vineri, 29 noiembrie 2013

Vindeca-ti mai intai sufletul, apoi va veni si vindecarea trupului !

Daca este tratat doar trupul fara a tine cont si de suflet, boala migreaza de la un organ la altul, si de la o persoana la alta .


Ati vazut vreodata un  "adevarat calugar, sau parinte " cerand donatii banesti pentru transplant de organe sau alte tratamente sofisticate ? Nu, ba dimpotriva daca cititi vietile sfintilor, vedeti ca cei mai intelepti, refuza tratamentul medicamentos si se axeaza pe post, rugaciune si ceva leacuri babesti oferite de mama natura, ceaiuri, buruieni, seva copacilor, etc si in rest se roaga,  "daca imi este de folos sa mai traiesc, iar daca nu sa fie voia Domnului ".

Ca exemplu redau un citat din cuvantul maicilor despre parintele Roman Braga, ultimul supravietuitor al Rugului Aprins.

Suntem intristate ca trebuie sa anuntam ca, in ultimele saptamani, Parintele Roman (Braga) a simtit o inrautatire a starii sale de sanatate si, ca urmare, a facut cateva analize. Conform rezultatelor investigatiilor, Parintele prezinta o tumora deasupra rinichiului drept si metastaze extinse la nivelul oaselor.
La momentul de fata se simte slabit si obosit, dar este supravegheat in ambulator, se poate deplasa incet si poate veni la slujbele de dimineata. Sufera de dureri de spate, dar este foarte calm si nu doreste tratamente.

 Stie Dumnezeu cum rezolva cu el. Daca doreste sa il cheme la el  o va face sau il va salva in mod miraculos. Poate i-a dat doar o incercare sa vada cum reactioneaza !

Toata lumea are o cruce de dus, chiar si Iisus a avut, nimeni nu este scutit de ea, asa ca sa o ducem cu placere, sa nu incercam s-o scurtam.


Iisus ne invata ca boala este produsa de  "duhurile necurate", carora chinezii le spun "energii perverse care penetreaza corpul". Si ne mai invata ca unele soiuri de duhuri necurate nu ies decat prin post si rugaciune. 

Atunci la ce mai folosesc medicii si medicina care a ajuns poate la apogeul stiintific ? In faza actuala si ei sunt mai bolnavi decat pacientii, pentru ca nu pun accent pe terapia sufletului, nu au invatat ca mai intai trebuie vindecat sufletul, mintea si apoi  trupul. Auzim tot mereu prin media ca cer donatii pentru a salva pe nu stiu care "mare medic" ce a salvat mii de vieti prin transplant de organe, transfuzii de sange si acum are el/ea nevoie. Oare de ce ajung in acest stadiu??? Simplu, pentru ca au preluat duhurile, energiile perverse, ca doar de aia sunt perverse, nu aveau voie sa prelungeasca unele vieti asa.

Din lecturile lui Edgar Cayce  am aflat ca toata  "carnea nu este una ", aici pe pamant.
Am auzit o stire nu demult ca nu stiu ce renumiti cercetatori vor sa faca transplant de organe de la vaca la om. Asta i-ar mai lipsi bietului nenorocit care in incercarea de a-si prelungi viata accepta asa ceva. Ii vor trebui miliarde de ani sa se purifice de apucaturile de animal care vor incolti in el. Dumnezeu il invata pe poporul evreu sa nu manance carne cu sange, atunci cand sacrifica un animal sa-i scurga sangele si sa-l ingroape, pentru ca sangele contine viata. "Nu spurcati pamantul pe care aveti sa traiti cu sange, ca sangele varsat cere viata" Carnea contine sange, deci si simpla transfuzie de sange, cu sangele altuia este transmitatoare de  "duhuri necurate ". Daca boala migreaza de la un organ la altul, cum sa nu migreze de la om la om, prin simplul contact , o banala strangere de mana ! Apostolii ii invata pe ucenici  si implicit pe noi, "sa nu punem mana degraba pe oricine "

Si atunci ce facem, sa nu mai mergem la medici, cum ne tratam, daca ne ferim unii de altii ? Simplu, prin suferinte indelungate, medici si pacienti impreuna cu famiile lor vor invata sa foloseasca tehnicile lasate de Iisus, pentru ca EL este Calea, Adevarul  si VIATA

Este adevarat ca Iisus ne spune intr-un pasaj ca daca un madular nu-ti mai este de folos, te sminteste, scoate-l , dar nu te trimite la altul, "du-te si ia madularul lui" Iti arata ca acolo este un duh necurat care te impiedica sa mergi mai departe. Daca insisti sa-l tratezi alopat, vor veni 7duhuri necurate sau chiar o legiune in locul lui, de care cu siguranta vei scapa foarte greu.

Cunosc un caz in care cineva si-a pus un stend, stimulator cardiac sau cum se numeste, probabil acum 10 ani. Aparent si-a prelungit viata , dar pentru ce, pentru cine? raspuns - pentru ca dupa 10 ani sa se instaleze un cancer invaziv, care a transformat persoana in schelet ambulant, nici nu moare nici nu traieste. A venit legiunea, mai grav intai la copil apoi si la partener. In acesti 10 ani i-a pus stimulator cardiac fiului, iar partenerul se opereaza de cancer la stomac. Ce urmeaza a se intampla cu familia respectiva ? Cu siguranta persoana nu si-a pus intrebarea " de ce am probleme cu inima ? care este cauza spirituala a bolii ? ce cruce am de dus ? Cum sa rezolv spiritual problema ? Astazi este probabil cea mai usoara interventie chirurgicala si se face ca pe banda rulanta, cu miile au nevoie. Dar peste 7-10 ani, ca atat trebuie in astral sa se materializeze urmatoarea energie perversa ce vor face? cata suferinta vor produce celor din jur, fara sa mai vorbim de a lor proprie?

Alt caz, de imbolnavire in lant -  tanara de 20 de ani operata de cancer la ovare. Atenionare probabil legata de viata sexuala, de desfranare. Se opereaza de cancer. Se vindeca, se casatoreste, divorteaza. Continua desfranarea, face copil cu un barbat insurat care la randul lui are 2 copii de crescut acasa. Il imbolnaveste prin duhurile necurate la purtator de diabet, infarct, practic meridianul energetic al inimii, rinichiului, distrus.Dupa ce-l distruge energetic divorteaza. Astea toate pentru ca pacatul  desfranarii se pedepseste, asa spune Domnul, "cel ce ia pe cea lasata de barbat face adulter cu ea". Ce urmeaza ? usor de imaginat cum se raspandeste pacatul in lume, si duhurile, necurate.  Oare pe cati urmeaza sa-i distruga energetic ? Dumnezeu stie cu siguranta ca doar pe cei ce merita aceasta pedeapsa.

Alt caz - acum 10 ani probleme pulmonare mari, drenuri in plaman pentru eliminarea apei, tratamente in cele mai renumite clinici, cu cei mai buni medici, multi bani cheltiti.  Se stie ca bolile de plaman apar atunci cand sufletul refuza sa mai traiasca in respectivul corp. Vrea sa-l paraseasca pentru ca nu-i mai slujeste deloc la evolutie, la scopul pentru care a venit si atunci vrea sa plece. Medicii nu il lasa. De ce? pentru cine?  pentru a debuta peste 8 ani un cancer tiroidian, operat cu un aparent succes. Dupa cateva luni, boala se muta iar la plaman. Diagnostic- cancer pulmonar. A venit iar legiunea. 

Succese mari pentru medicina actuala.

Si sunt multe, mii de cazuri in care boala recidiveaza. Ne anunta la stiri cu regret ca susnumitul a pierdut batalia cu boala, fie in cazul transplantului pe care l-a suferit acum cativa ani si se dovedeste a nu fi compatibil, fie cu cancerul. Asta in cel mai fericit caz. Putem asista neputinciosi in cazul transplantului la pierderea identitatii, ca persoana respectiva sa nu se mai recunoasca, traieste destinul decedatului si probabil moare el sau persoanele familiei, apropiatii in acelasi mod ca donatorul, sau cine stie ce invazie de duhuri necurate poarta, ale crimei, jafului, boli ereditare care pana atunci nu le avea. 

Sfatul Sfintilor Parinti este, fiti intelepti si nu luati pacate straine. 

 Atunci cum ne tratam ? Sa ne aflam diagnosticul, analizele si sa incepem a actiona la nivel spiritual. De obicei boala apare ca o atentionare. Avertismente ca nu suntem pe calea cea buna primim nu doar prin boli ci si mici accidente rutiere, sau de orice alta natura, boli ale apropiatilor, membrilor familiei, etc. Post, rugaciune, evitarea pacatului daca l-am constientizat. daca nu-l stim sa-l intrebam pe Dumnezeu cu ce am gresit ca ne raspunde cu siguranta prin da sau nu. Este plin internetul cu recomandari spirituale foarte bune, fiecare dupa credinta lui. Unii se roaga la Iisus, unii la Maica Domnului, altii la Budda, la Alah. Oricum iti raspunde. 

Lucrarile lui S.N. Lazarev sunt foarte bune in acest sens, pentru cei ce nu au o comunicare foarte buna inca cu Dumnezeu si nu-i inteleg mesajele. De exemplu conform lui Lazarev - durerea de dinti, sau problemele cu dantura in general inseamna ca ai clevetit.Cleveteala este un pacat aparent minor, dar foarte neplacut Domnului, aspru pedespsit. Si Iisus Sirah ne spune in Biblie despre limba, acest mic madular care poate face mult rau, sau bine.

 Parintele Roma Braga, ultimul supravituitor de la Rugul aprins ne sfatuieste asa  -
Vorbeşte cu Hristos!
Eu tuturor tinerilor le spun: „Vorbeşte cu Hristos!” Ce să vorbeşti? Despre toate: că la facultate ai un profesor așa și așa, că ţi-e foame… Dacă vorbești cu Iisus Hristos, diavolul nu găsește o portiță deschisă în mintea ta ca să-ți aducă ce ai văzut pe stradă. Pentru că mereu spui: „Doamne, uite că sunt obosit, trebuie să mă culc puțin. Am să încerc să citesc puțin și mă culc.” Dialogul acesta permanent cu Dumnezeu este soluţia. O să spuneţi: „Dar ce, aceasta‑i rugăciune? Ca să fie rugăciune trebuie să citești psalmul cutare!” Este o rugăciune! Pentru că ce este rugăciunea, în fond? Este comunicare cu Dumnezeu. Ce sunt psalmii, decât un dialog cu Dumnezeu? În felul acesta noi devenim o rugăciune, o rugăciune „ambulantă”, care nu întotdeauna se face prin cuvinte, ci prin faptul că trăiești în prezența lui Iisus Hristos, căci El este întotdeauna cu noi. Nu poți să faci abstracție de prezența Lui în viața noastră.

De exemplu, ești în mașină, conduci mașina și spui: „Știu că ești pe locul din față aici cu mine, spune-mi ceva!” Și Mântuitorul îți răspunde. Cum? Îți dă sugestii cum să-ți rezolvi problemele. Dumnezeu întotdeauna răspunde la rugăciuni: „Da” sau „Nu”. Sunt rugăciuni și cereri pe care Dumnezeu nu ni le satisface pentru că noi vrem să trăim confortabil, numai confortabil, să nu suferim deloc. Dar nu este mântuire fără cruce. El nu ne dă o cruce grea; crucea noastră personală este necesară, pentru că omul care n-a suferit este foarte superficial. Nu înțelegi lucrurile când hălăduiești, când o duci bine.

Dialogul cu Dumnezeu te face să ai mintea disciplinată și curată, face să nu mai vină prostiile acelea care se leagă într-o structură și te duc la păcat, la păcate intime. Pentru că omul este lăcașul Duhului Sfânt, este biserică sfințită, și biserica asta nu poate fi pictată cu imaginile murdare care îți vin în minte, ci trebuie pictată cu icoane.


Lazarev inainte de a incepe o lucrare cu cineva, il trimite mai intai in camera alaturata sa se roage, timp in care se roaga si el ca sa afle daca are voie sa lucreze pe pacientul respectiv, ce fel de karma, pacate are si  isi face protectiile necesare pentru a nu prelua ... si mai departe informati-va ! de aici :

S.N. Lazarev -Schimbarea Celorlalti Incepe Cu Schimbarea Noastra ...


Concluzie: cand sunteti napaditi de o boala grava care va pune in pericol viata ganditi-va bine pentru ce vreti sa tratiti, sau pentru cine ? intrebati-l pe Domnul : Doamne, fie voia TA,  daca imi este de folos sa mai traiesc insanatoseste-ma, iar de nu, nu ma lasa in mana celui rau. De te mai vrea in viata te va invata cu siguranta cum sa te rogi, cum sa-ti cureti organismul, tu doar doreste cu adevarat sa te lasi in mana lui. Arunca spre Domnul grija ta si EL te va ajuta.


Daca nu te plictisesti poate vrei sa vezi si aici, despre o carte care imi este nespus de draga si despre care am aflat inainte de a vedea lumina tiparului, din astral, asa ca este cartea mea de capatai cum se spune. 


s.n. lazarevCu ceva timp in urma aparea in Rusia, concomintent la doua edituri diferite, “Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin” o carte care prin argumente intemeiate pe fapte concrete, a dinamitat intreg edificiul filozofiei materialiste afirmand si demonstrand cu fapte greu de contrazis prioritatea spiritului asupra materiei. Autorul lucrarii, Serghei Nikolaevici Lazarev, un cunoscut bioenergetician rus, a facut o descoperire care ar putea revolutiona intreaga conceptie contemporana asupra diagnosticarii si tratarii bolilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu