin 30 de ani o multime de informaţii de natură metafizică şi spirituală au intrat în câmpul conştiinţei planetar, şi nu întâmplător. Aceasta a făcut ca mulţi oameni să se întoarca din nou sincer către spiritualitate, în toate formele ei. Dar nu suficient de mulţi. Este de ajuns să ne uităm la lumea noastră de azi şi vedem clar că marea majoritate a decis să ignore acest semnal. Personal cred că această polarizare de conştiinţe face parte din procesul de purificare al planetei.
Din mulţimea de învăţături profetice, o voi aminti pe cea creştină, fiind cea mai apropiată de nivelul actual de înţelegere al umanităţii, fiind deci cea mai potrivită. În Biblie se spune că graul va fi separat de neghină. Această “triere” deja se desfăşoară sub ochii noştri.
Este unanim recunoscut că, de-a lungul mileniilor, frumoasa nostră planetă a trecut prin diverse cataclisme. Fie că era vorba de inundaţii, ere glaciare, inversări de poli sau alte violenţe majore, multe dintre ele s-au petrecut foarte rapid. Căminul nostru nu este atât de stabil şi sigur pe cât am vrea noi să fie.
În credinţele străvechi găsim referire la fenomenul precesiei echinocţiilor, având o durată de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o poziţie centrală în tradiţiile egipteană, mayaşă, nord-americană… Era deci foarte important ca astronomii antici să cunoască exact locul lor în acest mare ciclu, pentru că existenţa lor depindea de aceasta.
FPRIVATE “TYPE=PICT;ALT=Misterele marii cruci de la Hendaye”

Dar mai important decât aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare: emisfera nordică a planetei va trece “prin foc” datorită unui eveniment ce apare în centrul galaxiei noastre. Autorii se bazează nu pe profeţie, ci pe cercetări ştiinţifice în legătură cu anumite alinieri planetare şi galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a început deja şi pentru noi.
Aceste conculzii prezentate în carte au o bază ştiinţifică solidă. Recente descoperiri astronomice vin în sprijinul afirmaţiei că multiple schimbări planetare au început deja şi acestea se vor intensifica pe măsura ce ne apropiem de anul 2012.
La începutul anului 2004, magazinul “Fortune” şi ziarul “The Guardian” au făcut public un raport al Pentagonului. Care afirmă că în următorii ani ne putem aştepta la: schimbări bruşte de climă care vor duce planeta la anarhie; după anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicală de climă se estimeaza milioane de victime omeneşti datorate războiului şi foametei; furtuni violente vor distruge bariera de coastă a Olandei determinând pierderea unor vaste teritorii; revolte şi conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud şi Indonezia; numeroase perioade de secetă vor afecta majoritatea “grânarelor” lumii; ameninţările nucleare se vor intensifica; Marea Britanie şi ţările vecine se vor îndrepta către un climat Siberian; conflictele şi neîncrederea vor pătrunde în toate aspectele vieţii; schimbarea climei va fi o ameninţare mai mare decât cea teroristă.
Dovezi ştiinţifice în sprijinul unei schimbări bruşte (de ordinul a câţiva ani) a climei există, pentru că asemenea schimbări au avut loc si în trecut. Două articole recente publicate în “Fortune” şi “Common Dreams” descriu cum aceste schimbări sunt asociate cu ultima eră glaciară, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. Şi se pare că se va petrece din nou.
Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este susţinuta şi de măsurătorile navei spatiale Ulysses (lansată de Agenţia Spaţială Europeană în 1993) care arată că sistemul solar primeşte din ce în ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scăderea “luminii” pe care o primim de la Soare.
De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord în ultimii 40 de ani. Nivelul salinităţii apei oceanice a scăzut pe măsură ce au început să se topească din ce în ce mai mulţi gheţari, ceea ce a dus la scăderea vitezei marilor curenţi de apă oceanici din această zonă (incluzând faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se aşteaptă astfel o răcire puternică a vremii în următorii ani, răcire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie şi ţările vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea să scadă cu 7 – 14 grade.
Raportul Pentagonului mai arată că, paradoxal, vara va fi din ce în ce mai caldă, ceea ce va duce la o şi mai rapidă topire a gheţarilor oceanici, cu consecinţe grave asupra curenţilor oceanici şi a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbări similare.
Jay Weidner afirmă că “iniţiaţii şcolilor străvechi priveau timpul şi experienţa umană într-o dimensiune bazată pe cicluri.” Străvechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani înaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost împărţit în 4 ere: “În acelaşi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate şi moarte, umanitatea, ca întreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) şi era de fier (Kali).”
Astăzi ne aflăm nu numai la sfârşitul erei de fier, dar şi la sfârşitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor străvechi, era de fier este perioada în care magia neagră devine religie iar oamenii găsesc plăcerea în a-şi controla şi domina semenii şi chiar planeta. Pământul, aerul şi apa sunt poluate. Războaie, foamete şi epidemii înconjoară rasa umană. Timpul însuşi se grăbeşte acum spre Sfârşitul care va permite unui nou ciclu să reînceapă.”
Este de ajuns să priveşti atent în jurul tău şi vei vedea că toate aceste simptome sunt prezente.
Alinieri cosmice
Pentru a înţelege cu adevărat mesajul crucii de la Hendaye este necesar să înţelegem fenomenul precesiei echinocţiilor.
Pe scurt, planeta Pămînt se învârte în jurul axei sale ca un titirez care se clatină. Ca rezultat, polul nord al planetei trasează în spaţiu un cerc imaginar larg, având o perioada de 25.920 de ani. Acest adevărat “An Cosmic” este unul dintre secretele bine păzite ale vechilor şcoli spirituale ale civilizaţiilor antice.
Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privită din profil, arată ca o pâine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit în 1917) se comportă ca o inimă ce pulseaza lent, trimiţând în spaţiu o energie misterioasă.
Autorii cărţii afirmă că mesajul crucii de la Hendaye confirmă recentele descoperiri ştiinţifice din astronomie care arată că centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsaţii energetice ce influenţează sistemul nostru solar. Secrete străvechi ne spun că centrul galactic este sursa Conştiinţei Creatoare care ghidează evoluţia umanităţii şi a întregii galaxii şi determină calitatea vieţii şi a conştiinţei de pe Pământ.


Deşi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc aşa. Autorii arată că descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esenţiale. El le-a publicat în cartea sa “Pământul incendiat” în care demonstrează că aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pământul primeşte un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima dată s-a întâmplat la sfarşitul erei glaciare.
Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheaţa Groenlandei şi a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste “ploi” galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectaţi vreo legatură cu precesia echinocţiilor?
O viziune unificatoare
Cei care sunt conştienţi de ceea se întâmplă azi în lume recunosc că se pregăteşte într-adevăr ceva. Tradiţiile străvechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetană şi multe altele, toate converg către aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupată de probleme planetare ca reducerea salinităţii ocenului Atlantic de nord, încălzirea globală, riscul unei noi ere glaciare?
De ce tocmai acum clima se schimbă drastic? În vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza căldurii excesive în numai 3 săptămâni. Gheaţa din Alaska se topeşte rapid iar stâlpii liniilor telefonice sunt în pericol de a cădea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au înregistrat cele mai fierbinţi veri din ultimii 500 de ani. În ultimele câteva zeci de ani unii gheţari din Elveţia s-au diminuat cu 50%, la fel ca şi gheţurile nord-polare din regiunea Alaska şi Canada. Sir D King, omul de ştiinţă cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent că “ne aflăm în faţa unui dezastru climatic” (iar ca urmare guvernul Britanic a încercat să-l reducă la tăcere).
Nu putem ignora toate aceste informaţii.
Atunci ce e de făcut? Să ne ridicăm mâinile la cer şi să renunţăm la orice speranţă? Absolut nu. Aceleaşi tradiţii străvechi ne spun că cei care sunt pregătiţi vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regăsindu-se în noul ciclu.
Către sfârşitul cărţii, autorii amintesc de discuţiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre şamanii din Peru. “El vorbeşte de o posibilă evoluţie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous”. În acestă direcţie sunt importante recentele cercetări despre genomul uman şi despre posibilele re-organizări ale genelor în forme noi care vor da naştere unor lanţuri de ADN cu mai multe spirale (în prezent sunt două). Să fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei?
Un lucru e sigur: aceşti şamani sunt convinşi că ceva cu adevărat profund este pe cale să se înfăptuiască şi că urmează un pas foarte important pentru umanitate.
Ca referinţă, merită citite “Amprentele zeilor” de Graham Hancock, “Profeţiile Maya” de Maurice Cotterell şi Adrian Gilbert şi “Dincolo de profeţii şi predicţii” de Moira Timms.

Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni.
Centura fotonică şi radiaţia aferentă au un impact mult mai mare decât ne-am putea imagina. Din punct de vedere ştiinţific, este vorba de mişcarea de rotaţie a sistemului nostru solar (împreună deci cu toate planetele sale) în jurul soarelui central al galaxiei, numit Alcyone (în constelaţia Pleiadelor). O rotaţie completă se realizează în 25.860 ani. Întregul nostru sistem solar, împreuna deci cu Pământul şi Luna, trebuie să treacă de două ori, în timpul unei rotaţii complete, prin această centură de fotoni. Distanţa de timp între cele două momente este de 10.500 ani, perioadă în care Întunericul este covârşitor.
După aceşti 10.500 ani urmează intrarea în centura fotonică ce dureaza 2.000 ani, si este o perioadă de creştere spirituală pentru întreg sistemul planetar.
Următoarea întrebare este: “Ce legătură există între centura fotonica şi spiritualitate?”. Atât radiaţia aferentă cât şi centura în sine sunt vehicule ale transformării şi transmutaţiei necesare unui ciclu evolutiv. Pe măsură ce înaintăm în centura fotonică, trebuie să ne punem în armonie cu vibraţiile ei, altfel riscăm să rămânem în a treia dimensiune. Este ca un test facut in piramida, trebuie sa iesi victorios din ea si nu strivit de energia, radiatiile ei, la fel cum ne+a aratat Iisus ca a iesit din piramida, cu puteri divine, de a invia morti, vindecatoare etc...  Dacă refuzăm să evoluăm, va trebui să nu ne plângem că rămânem aşa cum suntem. Bineînţeles că unii dintre noi învaţă mai greu decât alţii…
 
Efectele centurii fotonice

Pe măsură ce sistemul nostru solar va continua să avanseze tot mai mult în centura fotonică, vor apare tot mai clare următoarele efecte:

·         Centura fotonică şi radiaţia din centrul galaxiei noastre sunt adevarate vehicule de transformare. Aici este sursa radiantă a energiei Christice, o energie a compasiunii şi iubirii. Prin aceste vehicule spirituale, dacă le vom folosi, avem şansa să ne depăşim limitările la care am fost supuşi. Totuşi, alegerea ne aparţine în totalitate. Liberul arbitru va prevala.

·         Multiple evenimente astronomice (eclipse, tranzite, etc) vor determina o pregătire subtilă, nevăzuta dar eficientă a fiinţelor de pe acestă planetă. Astfel, probleme legate de egoism, relaţii interumane dar şi materialismul actual vor fi exacerbate. Vechile modele de egare a realităţii se vor dovedi ineficiente şi vor fi spulberate. 

 Prefăcătoria şi minciuna sunt pe moarte. ) azi 2015 vedem mai bine ca oricand prabusindu-se valori ale minciunii, ale jafului ...  

În locul lor, iubirea şi compasiunea vor umple întreaga planetă.

·         Mai multe evenimente majore vor avea loc la nivelul planetei, în ceea ce priveşte modul de gândire şi de acţiune, în general. Toate acestea sunt menite să distrugă vechile energii tri-dimensionale dizarmonioase, inclusiv pe cele din tine şi din mine. Depinde de fiecare dacă această purificare se va face brutal sau treptat. Dacă acceptăm sincer noile energii ale iubirii, sau, dimpotrivă, dacă ne încăpăţânăm în modul actual de viaţă.

·         Pentru a fi pregătiţi în legătură cu transformarea spaţio-temporală ce vine, corpurile noastre fizice trebuie să fie compatibile cu noua lume, astfel ca intrarea în conştiinţa Christică să fie uşoară. Se aşteapta ca lanţul ADN (care are acum doua componente) să ajunga la 12 componente prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent (numite, din necunoaştere, gene de balast). Energia Christică acţionează ca un catalizator pentru aceste procese. Astfel, mulţi oameni vor deveni clarvăzători, telepaţi, vindecători, etc. Aşa cum a prezis Iisus. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să recunoaştem Voinţa Divină şi să acţionăm aproape tot timpul în concordanţă cu Aceasta. Gândurile noastre sunt energii foarte puternice care trebuie controlate şi direcţionate foarte precis în scopuri benefice, divine.

·         Pe măsură ce conştiinţa şi corpul nostru se transformă, gândul va deveni principala preocupare a zilei. 
 (comentariul meu: azi 2015 toata lumea se fereste, se feresc unii de altii pentru a nu fi ascultati in intimitate,. Toate acestea nu sunt intamplatoare, trebuie ca gandul sa primeze, sa invatam sa comunicam PRIN GAND- TELEPATIC, sa AUZIM PRIVIREA CELUILALT, si fericiti sa gandim: mi-a auzit privirea)
Astfel, gândurile sunt mult mai reale decât acţiunea: ceea ce gândeşti, exact asta eşti. Datorită faptului că această a patra dimensiune ce tocmai se naşte este de esenţă eterică, fiecare dintre noi va fi precum un ecran de televizor: toate gândurile noastre vor fi perfect vizibile pentru toata lumea! Nu veţi mai putea ascunde lăcomia, prefăcătoria, laşitatea, ura, plăcerea sau trădarea. Veţi deveni ca o carte deschisă dar nescrisă, în paginile căreia apar litere şi cuvinte instantaneu, pe măsură ce gândurile iau naştere, şi oricine va putea citi în această carte. Gândurile negative pot şi trebuie înlocuite cât mai des şi apoi chiar definitiv cu iubire, sinceritate, lumină şi iertare pentru a nu fi aruncat înapoi în a treia dimensiune care între timp va deveni aproape improprie vieţii.

·         Întreaga noastră lume, întregul nostru sistem de valori bazat pe iluzie şi polarizare se va prăbuşi, astfel că această cortină va cădea lăsând loc realităţii aşa cum este ea. Pentru început unii dintre noi probabil vom fi debusolaţi şi neajutoraţi. De aceea trebuie încă din acest moment (da, chiar ACUM) să decidem dacă renunţăm sau nu la modul nostru de gândire.

·         Sunt prevăzute masive scăderi ale câmpului magnetic şi gravitaţional ca şi scăderea densităţii. Pe măsură ce devenim mai uşori, limitările impuse de materie vor fi din ce în ce mai slabe până vor dispare cu totul. Pe cer vor fi vizibile adevărate spectacole de culori vii, inimaginabile în acest moment, ca o auroră foarte vie şi luminoasă.


Concluzii
Mănuşa a fost aruncată iar mesajul este clar.
În aceste momente trebuie să ne hotărâm de care parte suntem: Lumina sau Întunericul! Vechiul mod de viaţă trebuie să fie înlocuit de o conştiinţă vie, plină de compasiune şi iubire. Transformările ce vin nu pot fi ocolite şi nici oprite, ele sunt definitive. Acum avem şansa să alegem decisiv.

Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=67 şi este publicat la Active Information Media.
 

Nicu Wagner ,vei reveni Isuse


Strămoşii noştri de pe întreaga planetă ne-au avertizat de mult despre aceste timpuri. Energiile transformatoare sunt deja printre noi.(d na) acest articol este din 2006, cand nu se stia ce va fi in 2015 , multi nu credeau aceste randuri...

Dizarmoniile din relaţii, guverne, stiinţă şi religie se vor înteţi astfel că procesul de purificare este evident pentru toată lumea. Mai ales la nivel financiar se aşteaptă mari catastrofe. acest articol este din 2006, cand nu se stia ce va fi in 2015 , multi nu credeau aceste randuri...economia duduia...

 Întreg Pământul se pregăteşte de marea Ascensiune în a patra şi apoi a cincea dimensiune.
Mai mult, se va acţiona conform zicalei “mulţi chemaţi – puţini aleşi”. Numai cei care sunt pregătiţi vor trece în a patra dimensiune. Eşti tu oare pregătit? Pentru a absolvi şcoala din acestă lume, regulile sunt simple: compasiune şi iubire. Este singurul mod de a ajunge în dimensiunea a patra. Trebuie să ne despărţim definitiv de frică şi orice sentimente negative care nu sunt decat hrană pentru forţele întunericului şi care vor să ne ţina captivi în continuare.
Cooperând în acest fel, avem cele mai mari şanse ca şi corpurile noastre fizice, curăţite de energiile negative ale urei, minciunii, laşităţii, etc şi transformate de iubire şi compasiune, să fie capabile să existe în a patra dimensiune.
În anii ce vor urma vom descoperi cu uimire şi stupoare planurile cu care forţele negative ne-au ţinut sub control timp de mai multe mii de ani. Vor fi date publicităţii realităţi aproape incredibile şi se va vedea clar, odată pentru totdeauna, cine este în Adevar şi cine în Minciună. acest articol este din 2006, cand nu se stia ce va fi in 2015 , multi nu credeau aceste randuri Guvernele locale şi cel mondial vor fi în incapacitate de a mai ascunde adevărul şi nu vor mai putea păcăli oamenii. Şi ei, ca şi fiecare dintre noi, vor primi ceea ce au cerut.
Compasiunea şi iubirea, fără a judeca pe ceilalţi, şi eliminarea fricii sunt cheile pentru a realiza această Ascensiune.





Anul 2012


Cu toate că nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârşitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine să le cunoaştem. Şi bineînţeles, să ne întrebăm: suntem oare pregătiţi pentru anul 2012?
Planeta Pamânt se manifestă ca un imens circuit electric. Există un fel de cavitate electromagnetică situată între Terra şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanţă de suprafaţa pământului. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 – 1957, şi ele permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei noastre.
“Bătăile inimii” Pământului se accelerează
Rezonanţa Schumann este prezentată de geofizicienii contemporani drept “bătaia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constantă de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însă începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentă, apoi din ce în ce mai rapidă (dupa 1997), până când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe planeta noastră să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală…
Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Căci dacă 24 de ore ale zilei reprezinta încă, la ora actuala, 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mari exponenţial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situează la sfârşitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinţele acestui fenomen sunt incalculabile şi sfidează orice imaginaţie: întreaga planetă şi toti locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!
Creşterea frecvenţei de rezonanţă Schumann se traduce prin scăderea progresivă a densităţii planetei, fenomen ce a fost observat şi identificat de clarvăzătorul brazilian Triguerinho, încă de la începutul anilor ‘80.
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenţa Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.
Calendarul Maya a prezis sfârşitul epocii actuale în 2012
Scriitor, şi ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a făcut cunoscut prin cărţile sale “Trezirea la Punctul Zero: iniţiere colectivă” şi “Translaţia între lumi”. După ce a trăit, în tinereţe, două experienţe de moarte clinică (NDE) şi a avut o carieră profesională strălucitoare ca inginer de aeronave, a început să ţină conferinţe şi seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit ştiinţific trecerea prin centura de fotoni şi încetinirea gradată a perioadei de rotaţie a planetei Pământ. Tot lui îi aparaţine demonstraţia ştiinţifică a creşterii frecvenţei de rezonanţă a Terrei (rezonanţa Schumann). Braden consideră că, atunci când planeta noastră nu se va mai roti deloc iar frecvenţa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în “Punctul Zero” al câmpului ei magnetic. După două sau trei zile de repaus, ea va reîncepe să se învârtă în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.
Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinţe:

Timpul va părea că trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”. La ora actuală, frecvenţa Schumann a Terrei este de 12 Hz şi se preconizează ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translaţia omenirii într-o dimensiune superioară, a patra, care este la rândul ei o treaptă către cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evoluţie, gândurile şi dorinţele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este menţionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Ţolkin – calendarul mayaş – care prevede sfârşitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. După saltul în cea de-a patra dimensiune, prevăzut a avea loc înainte de sfârşitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.

Trecerea în altă etapă la Punctul Zero, prezisă de diferite tradiţii cu mii de ani în urmă, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o dată la 13.000 de ani, ceea ce echivalează cu o revoluţie completă a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.

Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, Soarele va răsări la Vest şi va apune la Est, care va fi candva in aceasta perioada (2012-2017-2030-2100), dar nu vom sti cu siguranta data pentru ca nici Fiul nu stie, doar Tatal, noi avem doar SEMNELE, asa ca sa nu ispitim pe Dumnezeu si sa avansam DATE) . Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii.

Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operaţionale. Excepţie face utilizarea energiei libere, decoperită de Tesla în urmă cu un secol, propusă în diferite etape unora dintre guvernele noastre de către extratereştri, dar ocultată şi interzisă de o conspiraţie mondială.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbări şi faptul că vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universală.
Cum va fi translaţia într-un alt plan?
Prin urmare, creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor săi, ceea ce determină efecte asupra organismului dar şi elevarea conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi războaiele şi conflictele la nivel mondial).
Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar mişcarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja să se deplaseze puţin câte puţin. Toate acestea vor continua şi ne indică în mod clar că ne îndreptăm spre transformări planetare de importanţă cosmică. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar şi de special. Un salt similar s-a produs deja în constelaţia Pleiadelor, dar în urmă cu foarte multă vreme.
Sigur că nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însă putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastră vor face acest salt şi astfel vor deschide poarta ascensională şi pentru alţii care le vor urma. Unele fiinţe, care deja s-au orientat către Dumnezeu cu credinţă şi sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îşi vor părăsi acest corp fizic pentru a se regăsi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvenţe de vibraţie.
Inversarea polilor magnetici – evidenţiată de datele culese de sateliţi
Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.
Extras din revista”Sciences et Avenir” (Ştiinţa şi viitorul) din iunie 2002: “Analizând datele culese de doi sateliţi – Oersted, lansat în 1999, şi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme –, o echipă de specialişti de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variaţii importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând şi apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaţii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaţie, nucleul terestru pare a fi agitat însă de furtuni intense.”
La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012
În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanţi (Preston Nichols şi Al Bielek) au făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu de peste 9 ore, informaţii structurate şi în cărţile lui Preston Nichols şi Peter Moon, s-au realizat experienţe de proiectie în timp. Cercetătorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informaţii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul căruia trimiteau diverse persoane în timp şi le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre “călătorii în timp” şi iată ce răspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:

Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://aim.active.ws/?a=66 şi este publicat la Active Information Media.
Reporter: Care este cel mai depărtat punct din viitor în care au fost trimişi oameni în cadrul Proiectului Montauk?
Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
R: Deci viitorul este acum stabilit până în anul 10.000 d.C.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: Profeţiile vorbesc despre o transformare planetară în acea perioadă.
AB: Curios, nu-i aşa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravieţui.

R: De ce s-a menţionat la un moment dat că anul 2011 a fost ultimul an în care subiecţii experienţelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayaş prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de barieră. Persoanele clarvăzătoare au confirmat că în jurul anului 2013 este o barieră de care ele nu pot trece.
R: Asta nu înseamnă că nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns percepţiilor noastre. Nu se poate vedea nici măcar cu o maşina a timpului. Mulţi se întreabă dacă vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare că avem de a face cu o elevare a conştiinţei pe măsură ce ne apropiem de translaţia în cea de-a patra dimensiune.
AB: Într-adevăr. Sunt ceva dovezi în direcţia asta.
R: Se discută mult despre ideea translaţiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamnă aceasta?
AB: De fapt, înseamnă trecerea la o frecvenţă de vibraţie superioară. Este de asemenea în legatură cu conştientizarea faptului că nu suntem separaţi de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de creştini “revenirea în Glorie”. A doua venire se referă mai degrabă la o stare interioara, decât la o fiinţă care vine şi stabileste o ierarhie.

Nicu Wagner ,vei reveni Isuse

 R: Când se va realiza complet această translaţie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plină de viaţă. Este o dimensiune în care predomină compasiunea, înţelegerea şi iubirea. Trecerea definitivă la cea de-a patra dimensiune cred că va avea loc între anii 2003 şi 2013.
R: E interesant că şi prin metodele de divinaţie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pământ. Transformarile au început deja. Suntem martori la “dispariţia” celei de-a treia dimensiuni a vieţii.




Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem.Apocalipsa?Poate da, poate nu!


Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.


Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann, sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara.


De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plang ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut. In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0. De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.


O data cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra.


Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa” sau Revelatia si inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU ” Sfarsitul Lumii” , asa cum multi considera in mod eronat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.


Ce mai spun Mayasii despre 2012:


- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.


- vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu.


- vom depasi necesitatea Banului.


- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.


- planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.


- ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.


Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.


Alte posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi:


- migrene, dureri de cap, oboseala.


- senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.


- crampe musculare.


- simptome de gripa.


- vise intense.


- creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.


- actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.


- corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.


- cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.


- structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.


- activarea capacitatilor latente a fiintelor, noi nascutii avand capacitate telepatica mult marita.


- toate bolile incurabile ale sec . XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul.


Noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse la cunostiinta de Proiectul Montauk. In cadrul acestui proiect, s-a construit pe baza unor informatii din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia diferite persoane puteau fi trimise in Timp si puteau descrie ceea ce vedeau. Cei care au fost relateaza ca anul 2012 este ca un zid abrupt peste care nu au putut trece pentru a vedea ce se va intimpla pana in anul 10.000 D.C.


Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara. Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator. Crestinii numesc acesta ”Revenirea in Glorie” , si este vorba mai mult de o stare interioara a constiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase.


A 4-a Dimensiune e plina de Viata, acolo predominand Compasiunea, Intelegerea si Iubirea. La nivel de planeta asistam in primul rand la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani. In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat insa ca acest camp magnetic stabil incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.


Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest camp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab. Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamantului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza campul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic.


Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , campul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vantul solar. Ei se defecteaza cand trec printr-un camp magnetic slab. Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare care se observa numai la Polul Sud. Aceasta urmeaza sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud. Slabirea campului magnetic duce, de asemenea, la sporirea cazurilor de cancer. ( de aceea se recomanda terapia cu magneti )


Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare campul magnetic terestru. In Suedia au disparut mii de porumbei, in S.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord-sud.


Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decat 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40.


Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.


- atmosfera lui Marte creste rapid; acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997. Luna, isi ” fabrica” atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.


- atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista.


- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.


- Jupiter sufera o modificare atat de puternica incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau, Io. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.


- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.


Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu oenergie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate.


Soarele are un camp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica. Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acesta energie patrunde apoi in Soare, care o raspandeste in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.(prieteni.ro)




Semnele Apocalipsei

Dupa cum spuneam  am primit acea carte veche greceasca, in care sunt scrise semnele Apocalipsei.Acestea sunt:
A.decaderea clerului
B.Vor cunoaste binele toti cei ce fac raul
C.Apostazia omului
D.Stiinta si turismul
E.Cutremurele si foametea
F.Persecutarea crestinilor
G.Semne dsitince ale lui 666
H.Refacerea templului lui Solomon
I.Inainte mergatori si promotori ai lui Antichrist  
-masoneria
-magia
-spiritistii
-ateismul
Sa le luam pe rand.
 
A.Decaderea clerului.Sf Chiril zice:”se vor certa episcopii intre ei si preotii intre ei”.Ura si decaderea preotilor va fi asa de mare, incat numai ca sa gasesti un preot bun trebuie sa mergi kilometrii buni.Fiind dezlegat Lucifer va lupta cu ura contra credinciosilor si conducatorilor Bisericii, semanand discordie intre ei.Un alt sfant zice:”in zilele cele din urma avand nevoie de apostoli, apostoli vor fi toti”.Adevaratii apostoli se vor cunoaste dupa fapte si dupa cunostintele lor.
B.Vor cunoaste binele toti cei ce fac raul
In vremurile de apoi, Dumnezeu ii va lumina pe toti , iar “cei care au ramas statornici in credinta vor fi mobilizatorii Bisericii lui Hristos.Si se va propavadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile si atunci va veni sfarsitul”, zice Hristos.
C.Apostazia omului
In zile de pe urma omul va ajunge in culmea nedreptatii si stricaciunii lui.Furia, invidia, nerecunostinta, trufia si mandria vor fi fara precedent.Ateismul. blasfemie, abrogarea regulilor crestine vor fi trasaturile remurilor cele de apoi.Alte semne ar mai fi curvia, preacurvia, magia neagra, asasinatele vor triumfa in zilele de apoi.Vom ajunge exact in vremea lui Noe .Dupa cum atunci potopul a venit pe neastepatate si fara de veste asa va fi si a doua venire a lui Hristos.Sf Pavel zice: “ziua Domnului nu va veni pana ce mai inainte nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiurii, fiul pierzaniei”
D.Stiinta si turismul
In zilele noastre cunoasterea a ajuns la culmea infloririi ei.Civilizatia tehnica, cu succesele ei uimitoare si rapide, depaseste orice precedent intre realizarile omului.Dezvoltarea infricosatoarelor tehnologii au ajuns sa inlocuiasca puterile omului si sa scoata din uz mintea omeneasca.
Turismul a ajuns de asemenea in culmea infloririi sale.Oamenii de pe toate continentele si de toate varstele calatoresc de la un capat la altul al pamantului.Avioanele au apropiat oamenii prin reducerea timpului de calatorie.Dumnezeu ii zice lui Danile:”Iar tu Daniele, tine ascunse cuvintele si pecetluieste cartea pana la sfarsitul vremii. Multi vor cerceta-o cu de-amanuntul si va creste stiinta”.Asadar stiinta si turismul sunt semne ala vremurilor cele de apoi.
E.Alte semne
Bineinteles toata lumea stie ca deja e foamente in multe colturi ale lumii si ca oamenii se imbolnavesc din ce in ce mai des.In zilele cele de pe urma vor creste imbolnavirile, iar cei care au trait in vremea Cernobilului vor muri cu siguranta de cancer.Deja unele tari europene au zis ca Cernobil a constituit a treia trambita din Apocalipsa.”Si a trambitat al treilea inger si a cazut din cer o stea uriasa arzand ca o faclie, si a cazut peste a treia parte din rauri si peste izvoarele apelor si numele stelei se va chema Absintos.Si a treia parte din ape s-a facut ca pelinul si multi dintre oameni au murit din pricina apelor pt ca se facusera amare”.Absintos inseamana amar, iar Cernobil inseamna rana amara, deci a treia trambita.
SIDA.
Boala aceasta pare a fi calul galben-vinat:”Si cand s-a desfacut pecetea a IV-a, am auzit glasul fiintei a IV-a zicand:Vino si vezi.Si m-am uitat si iata un cal galben-vinat si cel care sedea pe el era :Moartea; si iadul se tinea dupa el…”
Culoare galben-vinat este culoarea imblonavirii de moarte si ea se observa la cei bolnavi de SIDA, si dupa cum bine stim numarul bolnavilor de SIDA este in crestere.
F.Persecutarea crestinilor
Aceasta profetie nu s-a intamplat inca, dar urmeaza, pt ca se vor da legi antiortodoxe care ii va lega la mani pe credinciosi.
G.Semne distince ale lui 666.
Dupa cum bine stim , sunt codurile de bare, pasapoartele biometrice, carnetele de conducere, buletinele.
H.Refacerea templului lui Solomon.
Templul lui Solomon se afla la Ierusalim unde este zidul plangerii.Templul va fi refacut iarasi pentru ca in el sa se instaleze Antchrisul.Pe ruinele templului lui Solomon a fost construita moscheia lui Omar, care adesea a fost bombardata dar nu daramata, fiindca nu venise implinirea vremii.Evreii din America au adunat sute de mii de doalri pt reconstruirea templului si pt a il incorona pe Mesia al lor, pe 666.
J.Inainte mergatorii si promoterii lui 666
  Sosirea lui Antichrsitului s-a pus in miscare printr-un sistem international de guvernare 666.
Masoneria-NU e mare lucru de spus aici, toata lumea stie ca masonii conduc lumea si pregatesc o “Noua Ordine Mondiala”
Magia si spiritistii-in zilele noastre tot mai multa lume se foloseste de magie pt a castiga ceva sau pt a face rau cuiva.Lumea uita de biserica si apeleaza la vrajitori si vrajitoare care lucreaza cu magie neagra si implicit cu Satana.Cand cineva cheama spiritul unui decedat, ei nu vor vor vorbi cu spiritul decedatului ci cu Satana, care isi schimba vocea si care stie trecutul si prezentul omului, dar nu si viitorul pt ca nu are acces la el, Cartea Viitorului este inchisa pt el.
Ateismul-in zilele noastre nimeni nu mai prea crede in Dumnezeu sau in Diavol, toata lumea crede in ce vrea.Ateismul este tovarasul de drum al lui Antichrist.





Va fi o perioadă în care veţi experimenta senzaţia că vreţi să fiţi singuri, că vreţi să opriţi toate energiile exterioare ca să vă puteţi concentra pe propria voastră stare. E ceva tipic, mulţi dintre voi au mare nevoie de aşa ceva, e doar un timp pe care îl petreceţi cu voi înşivă.

Într-adevăr, cu puţin timp înaintea saltului veţi constata unele mici, dar importante, schimbări ale Pământului, precum cutremure ori erupţii vulcanice. Mai mult ca orice, veţi vedea tot mai multe fenomene meteorologice neobişniute, deoarece reţelele magnetice ale planetei, reţeaua Pământului şi reţeaua care îl înconjoară, încep să se schimbe din nou, iar schimbarea lor are tendinţa de a afecta direct vremea.

Veţi mai vedea cum diverse tensiuni concentrate în unele părţi ale ţării ies la suprafaţă. Nu prezicem un război, dar tensiunile vor răbufni. Dacă nu vor fi soluţionate paşnic, e posibil să fie şi lupte. Veţi vedea cum energiile cer rezolvare, cum vechile energii încearcă să se unească. Veţi constata în vieţile voastre că oameni cu care aţi avut probleme în trecut vor veni spre voi, căutând o rezolvare, un fel de iertare.

Veţi vedea un exod al animalelor, îndeosebi al păsărilor,( asistam la un exod al ciorilor) de pe Pământ. Savanţii vor descoperi că un număr uriaş de păsări vor părăsi planeta într-un timp foarte scurt. Şi acest fenomen va fi un indiciu a saltului cuantic. Păsările folosesc reţeaua electromagnetică a Pământului pentru orientare şi pentru toate tiparele din viaţa lor - de somn, de hrană, de zbor. Pe măsură ce reţeaua se schimbă, păsările vor fi tot mai dezorientate şi vor părăsi Pământul. Cea mai mare parte a lucrării lor va fi fost făcută atunci. Nu spunem că vor pleca toate păsările, doar că veţi observa înainte de 2007 că un număr foarte de mare de păsări, dar şi de animale, pleacă.”

Şi aşa este! in 2015

Acest articol il am din 2006, dar nu l-am publicat pentru a vedea confirmarea in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu