sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Puterea numerelor!

Sistemul numerologiei este o metoda de divinatie iar practica sa este bazata pe declaratia filozofului, ocultistului si matematicianului grec Pitagora precum ca "Lumea este construita pe puterea numerelor."
stiinta numerelor a fost folosita de oameni din timpuri stravechi pentru a prezice unele evenimente sau cunoasterea personalitatii unor oameni.

In grecia de acum 2600 de ani, pitagora denumit si parintele matematicilor, cel care a pus bazele Numerologiei a spus ca intregul univers fiind compus dupa reguli matematice, toate lucrurile pot fi exprimate in numere care corespund VIBRATIILOR UNIVERSALE.
In lume numerele se afla pe harta destinului omului si-i influenteaza intreaga viata si activitate.
Numerele sunt asadar fiinte VII si trebuie sa cunoastem ca energiile pe care le decodifica afecteaza tot ce exista.
Toti ne-am nascut sub influenta numerelor dominante si a celor vibratii emise de astre in campul energiei terestre care ne-au inscris algoritmii cailor vietii, de aceea toate lucrurile, incluzand nume, cuvinte, datele si locul nasterii pot fi convertite intr-o ordine numerica pentru a determina personalitatea, destinul si soarta fiecaruia.
In cautarea cunoasterii, Pitagora a calatorit si s-a initiat in scolile din Egipt si Orient si apoi a infiintat mai multe scoli in Grecia, in care a inceput sa formeze invatacei si initiati pentru folosirea numerelor si fortelor vibratiilor in raporturile cauzale ale influentarii Universale si a omului.
Un exemplu al vechii practici este acela ca numerele 11, 22 si 33 au fost considerate numerele conducatoare, sau maestre care nu trebuiesc reduse la un singur numar atunci cand corespund numelui convertit numerologic sau cand apar in destinul unui om, acestea avand semnificatia unei inalte dezvoltari spirituale a persoanei.( 33 nu inseamna 6, 22 nu inseamna 4 iar 11 nu inseamna 2)

In misterele grecesti numarul 888 reprezinta Mintea Suprema, numele lui Iisus fiind egal cu 888, iar numarul 666 era considerat Mintea Mortala. In Noul Testament 666 este numit numarul Bestiei.

In vechea istorie evreiasca interpretarea numerelor era foarte importanta, literele alfabetului ebraic bazandu-se pe numere, aceasta legatura fiind conectata la fortele cosmice.
In sec.XIII, kabbalistii germani au dezvoltat GEMATRIA, stiinta interpretarii numerologice mistice a Sfintei Scripturi.
Grecii si evreii sustineau ca 10 este numarul perfect, considerat ca reprezentand comprimarea proportiilor aritmetice armonice, din simpla idee rezultand un numar.
In vechea doctrina esoterica ebraica, Kabbala, s-au dezvoltat 10 idei analoge celor 10 numere, construindu-se pentru aceasta 10 Sephiroturi, care erau legate intre ele prin 22 de linii numite cai si facandu-se o alaturare cu cele 22 de litere corespunzatoare alfabetului ebraic, astfel incat arborele sephirotic avea ca ramuri literele acestui alfabet.
Totalitatea celor 10 Sephiroturi se raporta la esenta eterna a omului.
Prin urmare omul se regaseste in primele 10 numere, iar Sephiroturile contin invataturile care ne arata caile de acces si de comunicare cu Dumnezeu.

Astfel, prin interpretarea mistica a numerelor, 
  • nr.1- reprezinta divinitatea
  • nr.2-dualitatea
  • 3-triada, cele 3 nivele ale omului, trup, suflet si spirit
  • 4- providenta divina, patratul perfect
  • 5-pentagrama, semnul microcosmosului, semnul omului in univers
  • 6-hexagrama, semnul macrocosmosului, semnul unitatii, dar totodata si numarul Chakrei ajna,la baza careia este sediul spiritului nostru si poarta de intrare in corpul energetic spiritual.Omul a fost creat in ziua a 6.
  • 7-semnul omului intrupat, semn predominant si in Apocalipsa- 7 sfesnice, 7 stele, 7 ingeri, 7 biserici, 7 nunti, 7 culori ale curcubeului, 7 zile, 7 note muzicale, 
  • 8- echilibru, armonia, uneste ceea ce este sus cu ceea ce este jos, si pedepseste dizarmonia, dezechilibrul
  • 9-semnul spiritului, stadiul final al creatiei
  • 10-nr. perfect
Kabbalisti au facut si continua sa faca calcule numerologice pentru a identifica nr.666, Antichristul.
Trebuie sa facem distinctie clara intre satan sau sarpele de demult si mintea rea a omului, care este supusa influentelor antichristice.
 Antichristul poate fi mintea zburdalnica, obositoare, enervant de neastamparata a omului intrupat. Nr.666 este numarul celui intunecat, dar poate fi si numarul initiatului , al preotului care poate folosi informatiile luminii in sens benefic, sau deturnandu-le in alte scopuri personale, meschine, o minte predata intunericului.Aceste semnificatii ale lui 666 le veti gasi in Kabbala si Numerologia lui Papus.
Christul este spiritul intrupat armonios, linistit si cu vibratie foarte inalta. Spiritele noastre care se trag din TATAL CERESC, se mai numesc si Christ launtric.

MANA FATIMEI
A fost descoperita de Cagliostro in 1795 intr-un vechi manuscris oriental si dadea un dublu oracol:
  1.  cheia numerelor individuale servind la determinarea temperamentului unei persoane
  2. 2. cheia zodiacului dublu, servind la ridicarea valului viitorului 
Pentru a cunoste caracterul, aptitudinile si temperamentul unei persoane, luati fiecare litera a numelui si prenumelui si inlocuiti-le cu cifrele corespondente inscrise in casutele mainii fatimei.Adunati. Astfel se afla numarul individual al consultantului.
Pentru a avea semnificatia acestui numar consultati tabelul mainii, suprimand mia si descompuneti numarul ramas in sute si unitati
Pentru a sti daca veti fi victorios in unele batalii impotriva unui rival in afaceri sau dragoste, scrieti numele vostru de botez si cel al rivalului si cautati in tabel Impartiti fiecare suma la 9 si cautati numarul ramas in coloana tabelului special. Astfel vom afla numele invingatorului.
Tabel pentru Mana Fatimei , al succeselor personale
1 invinge pe 3,2,7,9
2 invinge pe 1, 4, 6, 8
3 invinge pe 2, 5, 7, 9
4 invinge pe 1, 3, 6, 8
5 invinge pe 2, 4, 7, 9
6 invinge pe 1, 3, 5, 7
7 invinge pe 2, 4, 6, 8
8 invinge pe 4, 3, 5, 7,
9 invinge pe 2, 4, 6, 8
Aici gasiti modul de calcul complet pentru mana fatimei

Mana Fatmei, oracolul pentru determinarea caracterului ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu