miercuri, 17 iunie 2015

Iubiri interzise !

Pasarea spin
Dupa aproape patru decenii de la lansare, Pasarea spin- tulburatoarea poveste a unei iubiri INTERZISE, continua sa fascineze milioane si milioane de cititori din intreaga lume. Incita pentru ca ramane o poveste de dragoste interzisa pentru totdeauna !

A murit Colleen McCullough, autoarea romanului ''Pasărea spin''

 joi într-un spital din Norfolk Island, la 77 de ani, au informat mass-media locale citate de EFE.
Foto: (c) Louise Donald
Cartea sa ''The Thorn Birds'' (Pasărea Spin), scrisă în 1977, s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume și a fost transpusă în serialul de televiziune cu același nume în care au jucat Richard Chamberlain și Rachel Ward.
McCullough a murit în insula Norfolk Island, situată între Australia și Noua Zeelandă, după ce starea sa delicată de sănătate a degenerat în orbire și artrită, notează televiziunea ABC.
Scriitoarea s-a născut la Wellington, dar și-a petrecut o mare parte a copilăriei la Sydney. Mama sa era neo-zeelandeză, de ascendență maori, iar tatăl ei — imigrant irlandez angajat la muncile agricole.
McCullough a lucrat ca cercetător în neurologie la spitalul Royal North Shore din Sydney și la școala medicală din Yale (SUA) timp de zece ani.
Primul său roman, 'Tim', l-a scris în 1974, iar după ce a devenit cunoscută pentru "Pasărea spin" a scris o serie de nuvele bazate pe Roma antică.
AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu)
Imagini pentru pasarea spin

 Fiona era de origine maora, iar actiunea se petrece in Noua Zeelanda si Australia.
    Imagini pentru pasarea spin
  • Imagini pentru pasarea spin
  • Imagini pentru pasarea spin
  • Imagini pentru pasarea spin
  • Imagini pentru pasarea spin
  • Femeia interzisa !

    Die verbotene Frau

    (2013)

    Femeia interzisă

    Poster Die verbotene Frau Poster Die verbotene Frau

    Sinopsis Die verbotene Frau



    Ve rena se îndrăgostește de Khalid, un student din Emiratele Arabe Unite, fără să știe ce îi așteaptă. Dragostea o face să renunțe la toate planurile dictate de rațiune și se trezește ajunsă în țara lui natală. Dar Khalid este fiul unui șeic bogat iar Verena este obligată să devină o „femeie interzisă” deoarece Khalid trebuie să se căsătorească cu o prințesă din tara natala.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu