Napoleon Hill
Dupa ce veti incepe programarea si veti vedea rezultatele, veti recunoaste adevarul afirmatiei lui Napoleon Hill. Tocmai de aceea cand ne stabilim obiectivele trebuie sa gandim INDRAZNET. Prima cerinta pentru atingerea succesului este sa avem o DORINTA puternica. Nimic nu se va intampla daca nu exista dorinta, daca nu ai motivatia. Dorinta este sursa de energie care ne inalta si ne poarta spre tinta. Daca inca nu avem o dorinta puternica, pentru a o creea ne putem focaliza pe avantajele obtinute dupa atingerea obiectivului. Acestea trebuie puse pe hartie si citite zilnic. In momentele cand indoielile pun stapanire pe noi, iar credinta se prabuseste si incepem sa abandonam, DORINTA este cea care ne va impinge mai departe. Dupa ce inertia a disparut si incepem sa acumulam forta de propulsie, avem nevoie de un al doilea element, CREDINTA ( cu care putem muta muntii din loc). Va trebui SA CREDEM ca vom reusi. Acest aspect se realizeaza tot prin metoda cunoscuta a pozitivarii mintii, citirea afirmatiilor, care ar trebui si vizualizate. Pentru a obisnui mintea sa imagineze si sa creeze scenarii putem folosi poze din revistele cu reclame pe care le lipim pe foaia de hartie cu obiectivul si afirmatiile. Dupa ce ce terminam de citit putem sta 10 minute in meditatie vizualizand poza respectiva, a obiectivului propus. Nu exista sa nu gasim poze in reviste, fie cu case frumoase intr-un peisaj superb, masina dorita, oameni sanatosi facand diverse activitati plus poza personala in perioada de sanatate deplina, o afacere prospera, etc. De acum incolo se dezvolta imaginatia si putem imagina felul in care ajungem la succesul sperat. Nu conteaza cum, fiecare imagineaza scene SF, scene vazute in filme, imortant este sa avem acelasi film in minte, zi de zi si sezra de seara , pana se concretizeaza.
ATENTIE ! Un vis este ceva pe care nu-l pot vedea decat eu !
Extras din blogul "Unui creier lesinat", care a postat un articol tradus cu unele aspecte din viata lui Thomas Alva Edison si carnetelul lui, in care scria tot ce-i venea in minte si despre Einstein.
Memoria e un biocomputer. Inteligenţa e un fenomen total diferit. Inteligenţa se naşte din meditaţie, inteligenţa se naşte din răzvrătire. Inteligenţa nu se naşte din memorie. Dar examenele din facultate se preocupă doar de memorie. Cel care are o memorie mai bună este considerat mai inteligent. Dar se întâmplă de multe ori ca oamenii proşti să aibă memorie bună, iar cei inteligenţi să nu stea foarte bine la capitolul memorie.
Thomas Edison nu se putea lăuda cu o memorie bună. El a inventat sute de dispozitive ştiinţifice, mai multe decât oricine dinainte de el. Numărul invenţiilor lui este enorm, incredibil. Invenţiile lui se folosesc zilnic. Printre ele se numără: placa de gramofon, radioul, becul electric, ventilatorul, difuzorul. Toate acestea sunt creaţia unei singure persoane – Edison. Însă el stătea prost cu memoria, atât de prost, încât o dată a uitat chiar şi cum îl cheamă – ceea ce este într-adevăr foarte greu! E aproape imposibil să uiţi cum te cheamă. Dacă poţi să uiţi cum te cheamă, poţi să uiţi tot. El a reuşit să facă lucrul cel mai puţin probabil.
În Primul Război Mondial, raţionalizarea a apărut pentru prima dată în America, şi el stătea la coadă ca să-şi ia cartela de raţii. Încetul cu încetul, a ajuns la ghişeu. Funcţionarul a strigat: “Thomas Alva Edison!”. Iar el s-a uitat în jur, de parcă altcineva era strigat.
Un om l-a recunoscut şi i-a spus:
- Din câte ştiu, dumneavoastră sunteţi Thomas Alva Edison. De ce vă uitaţi după altcineva?
Edison a spus:
- Aveţi dreptate! Uitasem de tot! Îţi mulţumesc mult că mi-ai adus aminte. Da, eu sunt Thomas Alva Edison.
Soţia lui trebuia să păstreze ordinea, pentru că în camera lui era în permanenţă un haos şi, ori de câte ori voia să găsească ceva, îi lua zile întregi ca să-şi dea seama unde era. Uita tot. Se putea să fi inventat ceva şi să înceapă să-l inventeze din nou. Soţia lui îi amintea: “Ai făcut asta! E deja pe piaţă!”.
Scria pe hârtie tot ce-i venea în minte, iar apoi pierdea hârtiile, le rătăcea ici şi colo. Soţia lui i-a spus “Ar fi mai bine dacă ai avea un carnet de notiţe”. “Bună idee!”, a spus el. “Oare mie de ce nu mi-a trecut niciodată prin cap?”. Însă pe urmă a pierdut carnetul cu totul! A spus: “Uite ce se întâmplă când mă iau după tine. Când rătăceam hârtiile, măcar mai găseam câteva, dar acum mi-am pierdut toate însemnările!”.
Nici Albert Einstein nu avea o memorie bună. În şcoală a picat la multe examene pentru că nu putea să memoreze nimic. Cel mai mare matematician din toate timpurile nu era în stare să numere sume mici de bani. Trebuia s-o ia mereu de la capăt. Odată mergea cu autobuzul. I-a dat conductorului nişte bani şi acesta i-a dat restul. El a numărat o dată, de două ori, de trei ori, şi de fiecare dată ajungea la alt rezultat, aşa că a început să numere a patra oară. Conductorul, care se uita la el, i-a spus: “Ce-i cu dumneata? Nu ştii să numeri?”. Einstein a răspuns: “Da, sunt cam slab la matematică”. Omul ăsta, care a elaborat matematicile superioare, nu era în stare să numere sume mici de bani. Intra în baie şi nu ieşea ore întregi pentru că uita unde era şi că trebuia să iasă. Un prieten de-al meu, Dr. Ram Manohar Lohia, s-a dus în vizită la el. Prietenul meu mi-a povestit: “A trebuit să aştept şase ore, pentru că era în baie! Soţia lui se tot scuza: «E în baie, e încă în baie». «Dar ce face în baie?» am întrebat. «Nimeni nu ştie… dar dacă e deranjat, se supără foarte tare şi începe să arunce cu lucruri! Dar mereu uită; ori de câte ori intră acolo, uită să mai iasă. Acum trebuie să aşteptăm. Când i s-o face foame sau sete, o să-şi aducă aminte». «Dar ce face acolo?» am mai întrebat o dată. Soţia lui a spus: «Şi eu am fost curioasă să ştiu. La început mă uitam pe gaura cheii ca să văd ce face. Stătea în cadă şi se juca cu baloanele de săpun! Când l-am întrebat ce face, mi-a spus: Să nu mă deranjezi, niciodată să nu mă deranjezi, pentru că datorită jocului cu baloanele de săpun am descoperit Teoria relativităţii. Jucându-mă cu baloanele de săpun, am înţeles că Universul se dilată, exact ca un balon de săpun. Se tot dilată şi, într-o zi, va pocni – exact ca un balon de săpun!»”.
De-a lungul secolelor, au existat mii de genii cu memorie proastă şi mii de oameni care aveau memorie fantastică şi inteligenţă deloc – pentru că memoria şi inteligenţa vin din surse diferite. Memoria face parte din minte – inteligenţa face parte din non-minte. Inteligenţa face parte din conştiinţă, iar memoria face parte din creier. Creierul poate fi antrenat, nu inteligenţa. Universităţile creează impresia greşită că memoria este inteligenţă. Nu este.
Acest întreg sistem educaţional e menit să distrugă inteligenţa sau să-i abată pe elevi de la inteligenţă către memorie. Memoria este utilă. Inteligenţa este periculoasă; ea nu are nici o utilitate pentru cei învestiţi (eXstatic: traducătoarea a scris investiţi) cu drepturi, pentru autorităţi. Dintotdeauna oamenii inteligenţi s-au dovedit a fi oameni dificili din cauza inteligenţei lor. Ei nu se înclină în faţa prostiilor. Iar societatea noastră e plină de superstiţii, de prostii. Se răspândesc tot felul de prostii în numele religiei, al politicii, al literaturii, al artei.
Nu pot fi considerati astfel de oameni sfinti? citeste mai departe despre ce inseamna a fi om !daca nu te-ai lamurit cu cele descrise mai sus.
Inventatorul Ledului are o filozofie de viata foarte simpla:
Tehnologia LED a fost inventată de Nick Holonyak Jr. în 1962, oferind o alternativă la becul creat de Thomas Edison. Colegii lui Holonyak au cerut de multe ori ca un Premiu Nobel să îi fie oferit acestuia, însă inventatorul are o filosofie simplă de viaţă: "Este ridicol să crezi că oamenii îţi datorează ceva. La urma urmei, suntem norocoşi că trăim".
Nikola Tesla - Vrajitorul energiei gratuite
ATENTIE ! Un vis este ceva pe care nu-l pot vedea decat eu !
ANITA RODDICK
Doresc sa va avertizez de ce uneori nu realizati nimic, desi ati indeplinit toate conditiile, v-ati pozitivat mintea, v-ati dezbarat si de faptele negative, tot prin autosugestie, aveti un obiectiv, aveti dorinta, aveti credinta si certitudinea ca se va realiza si totusi nu se intampla nimic... Incercati sa va pastrati obiectivele doar pentru voi. Nu le dezvaluiti altora, decat daca sunteti sigur ca aveti parte de intelegere, ca veti fi sprijinit si ca respectivele persoane va doresc binele. oare exista persoane care sa merite toata increderea? reflectati la asta inainte de a vorbi. Si Biblia ne avertizeaza sa nu ne spunem dorintele (planurile) cu voce tare, caci vrajmasul aude doar cuvintele, gandurile nu le poate citi. Si Jose Silva in lucrarile lui afirma acelasi lucru, ca in momentul in care sunt divulgate, dorintele se sparg ca baloanele de sapun. Cineva sta la panda si le sparge. !
Este un detaliu VITAL, pentru ca energia si elanul multor vise au fost pierdute tocmai din cauza celor dragi, prieteni, colegi, care n-au priceput adevarul lucrurilor expuse de noi. Sa nu uitam ca au si ei ZONE DE CONFORT, ba chiar zone de Confort in relatiile cu noi. Daca le explicam ce intentionam sa facem, sa fim, sa avem, sa ajungem si mai cu seama daca este vorba de un obiectiv INDRAZNET, nu vor fi in stare sa inteleaga motivatiile. Este posibil sa rada, sa fie tulburati, pot simti ca ne pierd, sau poate chiar nu le va place ideea ca "noi sa ne depasim situatia" Cei apropiati, subconstientul lor nu ar dori sa reusim, intru-cat stiu ca si ei trebuie sa se schimbe ca sa tina ritmul cu noi si nu doresc acest lucru.Daca ne schimbam statutul social, starea de boala, de dependenta, etc, vor trebui sa se confrunte cu acest mare adevar, pentru ca nu vor mai detine controlul, intram intr-o alta vibratie, care atrage oameni si situatii noi, la acelasi nivel vibrational cu noi, cei innoiti, iar daca nu ni se alatura ce vor face? pana acum poate se alimentau cu energiile noastre.
De aceea va recomand foarte multa atentie in aceasta privinta. Modalitatea cea mai iubitoare si grijulie de a-i ajuta este sa va vedeti mai departe de calea spre progres. Ceilalti vor remarca modificarile survenite, atitudinea pozitiva, gandirea, va vor admira noua energie si entuziasmul. Acestea sunt forte care poate atrag si pe altii din cei dragi alaturi de voi din curiozitate, pentru ca vor vedea ca va descurcati din ce in ce mai bine ca prin farmec, ca sub o vraja, ca aveti tot timpul norocul sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit si in consecinta posibil sa doreasca si ei sa se dezvolte. Aceasta este singura modalitate de a pozitiva pe cei din jur, cu exemplele noastre pozitive, prin fapte si apoi prin vorbe ( credinta fara fapte moarta este). Asa ne trzim ca urcam scara virtutilor crestine incercand sa atragem cat mai multi dupa noi.
Exercitii de vizulalizare si imaginare gasiti in foarte multe carti, pe internet, fiecare sa aleaga ce-i place.
Un alt aspect important este Dormitorul. Un somn bun noaptea reprezinta fundatia zilei de maine. Sugestionati-va ca veti adormi imediat dupa ce terminati antrenamentul, cu dusul mintal, citirea afirmatiilor, vizualizarea lor practica si apoi vizualizarea obiectivului cucerit simtit in cele mai mici detalii si ca va veti trezi fara ceas desteptator maine dimineata fix la ora...4. ( arunca ceasul de pe mana, din dormitor ) Eu m-am trezit toata viata fara ceas desteptator, asa mi-am programat organismul. Infrangeti-va teama de orice, de boala, de ziua de maine si programati-va un somn de cateva ore neintrerupt si profund odihnitor. Somnul pe langa ca asigura odihna si relaxare, ne ofera solutii si idei. Marile carti religioase ale lumii, indeosebi Biblia, descriu numeroase viziuni si glasuri pe care cei alesi le-au receptat in timpul somnului. In lume intalnim multe cazuri de savanti si lideri de renume care si-au utilizat cu intelepciune perioada de odihna. Noaptea cand dormim emisfera dreapta, cea raspunzatoare de creativitate este stapana. Ea se impune asupra viselor si tot ea este cea care ne da solutiile prin ele. Sa va dau un exemplu cum pot influenta visele un creator moral. (Americanul Elias Howe, inventatorul masinii de cusut a lucrat ani de zile la inventia sa fara sa gaseasca o solutie pentru a prinde ata de ac. Apoi intr-o noapte a visat ca a fost capturat de niste demoni inarmati cu lancii, care i-au poruncit sa termine imediat masina, daca nu voia sa fie ucis. In timp ce era amenintat, Elias a observat ca lancile respective aveau gauri in varf. Imediat s-a trezit, a sarit din pat, dandu-si seama ca a descoperit solutia. S-a apucat imediat de treaba si dupa cum stiti acul de la masina de cusut se afla intr-adevar la varf si arata chiar ca o lancie.
In mod sigur, nenumarate opere de arta, descoperiri stiintifice, inventii, idei exceptionale s-au pierdut in mintile celor care nu si-au creat obiceiul de a le trece pe hartie in toiul noptii, imediat ce ai visat ceva si te-ai trezit cu visul acela clar in minte. Trebuie sa fim permanent atenti, pandind aparitia unei idei bune. De cate ori nu ati avut in vis o ideea absolut fantastica de rezolvare a unei probleme, dar ati adormit la loc zicand ca o veti rumega dimineata. Dimineata nu v-ati mai amintit absolut nimic. Ideea a pierit probabil pentru totdeauna.
Si pentru a ne aminti visele putem sa le programam seara inainte de culcare cu o formula simpla. ( eu...numele, sunt pe punctul de a ma cufunda intr-un somn relaxant, iar cand ma voi trezi imi voi aminti tot ce am visat) . Veti descoperi ca pe masura ce repetati aceasta zile, saptamani, luni in sir, veti incepe sa adaugati la ea si expresia "pentru a gasi o solutie la inventia mea" si cu timpul veti descoperi ca asa s-a intamplat. Folositi "carnetelul lui Thomas Edison" pentru a gasi solutii prin vis.
Unele vise poate ca se refera la evenimentele din cursul zilei. Puteti avea vise profetice in care sa fiti avertizati de producerea unor nenorociri in familie, accidente, morti, dezastre. Va recomand sa va folositi somnul pentru cunoastere si dezvoltare personala si sa aveti carnetel si creion pe noptiera. Dupa cum a spus Mozart, nu puteti sili ideile marete sa se iveasca dupa bunul nostru plac, in consecinta - sa fim mereu pregatiti si la panda! "pentru a gasi o solutie la inventia mea. Va vine sa radeti? Nu uitati ca tot ce poseda omenirea in materie de cunoastere, bunuri materiale a venit de la oameni simpli, pe care nu dadeai 2 bani, chiar saraci, care si-au vandut si putinul avut pentru o idee mareata, in timp ce erau tinta ironiilor si batjocurii multimii ignorante. Acestia sunt adevaratii sfinti care ar trebui respectati, pe care sigur i-a trimis Dumnezeu in lume fara sa tina cont de religie. Un singur om umil a inventat becul pe il foloseste toata planeta, indiferent de religie, la fel cum soarele lumineaza si pe cei buni si pe cei rai. De cate ori aprinzi lumina, asculti muzica la radio sau te uiti la un
film, te bucuri de una din inventiile lui Thomas Edison. De fapt multe
din activitatile pe care le facem zi de zi implica folosirea unei
inventii a lui Edison.
Trezitul dis de dimineata este de asemenea important deoarece ne ajuta sa ne rostim fara graba afirmatiile, ne ramane timp si de o scurta plimbare daca avem casa cu gradina, sau putem iesi pe balcon sa ascultam murmurul naturii. Si atunci putem auzi si avea revelatii asupra lucrurilor viitoare. Eu am fost avertizata de multe ori prin glasul pasarelelor sau al cainilor, ca ceva a doua zi nu va fi in regula cu cineva. Trebuie sa invatam sa descifram marea si sublima carte a naturii, care se face doar prin observatie atenta a tot ce te inconjoara, pentru ca ideile nu vin doar prin vis. odata intrat in marele curent cosmic trebuie sa inveti sa citesti si sa deslusesti semnele primite.
Trezitul dis de dimineata este de asemenea important deoarece ne ajuta sa ne rostim fara graba afirmatiile, ne ramane timp si de o scurta plimbare daca avem casa cu gradina, sau putem iesi pe balcon sa ascultam murmurul naturii. Si atunci putem auzi si avea revelatii asupra lucrurilor viitoare. Eu am fost avertizata de multe ori prin glasul pasarelelor sau al cainilor, ca ceva a doua zi nu va fi in regula cu cineva. Trebuie sa invatam sa descifram marea si sublima carte a naturii, care se face doar prin observatie atenta a tot ce te inconjoara, pentru ca ideile nu vin doar prin vis. odata intrat in marele curent cosmic trebuie sa inveti sa citesti si sa deslusesti semnele primite.
Extras din blogul "Unui creier lesinat", care a postat un articol tradus cu unele aspecte din viata lui Thomas Alva Edison si carnetelul lui, in care scria tot ce-i venea in minte si despre Einstein.
Memoria e un biocomputer. Inteligenţa e un fenomen total diferit. Inteligenţa se naşte din meditaţie, inteligenţa se naşte din răzvrătire. Inteligenţa nu se naşte din memorie. Dar examenele din facultate se preocupă doar de memorie. Cel care are o memorie mai bună este considerat mai inteligent. Dar se întâmplă de multe ori ca oamenii proşti să aibă memorie bună, iar cei inteligenţi să nu stea foarte bine la capitolul memorie.
Thomas Edison nu se putea lăuda cu o memorie bună. El a inventat sute de dispozitive ştiinţifice, mai multe decât oricine dinainte de el. Numărul invenţiilor lui este enorm, incredibil. Invenţiile lui se folosesc zilnic. Printre ele se numără: placa de gramofon, radioul, becul electric, ventilatorul, difuzorul. Toate acestea sunt creaţia unei singure persoane – Edison. Însă el stătea prost cu memoria, atât de prost, încât o dată a uitat chiar şi cum îl cheamă – ceea ce este într-adevăr foarte greu! E aproape imposibil să uiţi cum te cheamă. Dacă poţi să uiţi cum te cheamă, poţi să uiţi tot. El a reuşit să facă lucrul cel mai puţin probabil.
În Primul Război Mondial, raţionalizarea a apărut pentru prima dată în America, şi el stătea la coadă ca să-şi ia cartela de raţii. Încetul cu încetul, a ajuns la ghişeu. Funcţionarul a strigat: “Thomas Alva Edison!”. Iar el s-a uitat în jur, de parcă altcineva era strigat.
Un om l-a recunoscut şi i-a spus:
- Din câte ştiu, dumneavoastră sunteţi Thomas Alva Edison. De ce vă uitaţi după altcineva?
Edison a spus:
- Aveţi dreptate! Uitasem de tot! Îţi mulţumesc mult că mi-ai adus aminte. Da, eu sunt Thomas Alva Edison.
Soţia lui trebuia să păstreze ordinea, pentru că în camera lui era în permanenţă un haos şi, ori de câte ori voia să găsească ceva, îi lua zile întregi ca să-şi dea seama unde era. Uita tot. Se putea să fi inventat ceva şi să înceapă să-l inventeze din nou. Soţia lui îi amintea: “Ai făcut asta! E deja pe piaţă!”.
Scria pe hârtie tot ce-i venea în minte, iar apoi pierdea hârtiile, le rătăcea ici şi colo. Soţia lui i-a spus “Ar fi mai bine dacă ai avea un carnet de notiţe”. “Bună idee!”, a spus el. “Oare mie de ce nu mi-a trecut niciodată prin cap?”. Însă pe urmă a pierdut carnetul cu totul! A spus: “Uite ce se întâmplă când mă iau după tine. Când rătăceam hârtiile, măcar mai găseam câteva, dar acum mi-am pierdut toate însemnările!”.
Nici Albert Einstein nu avea o memorie bună. În şcoală a picat la multe examene pentru că nu putea să memoreze nimic. Cel mai mare matematician din toate timpurile nu era în stare să numere sume mici de bani. Trebuia s-o ia mereu de la capăt. Odată mergea cu autobuzul. I-a dat conductorului nişte bani şi acesta i-a dat restul. El a numărat o dată, de două ori, de trei ori, şi de fiecare dată ajungea la alt rezultat, aşa că a început să numere a patra oară. Conductorul, care se uita la el, i-a spus: “Ce-i cu dumneata? Nu ştii să numeri?”. Einstein a răspuns: “Da, sunt cam slab la matematică”. Omul ăsta, care a elaborat matematicile superioare, nu era în stare să numere sume mici de bani. Intra în baie şi nu ieşea ore întregi pentru că uita unde era şi că trebuia să iasă. Un prieten de-al meu, Dr. Ram Manohar Lohia, s-a dus în vizită la el. Prietenul meu mi-a povestit: “A trebuit să aştept şase ore, pentru că era în baie! Soţia lui se tot scuza: «E în baie, e încă în baie». «Dar ce face în baie?» am întrebat. «Nimeni nu ştie… dar dacă e deranjat, se supără foarte tare şi începe să arunce cu lucruri! Dar mereu uită; ori de câte ori intră acolo, uită să mai iasă. Acum trebuie să aşteptăm. Când i s-o face foame sau sete, o să-şi aducă aminte». «Dar ce face acolo?» am mai întrebat o dată. Soţia lui a spus: «Şi eu am fost curioasă să ştiu. La început mă uitam pe gaura cheii ca să văd ce face. Stătea în cadă şi se juca cu baloanele de săpun! Când l-am întrebat ce face, mi-a spus: Să nu mă deranjezi, niciodată să nu mă deranjezi, pentru că datorită jocului cu baloanele de săpun am descoperit Teoria relativităţii. Jucându-mă cu baloanele de săpun, am înţeles că Universul se dilată, exact ca un balon de săpun. Se tot dilată şi, într-o zi, va pocni – exact ca un balon de săpun!»”.
De-a lungul secolelor, au existat mii de genii cu memorie proastă şi mii de oameni care aveau memorie fantastică şi inteligenţă deloc – pentru că memoria şi inteligenţa vin din surse diferite. Memoria face parte din minte – inteligenţa face parte din non-minte. Inteligenţa face parte din conştiinţă, iar memoria face parte din creier. Creierul poate fi antrenat, nu inteligenţa. Universităţile creează impresia greşită că memoria este inteligenţă. Nu este.
Acest întreg sistem educaţional e menit să distrugă inteligenţa sau să-i abată pe elevi de la inteligenţă către memorie. Memoria este utilă. Inteligenţa este periculoasă; ea nu are nici o utilitate pentru cei învestiţi (eXstatic: traducătoarea a scris investiţi) cu drepturi, pentru autorităţi. Dintotdeauna oamenii inteligenţi s-au dovedit a fi oameni dificili din cauza inteligenţei lor. Ei nu se înclină în faţa prostiilor. Iar societatea noastră e plină de superstiţii, de prostii. Se răspândesc tot felul de prostii în numele religiei, al politicii, al literaturii, al artei.
Nu pot fi considerati astfel de oameni sfinti? citeste mai departe despre ce inseamna a fi om !daca nu te-ai lamurit cu cele descrise mai sus.
Inventatorul Ledului are o filozofie de viata foarte simpla:
Tehnologia LED a fost inventată de Nick Holonyak Jr. în 1962, oferind o alternativă la becul creat de Thomas Edison. Colegii lui Holonyak au cerut de multe ori ca un Premiu Nobel să îi fie oferit acestuia, însă inventatorul are o filosofie simplă de viaţă: "Este ridicol să crezi că oamenii îţi datorează ceva. La urma urmei, suntem norocoşi că trăim".
Nikola Tesla - Vrajitorul energiei gratuite
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu