luni, 24 februarie 2014

Ce este religia si de ce trebuie facute toate in numele lui Iisus !

Conducatorul sistemului nostru solar este Iisus. El a plecat de la centru, din sanul Tatalui si al Mamei formand aceasta nebuloasa de care raspunde pana cand plecam de aici pe alte meleaguri, pe alte sisteme solare. Pana atunci El este cel in fata caruia ne prezentam cu faptele noastre si El este cel care le judeca.
Toate religiile lumii au fost infiintate cu aprobarea lui. Fiecare religie a fost data potrivit evolutiei omului si a pamantului. Posibil ca peste cateva sute de ani Biblia, sau cartea dupa care se ghideaza crestinismul sa nu mai sune asa cum o cunoastem acum, ci va fi adecvata cu nivelul spiritual de atunci, dupa cum nici cea de acum cateva sute de ani nu este ca cea de acum. Atunci era cuprinsa in ea si cartea lui Enoh si unele texte care azi le consideram apocrife.
O religie este valabila doar pentru o anumita epoca si colectivitate spirituala. 
Toate religiile incep prin a fi frumoase, sublime, dar incetul cu incetul sunt alterate, pana dispare din ele frumusetea si intelepciunea exprimata la inceput.

Religia este stiinta care dicteaza omului normele de conducere in viata terestra, conform regulilor Tatalui Ceresc, adaptate la regulile Fiului ( guvernatorului Solar) si ale Sfantului Duh.

Legile Tatalui sunt prea riguroase, facute pentru toate lumile angelice de toate gradele si din toate universurile. Cum omenirea este departe de intelegerea si puritatea acestor forte angelice, sufera o adaptare potrivita gradului evolutiv al Soarelui nostru si apoi al Pamantului. prin urmare legile tatalui sufera o modificare, o adaptare potrivita fiecarui sistem solar si o a doua adaptare in functie de evolutia de pe planeta Pamant. Lumea de pe pamant se primeneste mereu. Unele spirite pleaca, altele vin. Unele spirite vin de pe o planeta din sistemul nostru solar, altele vin de pe planete din alte sisteme solare. Cand acesti noi sositi se intrupeaza produc perturbari in starea sociala si mentalitatea omenirii pervertind ideile religioase existente. 
Datorita acestor prefaceri morale si spirituale, Guvernatorul nostru Solar e nevoit sa coboare in spatiul pamantului nostru, unde de sute de ani predica din nou duhurilor tinere tainele ceresti, dupa care e nevoit sa se intrupeze, dupa regulile stabilite de Tatal Ceresc, pentru tot ce e fiinta trupeasca, adica sa traiasca si sa moara, asa cum a facut-o si acum 2000 de ani, pentru a predica si trupurilor de carne venite la intrupare. Revenind pe pamant va predica din nou adevarurile eterne si pentru ca vorbele sale sa primeasca taria necesara si omenirea sa vada in Fiinta sa o forta supraomeneasca, va face cateva demonstratii ce trec dincolo de puterea de intelegere, ca cea a invierii din morti la simpla chemare, de exemplu a lui Lazar, care era mort de 4 zile si deja mirosea.  
Cu cat este mai la inceputul evolutie sale pe acest pamant omul este foarte redus mental si este un individualist feroce. Cand asemenea spirite vin in stoluri pe pamant creeaza adevarate focare de egoism. Deabia dupa veacuri indelungate inteleg folosul ajutorului reciproc si incep sa se grupeze, formand mari colectivitati in care binele primeaza prin solidaritate. La inceput grupul e mic, apoi se mareste prin afilieri.
Pamantul este planeta unde individul are inlesnirea de a intelege avantajele vietii solitare, dar nu este potrivita pentru castigarea de adepti noi la grupul deja constituit. Asemenea alipiri se fac pe alte planete din alte sisteme solare unde nu se mai practica reintruparea, unde nu se preda scoala materiilor planetare, ci doar o scoala spirituala.

Luna este un corp ceresc unde vin spiritele superioare ale pamantului pentru odihna.
Pe Luna lipsesc imboldirile solare care imping duhul uman la lucru. Aici spiritul se odihneste meditand la ce a invatat pe pamant din marea stiinta a Tatalui Ceresc. Dupa ce ne odihnim pe Luna vom porni calatoria catre un glob superior acestuia. Cand va suna ceasul mantuirii , cand terminam studiile pamantului, vom pleca de pe el. Din nefericire nu vom pleca toti. Nu putem sta pe acest glob pana cand toate duhurile grupului nostru termina scoala, adica sa ajunga toti la acelasi nivel evolutiv, deoarece ne gonesc alte valuri, grupuri care asteapta sa ne ia locul. Cand termenul se va implini vom intra la examenul obligatoriu al acestei planete, vom arata ce am invatat, cum stim sa prefacem materia, ne vom retrage si vom astepta plecarea spre alte sisteme solare.
Cat stam in preajma pamantului suntem cu totii supusi legii reintruparii, deoarece suferinta este parghia evolutiei. 

Coborarea Fiului Divin, iubitului nostru Solar in trup, patimirea si moartea sa sa fie singura icoana a tuturor oamenilor, ca viata omeneasca (trupeasca) de pe planeta Pamant este inchinata suferintei.

 Grea scoala este scoala spiritului in trup. Duhul uman trece prin mai multe intrupari. Cat de luminos si constient este spiritul in spatiu si cat de intunecat devine in pesterea de lut unde este silit sa faca scoala materiei solide. Fericrea spiritului este noaptea cand poate sa-si paraseasca trupul, sa traiasca macar cateva ceasuri in lumina materiilor eterice, dar nici aici foarte departe, pentru ca este legat de trup cu cordonul de argint ( vezi si Eclesiastul).

Omul spatial este un instrument al Divinitatii centrale ( la fel spune si Jose Silva), care il pune sub controlul Guvernatorului Solar, iar acesta il incredinteaza Guvernatorului pamantesc, care in cazul nostru este Moise. 

Omul trebuie sa faca foarte multa vreme reintrupari pentru evolutia personala. Cand prin vrednicie a terminat aceasta, pentru avansarea sa va face intrupari pentru ajutorarea fratilor mai mici ai gruparii din care face parte pentru a le grabi evolutia. Dupa o serie de astfel de intrupari , va face intrupari ca omagiu adus superiorilor sai. S-ar parea ca astfel se achita de orice fel de obligatii, dar totusi legea Tatalui cere ca el sa faca intrupari si pentru omagierea Guvernatorului sau Planetar (Moise). Cand s-a achitat si fata de aceasta Lumina spirituala, se va intrupa la anumite epoci pentru a proslavi ca om trupesc pe Divinul Solar,( Iisus), apoi va trebui sa imbrace haina trupeasca pentru a preamari pe Unicul Stapan, Creatorul lumilor de pretutindeni.

Recapituland  ca sa retinem, facem intrupari personale, pentru fratii mai mici, pentru superiori, pentru guvernatorul pamntesc, pentru guvernatorul solar si pentru Tatal. Cand a ajuns sa se achite de toate aceste 6 categorii de intrupari i se poate spune Prefericit, sau Fericitul Fericitilor, ca a terminat scoala pe planeta pamant.

 Sa nu te mandresti frate, dar tu impreuna cu mine si altii ai trait pe pamant cand Guvernatorul nostru Solar s-a intrupat  ca om si am sorbit intelepciunea vorbelor sale. Cu totii l-am servit, pentru ca a venit de multe ori printre noi, nu doar acum 2000 de ani. I-am inaltat de multe ori osanale celui ce Straluceste in Lumina unei evolutii care se pierde in noaptea vesniciei. De acum sa ne silim, sa sugeram si sa sfatuim pe fratii nostri de pe planeta sa nu-si mai intarzie mersul evolutiei personale, pentru a putea pleca cu un ceas mai devreme de pe aceasta planeta a suferintei, pe o alta superioara. Este grea viata trupeasca pe acest glob al sistemului nostru solar, dar sa slavim pe Domnul ca am ajuns pana aici, pentru ca exista planete, chiar in acest sistem mult inferioare pamntului, unde omul se poate socoti ca fiind in iad si chiar ar putea ajunge daca isi franeaza evolutia, pentru ca asteapta alte spirite sa-i ia locul pe Pamant, pentru a invata si a progresa.

sursa: Din tainele Vietii si ale Universului


Terra este învăluită într-un halo de materie întunecată
Terra este învăluită într-un halo de materie întunecată

Va prezentam cateva dintre fenomenele mai putin obisnuite care se produc in interiorul sistemului solar.

Ploaia de diamante de pe Neptun si Uranus

Pe baza informatiilor culese de catre oamenii de stiinta cu privire la inclinatiile ciudate si concentratiei mari de carbon, astronomii considera ca planetele Neptun si Uranus au oceane imense de carbon lichid, cu uriase aisberguri de diamante care plutesc la suprafata. Mici bucati de diamante ar putea cadea pe aceste planete, precum ploaia de pe Pamant, scrie ziare.com.

Pamantul este invaluit de un halou de materie intunecata

Materia intunecata reprezinta unul dintre cele mai profunde mistere ale cosmologiei moderne. Astronomii stiu ca ne lipseste cheia pentru descifrarea proprietatilor acesteia. Insa este cunoscut faptul ca materia intunecata reprezinta o mare parte din masa totala a Universului.

Se stie ca materia intunecata actioneaza ca o ancora care mentine galaxiile si sistemele solare, fara a exista riscul prabusirii lor. O observatie facuta in spatiu si numita anomalie de zbor s-a constatat la navele si satelitii pamantesti care isi schimba in mod inexplicabil vitezele pe orbite, atunci cand calatoresc spre sau de pe Pamant. Teoria despre aceasta discrepanta arata ca Pamantul insusi este invaluit de un halou imens de materie intunecata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu