sâmbătă, 7 februarie 2015

Numerologie !



Dintotdeauna numerotarea zilelor si corespondentul lor numerologic a fost asa, pot confirma toti numerologii, SOARELE este nr.1, iar LUNA este nr.2.
Se poate vedea si din zodiacul floric acest lucru, pentru o utilizare mai placuta, alaturi de flori.Restul numerelor atribuite planetelor nu stiu cum au gandit-o anticii.

Calcularea numarului care te reprezinta se face diferentiat, depinde cat de departe vrei sa mergi cu studiul propriei persoane.
Avem 
  1. numar psihic, pentru cei nascuti in zilele din 1 pana in 31 a oricarei luni;
  2. numar de destin care este obtinut prin adunarea zilei, lunii si anului de nastere. Acesta are o importanta mult mai mare decat numarul psihic.
  3. numarul de nume,  impreuna cu numarul de destin devine deja personalizat, te reprezinta pe tine, nu si pe toti cei nascuti in ziua de 3 de ex.Numarul de nume vine din trecutul nostru, ne devaluie karma, cu ce ne-am ocupat alta data si ne insoteste si dupa moarte vibratia lui. De aceea si BIBLIA indeamna sa vem grija de nume, caci este comoara cea mai de pret care o avem. Este amprenta noastra karmica. Celelalte, nr psihic si de destin sunt inca in lucru, depinde cum ne asternem, asa vom dormii.Ele predispun la ceva.
 
 Calculezi numarul numelui astfel: luati valorile numerologice de pe internet caci exista, le am si eu intr-o postare referitoare la numere si le convertiti. De exemplu valoarea numelui meu completa adunand toate cele trei nume convertite in numere este 379 care adunat inseamna 19. (3+7+9=19), Acesta urmeaza a fi adunat cu numarul destinului.
Daca aveti un numar compus cum am eu de ex. 19, trebuie sa cititi la numerele compuse.

 Cateva informatii generale:

SOARELE SI NUMARUL 1-duminica

  FLOAREA-SOARELUI 
pentru persoanele nãscute în zilele de: 1, 10, 19, 28
Nr.19 si 28, sau toate combinatiile de numere care dau unul din acestea. Ca numar de nume este benefic. Numarul 10 mai putin noroc datorita acelui 0 care il anuleaza.  Oamenii cu acest numar de nume sunt tinuti minte multa vreme.Faciliteaza progresul, este favorabil scriitorilor, poetilor, muzicienilor si liderilor. Numarul lor de nume continua sa actioneze si dupa moarte.El este evident si benefic in domeniul social. Culorile favorabile sunt galben, orange, aramiu, auriu. Trebuie sa aiba aceste culori in casa, perdele, lenjerii de pat, batiste, in bucatarie, locurile in care petrec cel mai mult timp, fete de masa, cuverturi. Sunt culorile care ii energizeaza mai ales in perioadele lor slabe.Doar privind la aceste culori capata energie. Piatra pretioasa este RUBINUL, iar pentru femei SAFIRUL ROSU ca inel. Prin acestea isi pot diminua nenorocul. Inainte de a se intalni cu o persoana importanta sau cand au ceva important de rezolvat este bine sa-si sarute piatra pretioasa cu dragoste si sa o priveasca indelung. Rugaciunile si donatiile in bani sunt bine vazute de RA, zeul soarelui. Barbatii solari sa poarte  o garnitura completa de rubine, iar femeile o garnitura de safire rosii. Este bine si sa bea apa de pe rubin. In dragoste sa evite persoanele cu numarul 8. In special femeile sa evite sa se casatoreasca cu o persoana al carei an de nastere totalizeaza nr.8, ori sa se casatoreasca intr-o zi de 8.

Sanatatea: acestia se refac repede din orice boala si vor trai o viata indelungata. La batranete sufera de hipertensiune si ochii le pot cauza probleme. Sa foloseasca hrana care purifica sangele, sa se fereasca de munca istovitoare dupa ce au depasit 50 de ani. Sa se abtina de la mancaruri care sporesc aciditatea. Bila este agravata prin suparari, furie, teama, efort fizic, digestie greoaie ca si prin utilizarea alimentelor amare, sarate, picante, acre, sau uscate. expunerea la soare si la caldura sunt cauze agravante a bolii. Bila se imbolnaveste vara sau toaman, la pranz sau la miezul noptii. Sa evite mancarurile uleioase, pestele, carnea, vinul, zerul. Li se recomanda o pulbere de rubine, care le confera rezistenta in perioadele lor slabe.Sa-si pastreze organismul alcalin prin alimentatie. Pentru purificare un post cu apa si lamaie, timp de 3 zile( chiar 7 daca pot) este excelent pentru ei, vara sau toamna.

 LUNA SI NUMARUL 2- luni- culoarea alba

 BUJORUL


  

pentru persoanele nãscute în zilele de: 2, 11, 20, 29
Nr. 11,20 si 29, sau toate combinatiile de numere care dau unul din acestea.Ca numar de nume confera blandete si tinerete de spirit. Vibratia acasta le aduce ca efect calmul si multumirea.Daca este in armonie cu numarul destinului atrage faima, aducand schimbari majore, ca succes in afaceri in special celor care comercializeaza remedii pentru sanatate.Culorile favorabile sunt albul. Se recomanda sa aiba totdeauna la ei o batista alba-daca nu se simt bine sau au caderi de energie, penrtu ca sunt predispusi la aceasta, a fi furati energetic, mai ales daca au contact cu mase mari de oameni. aceasta ii poate energiza daca se sterg cu ea pe fata. Verdele deschis, albastrul, crem, calmeaza starea lor VESNIC AGITATA SI NESIGURA.Piatra pretioasa este PERLA, cristalul, cuart, piatra lunii, agata verzuie sau alba. Bijuteria trebuie cumparata intr-o zi de luni. Trebuie ca aceasta sa le atinga pielea. Sa consume apa de pe perle, care le echilibreaza organismul.  In dragoste este atras de numarul 1,2,7,8 9.Oamenii cu nr. 1,2,7,9 nascuti intre 20 iunie si 27 iulie reprezinta partenerii ideali.
Sanatate: nu sunt prea puternice, au o constitutie slaba si cad prada urmatoarelor boli: stress si incordare care le tulbura sistemul nervos; boli de inima pentru ca sunt emotivi si sensibili, intra adeseori in conflicet emotionale. li se recomanda sa le evite ci orice pret., sistem digestiv slab, constipatie, lipsa poftei de mancare, sistem imunitar slab, tulburari seminale, infectii uterine, boli de ficat, raceli, tuse, boli de plamani. E bine sa ia dimineata drojdie proaspata de piper negru si miere si pasta de migdale inmuiate peste noapte si decojite. sa renunte definitiv la cafea si tutun. Sa bea apa cu lamaie si branza de vaci facuta in casa. 

 

JUPITER SI NUMARUL 3- joi- culoare favorabila galbenul.
 PAPUCUL-DOAMNEI 

  persoanele nãscute în zilele de: 3, 12, 21, 30
Numarul de nume 12,21,30 este un nume bun. Ex. de calcul , (147- Arsenie Boca, numele complet ZVB), 48, 84, 57, 75 (5+7=12)numele complet convertit care da unul din aceste 3 numere. Societatea cunoaste si isi aminteste un om dupa numele sau. Confera umor, popularitate si dorinta de a da ajutor. Atrage faima, persoana putand deveni memorabila. Sunt curajosi, demni de incredere, autodisciplinati, toleranti, buni povestitori, vorbitori elocventi. Au calitati de conducator. Sunt OMUL BUN LA TOATE si actioneaza ca niste MAESTRI.
Zilele favorabile sunt joia, dominata de Jupiter. Este o zi in care primesc vesti bune si castiguri. Alaturi de joi, luni si miercuri le aduc castiguri financiare. Culoarea favorabila care ii energizeaza este galbenul.
Ar trebui sa foloseasca in mediul ambiant, la munca sau acasa, perdele galbene, fete de perna si asternuturi galbene. O batista galbena purtata zilnic cu care sa isi stearga fata i-ar fi de mare ajutor in momente de stres. De asemenea rozul, albastrul si purpuriul deschis sunt culorile lor. Pietrele pretioase, SAFIRUL GABEN sau topazul galben.Cel mai bine pentru femei sa fie purtat inelul pe degetul lui Jupiter. Sa bea apa de pe safir galben. Bolile care ii ameninta sunt cele legate de vant sau aer: sistem nervos slabit, probleme ale pielii care se usuca. Se recomanda folosirea usturoiului, ghimbir, evitarea indigestiei, constipatiei, aciditatii. Sucul de morcovi ajuta la vindecare. Masajele cu ulei de MORCOV; agitatie si confuzie a creierului. meditatia si exercitiile de respiratie sunt bine venite, plimbari matinale sau pe inserat in apropierea apelor curgatoare, citirea SFINTEI SCRIPTURI, cantecele spirituale sau cu incarcatura spirituala ca recitarea mantrelor, imnuri de dragoste cu tenta spirituala ( Eu n-am sa te las ca sa pieri, etc),  artrita. Se recomanda inghitirea unor bobite de ceara de albine de marimea boabelor de fasole timp de 40 de zile, la inceputul iernii. Postul, ceaiurile, purifica sangele. Schimbarea dietei intr-una vegetariana complet, folosirea plantelor verzi, plimbari,sunt lucruri care pot vindeca impuritatile sangelui; tulburari ale inimii- consum de dulceata de trandafiri, smantana cu miere pe paine ( ce-mi place mie), relaxare, plimbare, ascultarea unei muzici relaxante, care le place si le merge la suflet; diabetul, intoxicatii, bufeuri, eruptii cutanate pe fond de stress, icter si chiar paralizii. Acestea sunt neplaceri carora cei cu aceste numere trebuie SA LE ACORDE ATENTIE, dupa ce au depasit varsta de 35 de ani. De aceea le-am si mentionat.


NORDUL NORD AL LUNII, nr.4 - sambata, duminica si luni. Este numarul revolutionarilor, conspiratorilor.

ALBASTREAUA

  pentru persoanele nãscute în zilele de: 4, 13, 22, 31

Ca numar de nume nu este un numar bun. Numele 3 si 1 sunt optimiste, idealiste, devotate bunastarii omenirii, dar numarul 4, 13,22,31 sunt certarete, suspicioase, nu incurajraja formarea unui cerc larg de oameni. Aduc dezbinarea acolo unde apar. In materie de afaceri nu atrag succesul. Daca ar fi posibil ar fi bine sa faca fapte bune si sa lase critica pentru a-si schimba destinul in unul de 1 sau 3, data viitoare, sau sa stea in compania celor cu 1 sau 3 care ii ajuta sa aiba relatii mai bune cu cei din jur si ii vor proteja de dusmanii secreti.Culori favorabile-albastrul, gri, kaki. Cu ajutorul lor isi canalizeaza corect energiile. Pietre pretioase hesonitul. Sanatatea nu este nici ea prea buna. Racesc, tusesc, sunt atacati de boli infectioase. Au tensiune oscilanta inca de tineri. Se recomanda folosirea semintelor de fenicul si oregano pentru prevenirea arsurilor gastrice. Semintele de fenicul intaresc sistemul imunitar Sucul de morcovi, sfecla previne anemia. Este necesar sa evite furia, deoarece asta incalzeste sangele si fac tensiune. Folosirea ceaiurilor purificatoare, vegetalelor, frunze verzi muguri incoltiti ii ajuta sa ramana puternici si sanatosi. In dragoste numarul 1 este cel mai bun. 



MERCUR SI NUMARUL 5-miercuri- culoare verde, turcoaz si maro deschis

IRISUL (Stanjenelul)
  persoanele nãscute în zilele de: 5, 14, 23
Persoanele cu numar de nume 5 sau care au numere compuse nr.50 de exemplu) indica un numar bun de nume. Purtatorii sunt progresisti, joviali, devin populari si primesc vibratii pozitive.le aduce nativilor succes material si faima. Numele lor continua sa fie amintit si dupa moarte. Este favorabil scriitorilor, poeti, oameni de afaceri, bancheri, sportivi, publicisti, jurnalisti, doctori, si tuturor celor care au ceva de spus si intra in relatii cu semenii lor. Culori favorabile, toate nuantele de verde, turcoaz, maro, fumuriu si alb. Acestea vor fi culorile pernelor, asternuturi. De asemenea sa aiba la indemana o batista in orice nuanta de verde, gri sau alb, aceste culori se dovedesc linistitoare. de cate ori se simt rau, sa-si spele mainile, ochii si fata cu prosopul in aceste culori, sau cu batista daca nu sunt acasa,pentru a-si recastiga energia. Piatra pretioasa SMARALDUL si sa bea apa de pe smaralde. Sanatatea: dezinteria cronica, constipatia, durerile gastrice, gastrite, indigestii provocate de functionare slaba a stomacului, probleme ale rinichiului, agitatia creierului, spaima de spirite rele, fantome.Este atacat de gripa, raceala, tuse, probleme de piele, tulburari nervoase, dureri de cap, memorie slaba sau chiar pierderea acesteia, tensiune oscilanta. Dragoste: fac casa buna cu numerele 1, 3, 5 sau 9. 


VENUS SI NUMARUL 6-vineri- culoare alba, albastru deschis, roz, galben-portocaliu, iar pentru femei roz.Piatra favorita diamantul, safir alb, zirconiu alb si turmalina alba

MACUL  

persoanele nãscute în zilele de: 6, 15, 24.
Numar de nume potrivit poetilor, artistilor, muzicieni si dansatori. Devine populara si usor acceptata de anturaj.Este un nume bun pentru nativii interesati de stiintele oculte, ei pot castiga puteri magice.Ii face cooperanti, blanzi, intelegatori, ospitalieri, milosi, emotivi, instabili, sociabili, amatori de barfa inutila. Sunt imediat atrasi de frumusetea interioara sau exterioara a unui om,sau a naturii. Culoarea favorabila este ALBUL. Mai pot folosi albastrul deschis, rozul  si galben-portocaliu. In ocazii importante este indicata rochia ALBA. Pietre pretioase, DIAMANTUL. daca nu si-l permit, este recomandat safirul alb, zirconiu alb si turmalina alba. Dragostea:  se simt cel mai bine in compania lui 1, 3 si 9. Numerele 4 si 8 nu le sunt favorabile.

  
NORDUL NORD AL LUNII, cealalta jumatate a planetei, nr.7- 

ORHIDEEA  

 persoanele nãscute în zilele de: 7, 16, 25

 Ca numar de nume- aduce indicatia, ca acesti oameni trebuie ghidati, au nevoie de atentie speciala, de grija.Daca intra in legatura cu numarul 1 sau 5 devine un numar bun. Il face mai prietenos, mai sociabil, universal, cosmopolit.
Culori favorabile: verde deschis, albastru deschis, alb. sa evite negrul, sau sa-l foloseasca cat mai putin. Cand vor o schimbare sa foloseasca verdele deschis, sau chiar sa se inconjoare de multe plante verzi VII. Daca privesc la acestea se pot calma si de pot relaxa. Piatra pretioasa este OCHIUL - DE -PISICA, cu fibre albe. Cu cat este mai stralucitoare fibra, cu atat este mai buna piatra.Daca gasesc o piatra cu alb si verde este excelenta pentru ei.
Santatea: cei cu nr.7 sunt susceptibili de : infectii, indigestie, constipatie, afectiuni ale stomacului, suferinte ale organelor genitale, guta, artrite, slabiciune generala, anemii, memorie proasta dupa 45 de ani.
Se recomanda vitaminele D si E, suc proaspat de fructe, sa evite tutunul, drogurile. Sa se hraneasca apreciind gustul mancarii, fara a se grabi, care este caracteristica lor negativa.sa-si rezerve timp pentru plimbari pe langa rauri, poduri, lacuri, izvoare, cascade pentru a-si relaxa nervii, a digera hrana sia scapa de stress. Dragostea: sunt compatibili cu cei nascuti in 25 sau 28 a oricarei luni. Casatoria dintre un barbat 7 cu o femeie 1 nu tine mult. In schimb femeia 7 cu barbatul 1 pot fi buni parteneri. 

SATURN SI NUMARUL - 8-17, 26- sambata
MARGARETA 

  persoanele nãscute în zilele de: 8, 17, 26
Numarul de nume 8 poate fi bun cu conditia ca cel de destin sa fie 1,3 sau 6.Altfel el creeaza dificultati, amanari, obstacole. ii face singuratici, neagreati de rude, prieteni. Putina izolare ii ajuta sa se sustraga multimii de oameni care-i inconjoara. Acest nume poate atrage faima, succesul, dar cu multe obstacole de trecut. Un individ cu numarul 8 care intampina multe probleme poate avea tentativa de suicid. In asemenea cazuri este bine sa se inconjoare cu numere 1,3 sau 6.
Culori favorabile: negrul, albastrul inchis, purpuriu. Sunt sfatuite sa le poate sau sa le aiba in preajma. Batistele negre le produc vibratii intaritoare.Pietre pretioase: safirul albastru, perla neagra, lapis-lazuli.
Sanatate: sunt susceptibili la paralizii, reumatisme, guta, surzenie, mutenie, depresie, anzietate, colici, tulburarile urechii, dementa, astm.mai sufera si de anemie, amorteala membrelor, lepra, febra, chelie, tulburari ORL, sangerari de orice fel. 
Sa se maseze cu ulei de mustar. Sunt predispusi la raceli repetate. Sa-si suplimenteze aportul de calciu, fier, vitaminele A, D si E. In dragoste sa evite numerele 4, 8 si 9.


MARTE SI NUMARUL 9,18,27- marti- culoare rosu, rubiniu, sangeriu, pana la roz
 TRANDAFIRUL


  persoanele nãscute în zilele: 9, 18, 27.

Numarul de nume- il face pe purtator sincer, expresiv, creator si independent. Au vointa, hotarare, forta care ii ajuta sa reziste la incercarile vietii.Este un numar de nume bun pentru politicieni, sportivi, militari, luptatori, compozitori sau sfinti. Tuturor le aduce onoare, prestigiu si recunoastere.Numarul 9 ii sileste pe oameni sa munceasca din greu, nelasandu-le timp de distractii sau odihna.Ei se preocupa sa creeze conditii de viata mai bune pentru semenii lor. Barbatii vor fi mai masculini iar femeilor le confera atractivitate si stralucire.Cei care au preocupari spirituale acest numar le vine in ajutor intalnind maesrtii spirituali evoluati si clarvazatori.De fapt le este recomandat sa se angajeze intr-o practica spirituala regulata. Rosu si roz sunt culorile lor, deci sa le foloseasca oricum le convine.Asternuturile, fete de masa, perdele rosii au vibratii pozitive pentru ei. daca privesc de ex la o batista rosie, energia le sporeste. Piatra pretioasa este coralul. In tinerete cand pot fi aroganti si violenti sa poarte coral alb, iar dupa 40 de ani cand energia incepe sa le scada, sa poarte coral rosu...este buna si cormalina, agata rosie. Sa inghita pulbere de coral, sau apa de pe acesta.Sanatatea- indivizii cad victima febrei. Sunt predispusi la infectii, taieturi, rani care produc febre.Variola, pojarul, problemele pielii, eczme, inflmatii sunt bolile lor curente, infectii ale sangelui, ulcer, sete excesiva, afectiuni ale ficatului,plamanilor, nasului, urechi. Pot avea dureri osoase. Din fericire constitutia lor este puternica si nu se imbolnavesc prea usor. In timpul problemelor lor critice trebuie sa evite excesele sexuale, neatentia cu care se odihnesc, se hranesc, ceea ce ii poate epuiza si le slabeste sistemul imunitar. Sa evite mancarea grasa, muraturile, condimentele, drogurile. O plimbare matinala le curata plamanii, aspirarea apei pe nas, si picaturi de ulei in urechi. Anii 9, 18, 27, 36, 45, 54 si 63 aduc multe schimbari de sanatate in bine sau in rau. Dragostea: barbatii cu nr. 3 sunt ideali pentru femeile 9., iar femeile 6 sunt ideale pentru barbatii 9.Barbatii cu nr.9 nu rezista cochetariilor si pot avea relatii extraconjugale. Femeile 9 sunt stabile din acest punct de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu