miercuri, 11 martie 2015

Cele 10 porunci date de Dumnezeu !

 Daca iti iubesti copii, nepotii si toate rudele pana la a 4 semintie, atat ti se cere, sa respecti poruncile date de Dumnezeu acum cateva mii de ani. Oricum nu scapi sa pacalesti Divinitatea pentru ca primesti lucrul de care fugi in viitorul sot, sotie, gineri, nurori, nepoti, etc, iar conflictele vor reincepe inzecit, amplificat.  Mamele care divorteaza isi casatoresc copii cu tatal pe care i' au invatat sa'l urasca, iar nepotii vor purta tot amprenta lui, ca sa inveti ca ce ai promis odata trebuie respectat. Daca nu'ti cinstesti parintii, adica tatal, vei avea viata scurta, iar conflictele cu mama darama casa din temelii. Sunt lucruri afirmate de Biblie si confirmate de viata. Nu cauta vinovatii in alta parte decat in ograda familiei tale. Fa'ti arborele genealogic si vezi ce comportament au avut bunicii, strabunicii, parintii si tu, in special tu, ce daruiesti copiilor tai, care este averea ce le'o lasi, ca te lauzi si te mandresti cat de mult ii iubesti. Asta este adevarata mostenire ce o primesc de la tine, pacatele .

 Ciudat este ca tot cei care se afla in greseala cauta sa corupa pe cei ce se straduiesc sa le tina, pe ele, poruncile. Daca incerci sa tii Sabatul pentru ca de ispita cu preacurvia ai scapat, poate incep conflictele cu parintii, sau te incearca altfel de ispite, te trezesti ca te inchini la cineva, altul decat Dumnezeu...sau te impinge necuratul la furat din cauza saraciei, sau minti impotriva aproapelui tau tarandu'l in judecata...sau ti se pune pata pe masina lui, apartamentul sau alt bun al lui...

Intotdeauna sa te gandesti ca daca incalci una, le'ai incalcat pe toate. Incearca sa te ti tare, ca doar asa Dumnezeu poate vedea care sunt ai lui si care aleg altceva.

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Atat ni se cere, teme'te de Dumnezeu si respecta poruncile lui ca sa'ti fie bine pe pamant. 


Legea lui Dumnezeu este cuprinsa in cele 10 porunci ...

Daca nu respecti o singura porunca le'ai incalcat pe toate !

Referitor la porunca a 4 gasim indicii in Daniel 7'25 , unde aflam ca se stia de atunci ca vor avea curajul sa schimbe LEGEA, zilele, vremurile ...ceea ce s'a intamplat.

  Trebuie sa pazim Sabatul din iubire fata de Dumnezeu.

Trebuie sa tinem poruncile din iubire fata de Dumnezeu, nu una, 7, 8 sau 9 ci toate 10. Cine ma iubeste, *care este prima porunca*respecta legile mele spune Domnul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu