joi, 12 martie 2015

Sa-ti fie frica !: Acestia sunt reptilienii extraterestrii !

Sa-ti fie frica !: Despre Agartha si agatarsi !: Urmasii lui Ham - Talcuire Apocalipsa  Pentru siguranta l-am copiat din data de 8 martie, atunci cand se fac cele mai multe baluri, deoarece este un articol interesant. Acolo unde se termină...

Mulţi aprobă existenţa extratereştrilor, însă puţini sunt aceia care cunosc adevărata lor origine, dar şi mai puţini sunt aceia care o vor accepta !
Misterul disparitiilor enigmatice de avioane, vase maritime, zgomote ciudatate venite din interiorul muntilor Bucegi, intalniri de gradul 3,etc, este clarificat prin acest text... sunt in Shamballa.

Situatia este mult mai grava decat o credem noi. Riscul de a fi inselati cu privire la aparitii misterioase gen Fatima, Lourdes, este foarte mare.
Riscul de a merge de la bal acolo unde nu ne dorim este enorm ! 

Acest cuvant predomina in limba romana, bal, bal mascat, statiune balneo...,pan -panificatie,  uza, bautura spirtoasa uzo, zu...cititi materialul si veti ramane surprinsi ...cat de mult este inca venerat lucifer pe pamant, il regasiti in aproape orice cuvant uzual. 

Despre Agartha sa nu mai vorbim, ne trimite cu gandul la slujnica Agar, care face copil lui Avraam. Stim ca samanta iesita din patul nelegiuit nu este pe placul lui Dumnezeu..., dar Sara nu a avut RABDARE sa astepte promisiunile Domnului cu privire la urmasi.
Samanta iesita din patul nelegiuit incolteste iarasi, fiindcă cei scăpaţi îşi vor continua opera nelegiuirilor şi vor depune o nouă sămânţă semyazică pe meleagurile pe care s-au refugiat şi istoria se va repeta, pana cand Dumnezeu va ridica din nou degetul pentru a-i nimici.

( asistam iar la amagirea femeii de catre sarpe si istoria se repeta la nesfarsit pana cand invatam sa respectam LEGEA, pentru a putea iesi din valtoarea in care suntem prinsi si a merge pe alte meleaguri de lumina.)
Terra este cufundata in intuneric, vezi centura fotonica, avem si textul biblic in care Dumnezeu spune"cufund-o in intuneric".

Dupa anul 2012 am observat cu totii o schimbare,  toate sunt acutizate, boli, comportamente, deci citez din postarea din 12 martie:ne pregatim pentru trecerea in lumina, spre o noua cunoastere asa cum spune o binecunoscuta rugaciune, "da-mi D-ne mie intelepciune ca sa invat, lungimea, latimea, adincimea isi inaltimea...
Astfel se va face trecerea in dimensiunea a 4-a, apoi intr-a 5-a. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a 3-a, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele , pina vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi , ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune sau densitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3 dimensiuni.
Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucit esenta lor este spirituala, vor fi intelese ca "a murit"sau altfel de interpretare.... Tot Biblia ne lamureste ca nu putem sti care unde a plecat si din ce motive a plecat dincolo...cineva, nu vom intelege pe deplin niciodata caile Domnului, pentru ca atat cat este de departe cerul de pamant atat este de departe de noi si intelegerea acestor lucruri.
 Suntem aşadar angajaţi cu toţii într-o cursă contra cronometru, având ca scop integrarea propriilor noastre umbre emoţionale şi mentale, şi alchimizarea lor urgentă în contrapartea lor benefică. Odată cu vindecarea sufletului se va produce, la fiecare dintre noi, vindecarea trupului şi a tuturor celorlalte nivele. Atunci vom putea păşi senini în Lumină, într-o nouă lume a păcii şi a spiritualităţii, pentru a regăsi şi în exterior Paradisul pierdut cândva…
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu